Warstar Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wydaje mi sie ze te co ja uzywalem chronia, bo ochraniacz kolana ten twardy okragly element nie styka sie w zaden sposob z kolanem a jest o ok 2cm od niego na zawiasach ktore sa montowane do szyn, te z kolei sie obieraja na kosciach dlugich, jest spora szansa ze przy uderzeniu na nie idzie sila a nie w kolano, to moja dywagacja. Nie sprawdzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Polecam http://www.aircast.com/ duży wybór, można to kupić w Centrum Medycyny Sportowej na Skrze w Warszawie. akurat slabo poleciles. ta firma w kolanach jest kiepska jak chcecie cos konkretnego to BLEDSOE (najlepsza firma na rynku swiatowym) MEDI ORTHO, DJORTHO. to najlepsze firmy jakie znam (pracuje przy tym od 6 lat) a jak cos tanszego to STANLEY PTS Tylko to sa aparaty ortopedyczne a nie sportowe. nie maja ochrony na kolano. jedna wersja posiada stabilizato rzepki i on moze byc ochraniacze. z drugiej zas strony tylko takie ortezy sa wam w stanie przytrzymac prawidlowo wiezadla a takie sportowe niestety nie do konca. ogladalem tego WEBa i on jako jedyny powiedzmy ze jest niezły. Tak wiec cos za cvos. osobiscie jezdze w stanleyu pts Polecam http://www.aircast.com/ duży wybór, można to kupić w Centrum Medycyny Sportowej na Skrze w Warszawie. akurat slabo poleciles. ta firma w kolanach jest kiepska jak chcecie cos konkretnego to BLEDSOE (najlepsza firma na rynku swiatowym) MEDI ORTHO, DJORTHO. to najlepsze firmy jakie znam (pracuje przy tym od 6 lat) a jak cos tanszego to STANLEY PTS Tylko to sa aparaty ortopedyczne a nie sportowe. nie maja ochrony na kolano. jedna wersja posiada stabilizato rzepki i on moze byc ochraniacze. z drugiej zas strony tylko takie ortezy sa wam w stanie przytrzymac prawidlowo wiezadla a takie sportowe niestety nie do konca. ogladalem tego WEBa i on jako jedyny powiedzmy ze jest niezły. Tak wiec cos za cvos. osobiscie jezdze w stanleyu pts Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 i te medyczne ortezy rozumiem pakujesz pod zwykle ochraniacze na zawiasie? czy podczas uderzenia nie ma ryzyka ze ochraniacz przesunie "cywilna orteze" i niewiele ona da albo wrecz zagrozi jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Potrzebuje szybko sie skontaktować ze Strzałkiem ma ktoś do niego jakiś nr tel albo gg bo chcę popytać o szyny EVS dokładnie, chyba że sam Strzałek zobaczy tą wiadomość to napisz mi na PW swój albo tel, bo do Ciebie PW wysłać nie idzie. Pozdro urban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ktoś z Was może korzystał z ortez 661? http://www.sklep.motox.com.pl/product_info...roducts_id=3454 Cena 1290 za parę więc niedrogo to wychodzi, ale jak z jakością i wygodą? Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Posiada ktoś ortezy 661 mx3? W internecie jest mało informacji na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odświeżam temat - szukam dobrych ortez kolanowych do MX - co polecacie, na co zwracać uwagę przy zakupie? Znalazłem ciekawy (chociaż traktujący o starych modelach) art o ortezach kilku producentów z komentarzami ortopedy:http://www.dirtrider.com/tests/gear/141_0609_knee_brace_buyers_guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Teraz są PODy K300 nówki w promocji za 1500. Może lepiej dołożyć troche zamiast kupować używki za 1000. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi