krzysiek8104 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) a co do lanosów to uważajcie na nie, tam jest potworna widoczność No nie przesadzaj, nie jest tak źle w Lanosach. Sam mam jednego i jestem zadowolony.Problem w tym że wielu ludzi źle ustawia lusterka czego przykładem jest mój ojciec. Ustawi sobie tak że połowę lusterka zajmuje widok tyłu samochodu. Próbuję mu wytłumaczyć że ma źle ustawione, ale to jak grochem o ścianie. Ps. To ja już wiem jak powstała u mnie rysa na drzwiach :banghead: :) :icon_twisted: Edytowane 29 Lutego 2008 przez krzysiek8104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 :banghead: szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i suzi :).. grunt ze jesteś cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Skladaj moto i wracaj do zdrowia! Ale napisz tez cos wiecej o okolicznosciach, ona wyjechala prostopadle z korka? Szlif byl po hamowaniu czy zahaczyla Cie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Babka wyjezdzała z parkingu bo w korku była luka i mi walnęła w bok. POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Babka wyjezdzała z parkingu bo w korku była luka i mi walnęła w bok. POzdra linia byla ciagla czy przerywana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Generalnie trzeba uwazac zwlaszcza dlatego, ze rok jakos sie dziwnie zapowiada (patrz Wydra i Zientar) :buttrock: Że się inni zabijają?? Ludzie, nie siejcie defetyzmu!Dla mnie rok się dobrze zaczął :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Problem w tym że wielu ludzi źle ustawia lusterka kumpel w seju tak samo ustawia, widać głównie tylne narożniki :) ojcu jak raz ustawiłem lusterka na maksa na szerokość to już mu tak zostało ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 a linia byla ciagla czy przerywana? Przerywana i do tego jechałem już po swoim pasie:) Także mandat dostała za wymuszenie bez dyskusji. Moto już na serwisie stoi w pon oględziny. Jestem dobrej myśli, chociażto chyba najbardziej spierdzielony tydzień w moim życiu. Wczoraj moto skasowane a dzisiaj w aucie silnik klękł. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Czolem! Ty to kurde masz talent do szukania sobie klopotow na moto :crossy:. Zacznij jezdzic z kogutem :banghead:.A co z autem? Silnik wyszedl bokiem, czy tylko drobna awaria? A dzis podobno ktos sie rozwalil na moto w Rybniku w okolicach targowiska. Ktos cos wie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Z tego co mi kumpel opowiadał to koleś zginął. Podobno jakiś koleś wjechał pod prąd i motocyklista w niego uderzył czołowo, przeleciał i nie żyje, ale to niepotwierdzona informacja, w 100% pewny nei jestem. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) A ja pamiętam Miłosz jaką miałeś radcohę kupując nie dawno swojego bajka... Wiem jak to serce boli, kiedy widzisz sprzęta na asfalcie... Edytowane 1 Marca 2008 przez Patriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dobrze zes caly. Przylaczam sie do slow otuchy i szybkiego powrotu gixera na drogi. Wracajac do Lanosow. Kumpel mial takiego i na lusterkach zewnetrznych byl taka naklejka z napisem: "Objects in mirror are closer than they appear" Wiec cos w tym musi byc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dobrze zes caly. Przylaczam sie do slow otuchy i szybkiego powrotu gixera na drogi. Wracajac do Lanosow. Kumpel mial takiego i na lusterkach zewnetrznych byl taka naklejka z napisem: "Objects in mirror are closer than they appear" Wiec cos w tym musi byc :icon_mrgreen: Taki napis również jest chyba w każdej amerykańskiej toczce i o dziwo we wszelkich wariacjach na temat koreańszczyzny... Czasami się zastanawiałem dlaczego ich nie ma europejskich autach... Czyżby inteligentniejszy kontygent? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Taki napis również jest chyba w każdej amerykańskiej toczce i o dziwo we wszelkich wariacjach na temat koreańszczyzny... Czasami się zastanawiałem dlaczego ich nie ma europejskich autach... Czyżby inteligentniejszy kontygent? :PMozliwe ze inteligentniejszy ale dla Polski to bardziej by pasowalo stwierdzenie ze nikt w te lusterka nie patrzy wiec po co tam cos przyklejac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mozliwe ze inteligentniejszy ale dla Polski to bardziej by pasowalo stwierdzenie ze nikt w te lusterka nie patrzy wiec po co tam cos przyklejac :) A na pewno nie stare baby :P Bo zapene taka była ta z tego Lanosa... Bo nie wierzę, że jakąś inną niewiastę by tak nazwał Miłosz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi