vtec Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Pomyśl, że koleś musi na tym zarobić więc ile naprawdę ten motocykl jest wart? nie przekonam sie dopóki nie obejrzę, motocykl ma 3 letnią gwarancję więc nie myślę, że jest coś zepsute.Jest jedno ale, nie mogę złapać kontaktu z gościem...Może te ogłoszenie dał żeby sprawdzić jakie jest zainteresowanie... Nie mam pojęcia o co mu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Taa. Takie przekręty też są modne - wystawic nowe moto za pół ceny i czekać na jelenia. A jak zainteresowany jeszcze zgodzi sie wysłać jakąs zaliczkę za granicę to już w ogóle bajka. jelsi sprzedający poda ci adres/kontakt przelewu do Nigerii to od razu usuń wiadomość i zapomnij o moto. Nigeira to swiatowe centrum przekrętów internetowych. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Moze inaczej-gdzie znalazles to ogloszenie sprzedazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 .. a no i kazdy kto ma r1 jest dresem z pod dyskoteki :notworthy: Zapomniałeś o tych na Ry6 :banghead: :bigrazz: Swoją drogą też jestem ciekawy skąd pochodzi to ogłoszenie :biggrin: :flesje: Mógłbyś zapodać jakiś link do tego? Pewien czas temu wystawiając nowe laptopy na allegro często odbierałem maile a nawet telefony od członków książęcego rodu z Afryki porozumiewającego się łamaną angielszczyzną, starających się zrobić deal na wysłanie przedmiotu ch.j wie gdzie. Jeżeli w ogłoszeniu była mowa o tym, że motocykl jest w m-cu A a osoba w m-cu B lub mowa o zaliczkach, przedpłatach i innych pierdołach to istnieje duże prawdopodobieństwo ściemy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak dla mnie cos za tanio. Inna sprawa, z tego co wiem gwarancja jest 2 letnia, w każdym razie w Polsce, nie wiem czy inne kraje dają więcej. Pawel PS. A od tych moralizatorskich gadek to mi się też w bebechach przewraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ogloszenie jest na allegro http://moto.allegro.pl/item317022535_yamaha_r1_2008r.html mam nadzieje ze mi jej nie sprzatniecie o ile to nie lipa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Hehe, ja też pisałem z tym gościem na gg. Powiedział,że jeśli chce motocykl z transportem to musze mu wpłacić 50% wartości, a jeśli nie to odbiór osobisty bez żadnych wpłat. Moto jest prawdopodobnie w Polsce z tego co mówi gość, nr tel też nie chciał podać, można go obejrzeć gdzieś na Śląsku ale nie pamiętam dokładnie miejscowości. Wszystko to jakoś dziwnie wygląda bo już 3 dzień się nie odzywa do mnie, a napisałem, że chcę przyjechać. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 heheheheh, coś za duzo tutaj znaków zapytania. To co, wpłacacie zaliczkę ?? :icon_razz:. Sorry, ale ja bym się nawet nie zastanawiał w sytuacji, w której spredawca nie odzywa się, nie chce podać telefonu itp. Motocykl "chyba w Polsce" i już zarejestrowany? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 heheheheh, coś za duzo tutaj znaków zapytania. To co, wpłacacie zaliczkę ?? smile.gif. Sorry, ale ja bym się nawet nie zastanawiał w sytuacji, w której spredawca nie odzywa się, nie chce podać telefonu itp. Motocykl "chyba w Polsce" i już zarejestrowany? powiedział,ze motocykl w Polsce opłacony... no ale się nie odzywa i dziwi mnie to ze nie chce podac nr tel... Odpuszczam sobie. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 heheheheh, coś za duzo tutaj znaków zapytania. To co, wpłacacie zaliczkę ?? :buttrock:. Sorry, ale ja bym się nawet nie zastanawiał w sytuacji, w której spredawca nie odzywa się, nie chce podać telefonu itp. Motocykl "chyba w Polsce" i już zarejestrowany? PawelPS. A od tych moralizatorskich gadek to mi się też w bebechach przewraca. W temacie : to nie jest okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 oj boże zalicytować przeciez może tyle tylko, że to jest licytacja i nie koniecznie skończy sie na 30k a smiem twierdzić, że napewno się nie skończy na tylo z ciekawości wrzucam aukcje do obserwowanych i za jakiś czas napisze do gościa, który wygra aukcje czy ma ten motor i zobaczymy czy to nie sciema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) oj boże zalicytować przeciez może tyle tylko, że to jest licytacja i nie koniecznie skończy sie na 30k a smiem twierdzić, że napewno się nie skończy na tylo z ciekawości wrzucam aukcje do obserwowanych i za jakiś czas napisze do gościa, który wygra aukcje czy ma ten motor i zobaczymy czy to nie sciema Sciema jak ch..! Pisałem przez 3 dni z tym dzieciakem, kazdego dnia podawał inne imie właściciela. W końcu wydębiłem nr telefonu, powiedziałem że chce przyjechac po motocykl,. No i nie działa ten nr, na poczcie jest nagrany jakis dzieciak i to tyle. P.S Znacie kogos zufanego kto sciaga sprzety na zamowienie? Edytowane 25 Lutego 2008 przez jkar Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Nie jest Ci dane kupno tego litra Karolu :evil: ...a że to ściema to widać po pierwszym spojrzeniu na opis aukcji... Edytowane 25 Lutego 2008 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Nie jest Ci dane kupno tego litra Karolu bigrazz.gif Hey Adaś! No chyba masz rację co do tego motocykla, ale już mam namiar na innego :evil: Kusi mnie ta R1, zadowoliłbym sie nawet R6. Jeszcze się nie zdecydowałem. Aaa co myślisz o nowej CBR 1000rr? Edytowane 25 Lutego 2008 przez jkar Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Hey Adaś! No chyba masz rację co do tego motocykla, ale już mam namiar na innego :biggrin: Kusi mnie ta R1, zadowoliłbym sie nawet R6. Jeszcze się nie zdecydowałem. Aaa co myślisz o nowej CBR 1000rr? Pogadaj z Krychą (na forum KaZet), w zeszłym sezonie kupił R6 na pierwsze moto.On Ci opowie z pierwszej ręki. Nowy Fajer na zdjęciach mnie oczarował, na żywo byłem zawiedziony, sam nie wiem czym, tak jakby był tandetny hehehe, poważnie :bigrazz: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi