bully Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) mam pytanie czy czegoś nie brakuje na tym tłoczku pompy grimeca. tłoczekod razu pisze że nie wiem z jakiego motocykla pochodzi ta pompa, wiem tylko że nie pracuje jak powinna z hamulcami w MZ. najpierw miałem problem z tym żeby klocki dobiły do tarcz, jak już jakimś cudem mi sie udało to kiepsko hamuje, za słabe ciśnienie wytwarza ta pompa. od razu tez napisze że w zacisku nowe gumy tarcza przetoczona klocki idealne i wszystko odpowietrzone.pompa PS kto mi orta strzelił w temacie? :icon_mrgreen: Edytowane 3 Marca 2008 przez bully Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Skad wiesz czy po prostu nie jest zuzyta ?Nie latwiej zalozyc jakakolwiek japonska, do ktorych jest moznosc kupic reparaturke w razie draki ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 czyli ze może uszczelka jest do wymiany?a czy w miejscu tego wyzłobienia nie powinno być oringa czy coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Wszystko co powinno jest na miejscu. Na tłoczku są dwie "gumki". Ta bliżej spreżyny odpowiada za szczelność tłoka i ciśnienie płynu. Upewnij sie ze masz dobrze odpowietrzony cały układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Dlaczego pompa jest cham? Zrobiła Ci coś ? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 no mam odpowietrzony, odkrece odpowietrznik to wylatuje sam płyn bez powietrza. czyli te wyżłobienie musi byc puste? po co to? napisałem cham a ktoś mi przerobił na cham :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 no mam odpowietrzony, odkrece odpowietrznik to wylatuje sam płyn bez powietrza. czyli te wyżłobienie musi byc puste? po co to? napisałem cham a ktoś mi przerobił na cham :icon_mrgreen: jeszcze raz ktos zlosliwy Ci cos przerobil... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 nie no ktoś sie ze mnie jajca robi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Do podstawówki na lekcje ortografii marsz! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Taaaaaa, pewnie jakieś małe duszki włamują się do tematów i robią takie chamskie rzeczy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi