Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 jako że zima idzie i troche zimno na dworze, część czasu wolnego (kiedy to mam ręce o temperaturze -4'C a kolana bolą jakbym se wiertarką wiercił) poświęcam na jazdę samochodem w lekkim terenie. nie jest to przyjemniejsze od motóra ale cóż, najeździ się człowiek dwuśladem godzine a potem tylko sobie obrzydza. to był trochę przydłógi wstęp.sedno jest takie iż czytając gazetę off-road pl naszych przyrodnich "niedorozwiniętych" 4 kołowych braci wyczytałem iż w mojej mieścinie położonej u podnóża najpiękniejszych offroadowo gór świata powstanie TARG OFF ROAD. ponad 20ha powierzchnia tor motocrossowy (już gotowe) planowane otwarcie targów połowa maja 2004. ale jaja nie?może faktycznie wstępujemy do UE? :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 ciekawe qrwa gdzie??? na sarnim stoku??? porażka.... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Eeeee, ja muszę sobie radzić z poliginem w Biedrusku (właśnie wróciłem z 8-godzinnej kąpieli w błocie). A tor motocrossowy całkiem niezły już (dużo zrobili na nim) mamy w Obornikach Wlkp - 30 km od Poznaniu. No a potem fajne tory w Głogowie czy Wschowej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 wiesz gdzie jest Wielkie Żarcie?pod szyndzielnią?skocz sobie tam to zobaczyć budują już nawet jakieś hale betonowe... a tor to chyba nie ten w Brackiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 No a potem fajne tory w Głogowie czy Wschowej. no wiesz co Dominik - taka gafajuż kilka razy słyszałem jak tak nieudacznie odmieniają w telewizji ale przecież tam jest np. ten tor motokrosowy więc powinieneś wiedzieć jak się odmnienia nazwę tej miejscowości co do głogowa to tam latają moi wujkowie (kiedyś także profesjonalnie)-kilka razy miałem okazję być tam na zawodach -m.in na mistrzostwach europy a także troszkę polatałem na exc300 (nie na samym torze) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 aha byłbym zapomniał żeby Cię poprawić- gdzie jest tor? -we Wschowie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 No a potem fajne tory w Głogowie czy Wschowej. no wiesz co Dominik - taka gafajuż kilka razy słyszałem jak tak nieudacznie odmieniają w telewizji ale przecież tam jest np. ten tor motokrosowy więc powinieneś wiedzieć jak się odmnienia nazwę tej miejscowości Hmm, to jak sie odmienia? Przecież to jest miejscowość o nazwie Wschowa, więc "we Wschowej"... Kurde, mylę się? Chyba nie "we Wschowie"?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 no własnie napisałem że we Wschowie :!: nie jak-wschowa tylko ona -wschowa ta nazwa jest rzeczownikiem a nie przymiotnikiemkiedyś gadałem z mieszkańcem tej miejscowości i ich to naprawdę drażni jak przekręcają tą nazwę Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Ok, dzięki, człowiek uczy się całe zycie. To tak jak z nazwą Borne Sulinowo. Jak to odmieniać? W Bornem Sulinowie, Bornem Sulinowem, Bornym Sulinowie, Bornym Sulinowem? Kiedyś napisała do mnie maila mieszkanka tego miasta, że na stronach Sokoła jest źle odmieniana nazwa tego miasta, ale i tak do dziś nie wiem jak to się odmienia. Chyba "w Bornym Sulinowie". Ale to tak EOTPoza tym, świetne tory, choć ostatnio nieco zaniedbane są w Śmiglu, poza tym w Nekli koło Wrześni, ale tego toru nie lubie, bo raz się tam połamałem i raz zatarłem crossówkę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 eee fajnie...ja tam wolę w lesie i po łąkach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Jak zwykle Konrad czepiasz się szczegółów a mało wnosisz do tematu.Jesteś niereformowalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Patrzecie-obudził się po miesiącu :lol: po pierwsze nie pisałem do Ciebiepo drugie napisałem jakie sam doświadczenia z torem (nieduże :D )-chyba mogę się podzielića zresztą jak widać poprawka nie była ani złośliwa ani "czepialska" za to twój tekst takwięc możesz mnie cmoknąć :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 bijcie się :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 No a potem fajne tory w Głogowie czy Wschowej. Jestem ze Wschowy:) a nie ze wschowej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Kuźwa następny użytkownik odświerzający stare posty... Ten jest akurat z przed ponad roku :? no jakaś plaga czy co... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi