BUSH Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 ...Wydawało mi się, że na postoju w perzypadku nie wyczucia odpowiedniego momentu wyłączenia/włączenia zapłonu można sobie pomóc rozrusznikiem żeby strzelić... Hmmm... u siebie nie probowalem ale wiem, ze w GPX nie da sie krecic rozrusznikiem wtedy gdy silnik pracuje. Jezeli chodzi o strzaly to ja rozkrecam silnik do 6.000rpm, wylaczam/wlaczam zaplon i leca piekne salwy a w nocy dodatkowo sa jeszcze efekty swietlne :)Bylym LTD strzelalem podczas jazdy tak jak opisal to Szramer - nic nie daje takiej frajdy jak strzal w tunelu na wysokosci wyprzedzanego pojazdu (a raczej widok miny kierowcy :) ). Tak czy inaczej odradzam ta forme zabawy, poprostu szkoda mi moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Slyszalem natomiast, ze nie na kazdym wydechu mozna strzelac - np. na wolnym nie - prawda to? Pozdrawiamja miałem w b12 i w zx9r pusty przelot i strzelam ,efekt jest jeszcze lepszy (wiekszy płomień) najlepiej strzelajacym motocyklem jaki widziałem to srad600 i R6 (płomień ponad metr) :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Moj Junkers,jak sie uszczelka przy kolektorze wypaliła to też ładnie ognia z rury dawał.Sie zastanawiam na jakiej to zasadzie było???P założeniu nowej uszczelki już tak nie było, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Ja strzelałem nawet Kaszlakiem (Maluchem) , heheheh, to była jazda, tylko w starszych modelach może siu to skończyć rozeraniem wydechu jak tulipan :mrgreen: . Oczywiście podpisuję się pod tym co koledzy napisali i w moto tego nie robię. Pozdro, Pawełmaluchem to wszyscy strzelali i strzelają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 maluchem to wszyscy strzelali i strzelają :)bo do niczego innego sie nienadaje :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 maluchem to wszyscy strzelali i strzelają :)bo do niczego innego sie nienadaje :)jak to u mnie to popularny samochód rajdowy jak raz gościa w dajewoo mijalismy to sie pukał w głowe :) :mrgreen: na prostej mieliśmy 130km srawdzone bo obok jechał kumpel calibrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Jak do niczego ię nie nadaje?? Pizze można nim rozwozić! :mrgreen: Mój K-Shell leciał 115 w cztery osoby po Al. Krakowskiej, ale potem obniżyłem pływak i przestał... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Witam W moim Junaku wystarczy kilka razy przekręcic gaz i jush ogień z pustego wydechu idzie a poza tym jak sie rozpędze i szybko puszcze gaz to salwy ida jak z armaty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Fasola ty tyski brynie co ty mozesz wiedzieć o 126p ,jak bielsko jest mekką rajdowych malaczy ,tu sie znajduje OBR!!i wielu fachowców co serwisowało te sputniki w latach 70/80 w czasach rajdu ,tu powstawał przeca projekt "B"grupy malacza itp.. a jak ci mało to se na salmopola przyjedz w nocy jak jest śnieg :mrgreen: a 130 to nawet tak zje** na maxa elegant poleci :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Na maxa są te wasze malce w okolicach Bielska. W zimie droga na salmopol to prawdziwy os.Bedąc w Szczyrku zawsze tam latam!! Sadząc po śladach które tam widziałem to chyba są tam prawdziwe zawody w nocy!!?? :) Sorry może odbiegam od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi