hose Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ale tu cicho, a za parę dni meeting. Mam nadzieję że pogoda wypali i wszyscy co pojadą dolecą cali, bo po wiosennych przejażkach i obserwacjach to aż ciarki przechodzą.P.S.Czy to prawda co napisali w Ś. M. że w Białokoszu "tylko motocykle Ducati"Pozdrawiam Desmomaniaków i innych posiadaczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No ja tez sie "dołanczam" do pytania- poniewaz moj rodzony brat Michal chce przyjechac na RSV 1000. Pozdr. Janek 748S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No ja tez sie "dołanczam" do pytania- poniewaz moj rodzony brat Michal chce przyjechac na RSV 1000. Pozdr. Janek 748S. Generalnie zalozenie jest takie ale jak wskazuje 'zawartosc' Klubu- nalezy sie liczyc z odstepstwami ;-]. Janek- pisz/dzwon do Olesia bo juz mamy wlasciwie komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Siiieee niebooojjj - damy rady- pod niebem fajnie sie spi:-)))))- zobaczymy jak bedzie z bratem- bo to rolnik- u niego gorzej niz u mnie nic nie moze zaplanowac- wbrew powszechnemu mniemaniu i propagandzie- moze sie krowka cielic i lipka z wyjazdu- dodam ze dobra krowka to koszty rzedu 6-20 tys zlotych i jak padnie przy porodzie - to straty znaczne:-((((...Jeszcze i tak i z bratem i z Rychem musiemy sie naradzic, a potem jakies konkretne decyzje. Dzieki Jacek. Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Siiieee niebooojjj - damy rady- pod niebem fajnie sie spi:-)))))- zobaczymy jak bedzie z bratem- bo to rolnik- u niego gorzej niz u mnie nic nie moze zaplanowac- wbrew powszechnemu mniemaniu i propagandzie- moze sie krowka cielic i lipka z wyjazdu- dodam ze dobra krowka to koszty rzedu 6-20 tys zlotych i jak padnie przy porodzie - to straty znaczne:-((((...Jeszcze i tak i z bratem i z Rychem musiemy sie naradzic, a potem jakies konkretne decyzje. Dzieki Jacek. Pozdr. Janek 748 S. Brata - brata trza szanowac, no nie! Dajcie znac to cos skombinuje. Pzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witajcie,Kasia, Mariusz, Przemek oraz balzacek dotarli w końcu do domu :clap: 8 godzin jazdy w deszczu może zdołować każdego, ale nie nas :) Desmomeeting w Białokoszy udał sie znakomicie :clap: Jackowi i wszystkim pozostałym współorganizatorom serdecznie dziękuję za gościnę i Desmotyczna atmosferę.Pozdrawiam wszystkich Desmo-maniaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Bialokosz to juz przeszlosc. Dziekuje bardzo tym, ktorzy byli tam z nami- dluzej czy krocej ale byli.Podziwiac nalezy Korala, Michala i Jaro, ktorzy przyjechali do nas by juz po paru godzinach ponownie zrobic 400km wracajac do domow, szacunek Panowie. Bylo milo i jak zwykle bezpiecznie...choc jakas dziwna prawidlowosc zauwazylem- gdy w drodze powrotnej zaczal padac deszcz- szybkosc naszej kolumny wzrastala wprost proporcjonalnie z iloscia pojawiajacych sie kropel deszczu na szybach kaskow, he he ;-] Rekordzista przejechal ponad 800km aby do nas dotrzec. Bardzo dziekuje i mam nadzieje, ze wszystko bylo ok. Jestem ponownie pod wielkim wrazeniem klasy Dukatowcow, ktorych znam. Naprawde za kazdym razem utwierdzam sie w przekonaniu, ze to co wspolnie robimy ma sens! Baterie mam ponownie na max naladowane.Duzy szacunek dla Panstwa Nigdzie w Polsce nie widzialem tyle Desmoklekotow na raz w jednym mejscu- to niezapomniane przezycie. Fotki rozesle gdy wszystko ogarne. Pzdr,J P.S. Padam z nog, dlatego skopiowalem tekst z watku o Ducati ;-] wybaczcie :) Balzac - jestes swietnym kompanem, licze na szybkie spotkanie :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam. Mój pierwszy desmomeeting dobiegł końca. Szkoda, że został gwałtownie przerwany przyspieszonymi narodzinami mojego syna :) Nie pozwoliło mi to na bliższe zapoznanie się z uczestnikami zlotu, ale są też i plusy, kolejny DUCATISTA zasili nasze szeregi. Nie żałuję ani jednej sekundy spędzonej z Wami drodzy koledzy i koleżanki. Pozdrawiam i nie mogę się doczekać kolejnego spotkania. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Dzięki Jacku za miłe przyjęcie i za sprawną organizację spotkania.To było niesamowite doznanie zobaczyć tyle włoszczyzny w 1 miejscu - no i ten przejazd na poznańską Maltę... wszechogarniający bulgoto-klekot! :D Wrzucam kilka fotek, które otrzymałem od Adama - "brata w wierze": http://img294.imageshack.us/img294/6552/img0591vb1.jpg http://img301.imageshack.us/img301/5005/img0594ot2.jpg http://img397.imageshack.us/img397/7011/img0596ss4.jpg http://img144.imageshack.us/img144/1317/img0603ah6.jpg http://img503.imageshack.us/img503/2728/img0625kb3.jpg http://img503.imageshack.us/img503/5259/img0617to9.jpg http://img403.imageshack.us/img403/775/img0619ad6.jpg http://img386.imageshack.us/img386/9840/img0620td9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No mogie zameldowac ze Orczyk Desmo Team Pn-Wsch. zameldowal sie w sojech mniejscach zakwaterowania w miare bezproblemowo( malego deszczyku nie warto wspominac...), mozgi z letka skolowaciale- spalem 3 godziny, corke do szkoly i hajda pojechalem do Rycha "porozmawiac" z motocyklami...U mnie wyszlo jedno niedopatrzenie- slabo trzymal klej na fuel fittach i kapalo paliwko na tylny sagan... ale juz poprawilem zlozylem na tasme teflonowa zrobilem rundke i narazie trzyma..., a tera siedze przed kompem i probuje poskaldac niezborne mysli w jakies sensowne slowa- Ciao Desmowariaty!!! Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No Kochani to i ja dołączę sie do tych podziękowań, pozdrowień i życzeń. Było super, fajnie było poznać nowych Desmomaniaxów, szkoda że w sobotę nie siedziałem z Wami do rana, akuratnie mimochodem dorobiłem się drugiego bratanka (kolejny ducatista?) i tak wyszło, część z Was wie o co chodzi. Myślę że ciężko będzie czekać do przyszłego roku na kolejny Desmomeeting więc nieśmiało rzucam hasło, aby zorganizować jakieś np. zakończenie sezonu w ramach naszego włoskiego światka. A może latem coś da się wymyślić, wiadomo że nie będzie to jakiś ogólnopolski zlot, bo to trzeba planować pół roku wcześniej, ale może kilku - kilkunastu zapaleńcow znajdzie czas. Zostawiam do przemyślenia.P.S.Chciałbym podziękować w tym miejscu Zarządowi naszego klubu za organizację imprezy i przygotowanie ciuchów, są fajne.P.S. 2Niech nikt nie myśli że włażę im w d... Hej makaroniarze!hose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 trochę nie w temacie...ale jak się stać członkiem podgrupy DesmoManiax DOC Poland tu na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 dołączenie do grup chyba tylko przez pw do admina, coś mi się tak majaczy jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi