cabaniero Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Aż sie ku*wa wierzyć nie chce, no cóż panowie...żyjemy w ciemnogrodzie... Może tak jakąś petycję do Ministerstwa Sportu, do Prezydenta Poznania, czemu zasrane TVN Turbo niby krzewiciel motoryzacji nic nie zrobi w kierunku ratowania toru, gwiazdy sportu motorowego Czachor, Hołowczyc, Kubica mógł by coś tam publicznie powiedzieć... ale żaden cwaniak się nie wychyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) http://motogp.pl/petycja.phpco stam chwilowo chyba nie dziala, ale dobrze jak najwiecej luda podpisze, od czeos trzeba zaczac Edytowane 28 Lutego 2008 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Petycję podpisałem, ale można było ją bardziej dobitnie sformułować... ale podpisać trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioxjr1300 Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Podpisałem, wszystkich znajomych powiadomiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale w tym przypadku deweloperzy nic nie ugraja bo w tamtym miejscu tylko tor lub nieuzytki mog byc - teren lezy zbyt blisko lotniskajak stanie sie tak jak chca mieszkancy, to smigac bedziemy do Czech lub Wegier :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I cała Europa będzie się zastanawiała dlaczego Motocyklowe Mistrzostwa Polski będą się odbywały wszędzie tylko nie w Polsce :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 choćby na poniedziałkowych treningach wie, jaką farsą są te "pomiary" Akurat to był znak ze AW idzie na kompromis i nie czepiał się zawodników. Ogólnie wydaje mi się ze robienie bardachy i palenie gumy na osiedlach nie wiele pomoze.Trzeba do tego podejsc z głową.AW powinienen się tym przejmowac w naszym interesie a nie na odwrót.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfg Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Może, zrealizować to na co wpadł założyciel tematu, czyli jeździć na prąd :crossy:Wielka inicjatywa na skale europejską, ekologiczne wyścigi, odpowiedni patronat medialny bla bla bla i nikt toru nie ruszy. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 spokojnei spokojnie naukowcy juz pracuja nad wodorowymi silnikami ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A ja Wam mówię, że będzie syf niemiłosierny przez cioty, mohery i inne wredne stworzenia. Trzeba było sobie wybrać ofertę innego developera - co oni do ch*ja nie wiedzieli, nie rozglądali się gdzie będą mieszkać :P :icon_twisted: Ktoś tam napisał, że to może ma związek z rozbudową lotniska ale mi się nie wydaje, że tyle hektarów do przodu by się rozwijali... Poznań i tak nigdy nie będzie żadnym kluczowym elementem łączności więc wydaje mi się to troche bez sensu... Najbardziej mnie wk*rwia to, że to jest jeden z nielicznych torów gdzie możemy pojeźdźić to jeszcze kombinują. BA! Tam nie tylko motocykliści pałują, co to w ogóle ma ku*wa być :icon_razz: :) Zły jestem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Wydaje mi sie, ze problem jest w zmianie mentalnosci samego spoleczenstwa. kiedys na PL drogach kazdy ostrzegal swiatlami przed kontrola radarowa, a dzisiaj ? Wychowalem sie w Gdansku okolo 1,5 km od stadionu gdzie chyba co niedziela odbywaly sie zawody zuzlowe, ryk silnikow ( mimo, e tylko 500 - tki byj calkiem przyjemny ) i jakos nikomu to wtedy i dzisiaj nie przeszkadzalo. Chcialbym w przyszlosci zobaczyc jak to przy lotnisku stoja te pieeeeekne bloki a mieszkancy lataja po scianach gdy odbywa sie ruch lotniska. :notworthy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Wydaje mi sie, ze problem jest w zmianie mentalnosci samego spoleczenstwa. kiedys na PL drogach kazdy ostrzegal swiatlami przed kontrola radarowa, a dzisiaj ? Wychowalem sie w Gdansku okolo 1,5 km od stadionu gdzie chyba co niedziela odbywaly sie zawody zuzlowe, ryk silnikow ( mimo, e tylko 500 - tki byj calkiem przyjemny ) i jakos nikomu to wtedy i dzisiaj nie przeszkadzalo. Chcialbym w przyszlosci zobaczyc jak to przy lotnisku stoja te pieeeeekne bloki a mieszkancy lataja po scianach gdy odbywa sie ruch lotniska. :evil:Sam masz problem z mentalnoscia! Tu chodzi o kase!! Tylko o kase!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 http://www.motogen.pl/sport/wmmp/art7,absu...opolskiego.html ponawiam propozycje przeniesienia wyścigów z toru na ulicePewnie, niech w ogóle zamkną tor, a motocykliści ze sportową żyłką niech zaczną ścigać się, trenować winkielki itp. na drogach publicznych, na pewno wyjdzie to wszystkim na zdrowie. dla mnie miejsce w Polsce na nowy tor jest jedno: Płock- można spokojnie powiedzieć, że w środku kraju- chyba trudno znaleźć lepszego inwestora niż Orlen- jedni z najlepszych zawodników jeżdżą na co dzień autami na płockich tablicach- miasto jest na tyle nieduże, że można rozsądnie wybrać lokalizację toruJest to jakaś myśl. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Właśnie wróciłem ze spotkania z władzami miasta Poznań, rozmowa okazała się wielce interesująca. Mam również kilka ciekawych dokumentów od AW - wszystko opublikuje na www.motogen.pl już w najbliższy poniedziałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 poniedzialek, poniedzialek...rzucaja jakies ploty juz teraz a nie poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi