Ziele90 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam panowie, mam silnik xl 250 który jest bez gaźnika. mało w tej chwili jest motocykli na części a ja chcę jak najszybciej uruchomić ten silnik i stąd moje pytanie od czego może podejść gaźnik? Ktoś może prubował takich patentów. Znajomy doradzał mi Junaka bo podobna moc itp ale może ktoś z was coś ma ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam panowie, mam silnik xl 250 który jest bez gaźnika. mało w tej chwili jest motocykli na części a ja chcę jak najszybciej uruchomić ten silnik i stąd moje pytanie od czego może podejść gaźnik? Ktoś może prubował takich patentów. Znajomy doradzał mi Junaka bo podobna moc itp ale może ktoś z was coś ma ciekawego? Sądze że takie przeszczepy to tylko strata czasu co chwile będziesz musiał coś regulować... Ja bym popatrzył po allegro... POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 http://moto.allegro.pl/item305447032_gazni...l_i_cb_250.html Może ten link da Ci jakiś trop :biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 gaźniczek fajny i cena dobra, bo miałem jedną propozycje za 400zł za gaźnik ;o może ktoś wie od czego jeszcze z japońców by podszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie mow ,że jak zdobędziesz gaznik to chcesz upchac tensilnik w rame mtx-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 no taki pomysł wstępnie jest:D no ale wiadomo okaże się co i jak a złożony tak czy siak ma być. myśle nad Jikovem jakimś spróbuje na jawowskim może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 O założeniu tego silnika do ramy MTXa możesz zapomnieć.Wiele lat temu XL125 potargał dwie ramy MTX.Pękały we wszystkich możliwych miejscach. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Pomysl zalozenia gaznika Jikov ( do dwusuwa ) do 4 suwowej Hondy tez jest pomylka, co odczuje twoja noga przy probach odpalenia. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 to co sądzicie że jest tam najlepszym ,,zamiennikiem,, od oryginału? bo dzis dzwoniłem do pewnego pana który sprzedaje silnik na części i cena min za gaźnik 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Zapamietaj taka zasade: stary japonczyk=wysokie koszty..Niektorych rzeczy nie przeskoczysz, chyba ze chcesz "z gowna bat krecic".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niumen Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zrób to jak się należy!! Skoro wszedłeś w temat xl -(a) to znajdz orginalny gaznik, napewno dostaniesz predzej czy pózniej,cierpliwosci zaangażowania i czasu a odpłaci Ci sie bezawaryjnością i satysfakcją z czerapanej jazdy .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) na luzie panowie wyrwałęm oryginalny gaźnik także temat nieaktualny:) Niumen masz jakis komunikator? gadu gdau tlen itp? Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Ziele90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi