AZAEL Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 jak bym Cię zgarnął to nie tylko ciebie by dzisiaj głowa bolała, ale i mnie. Po za tym próbowałem nawiązać kontakt :D http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...028925&t=k&z=15 plan jest taki startujemy ognisko tam gdzie zwykle, czyli docieramy niebieską linią, ewetualnie czerwoną linią dla zmotoryzowanych. Jak by ktoś spóźnialski dotarł na miejsce A i nie było nas tam to znaczy, że pogoniła nas policja (co się raz zdażyło) i jesteśmy w punkcie B czyli przemieszczamy się po niebieskiej lini. Ja najprawdopodobniej się spóźnie - taki los - dlatego wklejam mapkę Jeśli będzie pogoda to pewnie przyjadę moto, ale czy da się dojechać na samo ognisko na 2oo i czy godzina się nie zmieniła?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jeśli będzie pogoda to pewnie przyjadę moto, ale czy da się dojechać na samo ognisko na 2oo i czy godzina się nie zmieniła?...Zeby bylo zgodnie z przepisami to sie nie da :icon_rolleyes: Chyba, ze ognisko bedzie w punkcie zapasowym, to wtedy mozna spoko dojechac polna droga od ul. Nowoursynowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 a to i ja sie pojawie! Ino z nowa lampa blyskowa, coby w koncu jakies zdjecia normalne zrobic. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 na mapce jest też trasa dla zmotoryzowanych, czerwona o ile pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja osobiscie jestem za miejscem numer 2 Nie podoba mi sie ognisko o otulinie rezerwatu - to tak jakos troche nie po mojemy - tata mnie nauczyl:)\Jak bedzie ladnie to tez wpadne na moto - jesli bedzie w punkcie b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zeby bylo zgodnie z przepisami to sie nie da :icon_mrgreen: policjant nr. 1: "a ten samochód jak tu wjechał?"policjant nr. 2:" pewnie tak jak my" :icon_mrgreen: przypominam-godzina 17 tesco na kabatach. w razie czego: 600 244 892 si ja :icon_eek: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) A nie lepiej poprostu pojsc do wiat przy ktorych sa full legal miejsca na ogniska ? Slowa nam nikt nie powie, a dojechac tez sie da.Jak bedziemy w dziwnym miejscu i pojawi sie pare moto to wizyte niebieskich mamy jak w banku. Edytowane 8 Marca 2008 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jak bedziemy w dziwnym miejscu i pojawi sie pare moto to wizyte niebieskich mamy jak w banku.Smerfy, a raczej straz miejska pojawila sie raz, z tego co ja pamietam, a to dlatego ze jakis palant zadzwonil po nich ze "pilami lancuchowymi las wycinamy"...bedzie dopsh...bez przygod nie bylo by frajdy...przenoszenie ogniska w bagazniku rules do zo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ja tez sie pojawie, pewnie na moto bo pogoda ladna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 fuck, mnie nie bedzie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wemona Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Ja tez sie pojawie, pewnie na moto bo pogoda ladna :biggrin: Stuknij sie pan !Mielismy pic, nie ? :DJa tez myslalem o moto ale...ehh sam nie wiem :/ To pisalem ja : G3d :D Edytowane 8 Marca 2008 przez wemona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 a kto powiedział, że na moto będący pić waszeć nie możesz... ino bez prundu, ale do tego to akurat kierujący pojazdami powinni się przyzwyczaić :biggrin: Ja tam przywieze se soczek... i będę kontynuował dzisiejsze nawijanie... już nawinąłem 100 po wawce... korki, ścisk... zwłaszcza w centrum.. ale już na wylotówkach luzik... i mijałem się nad Wisłą z taką ciapkowatą Afriką :D :D na wysokości "Spójni"...A pogoda jest zajefajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wemona Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Eee fuck it.Tym razem na moto. Jutro mnie jeszcze robota czeka wiec lepiej jak bede zywy. kurna :biggrin: To znowu G3d :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Bawicie się a ja pierdzę w krzesło na uczelni :P pamiętajcie o badylach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wlasnie wszedlem do domu :PCalkiem spoko chociaz 'troche' sie rozwalila cala organizacja :PW efekcie w kilka osob troche kursowalismy, ale co pojezdzilismy to nasze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi