Jump to content

Czołówka

Recommended Posts

W sumie widać że nie rozplaszczył sie na aucie,tylko wyleciał w powietrze.To jego szczęście ale nie kumam czemu nie uciekał w pole,miał miejsce :buttrock:

Tzw ułamek sekundy. Tyle trwało zanim walnął w samochód po tym jak wyjechał na przciwny pas. Ja nie widzę tu nic dziwnego. Poza tym jak już wjechał to odrazu wyprostował moto i już brakło czasu na cokolwiek. Bang i tyle.

nie taki ulamek...ze 2 sekundy bylo...poza tym wyprostowal go bo zobaczyl puszke przed soba.. mogl jechac w pole...napewno byloby lepiej...ale teraz to sobie mozemy gdybac ...

Pewnie kolo zapatrzył się na kumpla, który wyprzedził pierwszy i nawet nie zastanowił się, że z naprzeciwka może coś jechać. A przecież wyjechali na prostą i widoczność na pewno wystarczająca była.

tak wygląda jazda w grupie z ludźmi którzy mają za dużo testosteronu, raz miałem przyjemność pojeździć z Panami, z których każdy chciał być przez chwile prowadzącym wycieczkę albo się popisać przed resztą grupy. Koleś wyjeżdżał zza dwóch motocykli i w ogóle nie widział co się dzieje na przeciwległym pasie. Widać, że jak zauważył samochód to próbował jeszcze wrócić na "swój" pas, była to raczej decyzja podyktowana odruchem, gdyby miał czas pomyśleć to może udeżył by w pole a nie w samochód. Nie wiem czy dobrze widzę, ale on chyba nie jechał sam :/