cabaniero Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Obadajcie ofertę firmy Highland ... jeden kolo z forum advrider.com takiego zakupił i spisuje mu się bardzo fajnie... Chociaż to jednak ryzyko zakupić taki raczej niepopularny motocykl... aczkolwiek założenia konstrukcyjne bardzo mi sie podobają... silnik V950 ,dobre zawiechy , duży prześwit , niska masa, dobre osiągi ... ciekawe jak z trwałością... na pewno sieć dealerska i serwisowa raczej mizerna... ale do Szwecji mamy blisko :biggrin: http://www.highland.se/pages.asp?pageID=25&childPage=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 z czego czytam na stronie producenta to Szwedzki jest tylko projekt, a reszta produkowana jak się należy, u braci za Wielkim Murem.Oczywiście to nie znaczy że jest coś nie halo, no ale poczekaj trochu niech się kolega najeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 No nie powiem... Takich zawiech i silnika życzą sobie obecni posiadacze Afryk. Szkoda tylko ze wtrysk. PS: uściślając - chodzi o silnik o taki parametrach, zachowujący afrykańską żywotność :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 nio nio, nawet niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Obadajcie ofertę firmy Highland ... jeden kolo z forum advrider.com takiego zakupił i spisuje mu się bardzo fajnie... Czesc,A moge prosic o jakiegos linka do tej relacji nowego wlasciciela? Sam motocykl wyglada naprawde niezle, szzegolnie waga jak na w sumie duzy sprzet jest zachecajaca. BTW, wiadomo ile za takie cudo zaplacil?pzdrJac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Czesc,A moge prosic o jakiegos linka do tej relacji nowego wlasciciela? Sam motocykl wyglada naprawde niezle, szzegolnie waga jak na w sumie duzy sprzet jest zachecajaca. BTW, wiadomo ile za takie cudo zaplacil?pzdrJac http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=130990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ta marka to nie nowośc. Z takim silnikiem moto musi miec kopa, nie ma co. Tylko pytanie własnie, jak z czesciami i ogólnie siecią serwisowa. Wez znajdz do tego cos na allegro na przykład, cięzko.Ale oferta ciekawa jak ktos lubi nietuzinkowe produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 było takie cudo w Poznaniudługo stało na sprzedaż w rapidzie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 było takie cudo w Poznaniudługo stało na sprzedaż w rapidzie Ciekawe dlaczego? :crossy: Tylko czy te wypowiedzi na tamtym forum są szczere... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 http://www.highland.se/pages.asp?pageID=25&childPage=11 A to cudo :crossy: Ten sam silnik wlozony w 129 kg masy :crossy: A co do wygladu to mi przypomina nasze rodzime konstrukcje ogolnie nazywane WSK Cross Tunning :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No nie powiem... Takich zawiech i silnika życzą sobie obecni posiadacze Afryk. Szkoda tylko ze wtrysk. PS: uściślając - chodzi o silnik o taki parametrach, zachowujący afrykańską żywotność :buttrock: . A od kiedy wtrysk jest wada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wczoraj w pracy posiedziałem troche, poszukałem i znalazłem kilka cennych informacji. Rzeczywiście cały projekt moto jest szwedzki. Silnik to ich sprawdzona konstrukcja. Ramę itp zawiecha robią w Chinach, ale robi to bardzo dobra firma która produkuje podzespoły do wszystkich moto na świecie (tak perła w koronie chińskiego przemysłu) z reszta jak większośc firm zamawia w chinach. Był jakiś test moto przetłumaczony na angol ze szwedzkiego, no ale ja angol to byle się dogadac i trochu poczytać, ale chwalili moto jako dosyc trwałe no i mocny silnik tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=130990[/url]Dzieki :icon_biggrin: , poczytalem sobie troche. Znaczy sprzet dobry, szczegolnie w teren, ale cena (ok. 38kkPLN) jak sobie policzylem, nie skazuje go z gory na sukces. Chociaz z drugiej strony elementy skladowe motonga naprawde wysokiej klasy.pzdrJac Edytowane 5 Marca 2008 przez Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A od kiedy wtrysk jest wada?Dzieś tak ja wiem :wink: ... no tak od tygodnia z hakiem jakoś, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dzieś tak ja wiem :buttrock: ... no tak od tygodnia z hakiem jakoś, a co? No nic, tak sie tylko pytam. Bo wiele osbo uwaza ze wtrysk w moto to bee, ale jakos przykladow podac nikt nie potrafi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi