jachuer5 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, nie dawno zauważyłem że mi tarcza lekko trze o klocki(jest skrzywiona) i tarcza mi sie nagrzewa. Oczywiście rzecz dzieje sie w Kawasaki Er 5. Jak sądzicie, czy szlif d coś???? Prostują gdzieś takie tarcze???? Orientuje sie ktoś ile może kosztować taka tarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Pozostaje Ci zakup nowej tarczy.http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...arcze_hamulcowe Edytowane 11 Marca 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 sprawdź na www.motofit.pl - ja właśnie dziś odebrałem EBC, prawie 200PLNów taniej na sztuce niż takie same w larssonie, jedyna wada taka, że czekać trzeba 2 tygi, ale tarcz raczej sklepy na półce nie trzymają. Co do prostowania to ja swoją dałem do magika, co miał naprawić bez szlifowania, niby sie poprawiło, ale nadal czuć, że jest krzywa. Wyczyść zacisk przed ew. motażem nowej bo będziesz miał to samo... Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dzięki, napisałem do nich e-mail, ile będą chcieli...http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...arcze_hamulcoweBo tutaj chcą 650zł...Chyba ich pogieło,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 dlaczego pogieło niestety tarcze sa zaj......e drogie tak z ciekawości zadzwoń do serwisu i zapytaj się ile kosztują :notworthy: a tak na poważnie to zastanów się nad używkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nooo, było by najlepiej, ale żeby ktoś mi jakiegos badziewia nie opchnął. Napisałem juz e-mail do gostka z allegro, do serwisu, i do EBC. W EBC wołają coś koło 290zł... nie jest jeszcze tak tragicznie...CHYBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, nie dawno zauważyłem że mi tarcza lekko trze o klocki(jest skrzywiona) i tarcza mi sie nagrzewa. Oczywiście rzecz dzieje sie w Kawasaki Er 5. Jak sądzicie, czy szlif d coś???? Prostują gdzieś takie tarcze???? Orientuje sie ktoś ile może kosztować taka tarcza? Kolego drogi nie szlifuje się tarcz...to za powazny element w motorze zeby go tak drastycznie osłabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No i właściwie to nie bardzo jest z czego zebrać . Nowa tarcza ma np 4,5mm a limit grubości 4 mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Cóż, znalazłem na allegro używkę za 100zł, mam nadzieje że prosta...Jak założe to dam znać...pdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi