Dual Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 No ja już mam postanowione że jadę w maju w Bieszczady tylko narazie nie wiem kto z wawy jedzie.Od tego w zasadzie zależy którą traską pojadę i kogo spotkam po drodze.Wybieram się na cały tydzien a moze i 8 dni.Bardzo chętnie spotkam kogoś kto ma już ustaloną interesującą i dobrej jakości traskę z noclegaminiedrogimi gdzie można coś pojeść i wypić i być spokojnym o sprzęcik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałxx Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Też bym się chętnie przyłączył, jeśli można. Byłem w Bieszczadach tylko raz i to niestety samochodem :D , ale to było już dawno temu!! Mogę potwierdzić, ze bieszczady są SUPERR na :D i jest dobry klimat na :D Czekam na jakieś konkretne info!! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam ponownie!Zapewniam was, że w maju spotkacie mnóstwo spragnionych jazdy ludzi na moto. Jest sporo miejsc gdzie mniej, lub bardziej formalnie spotykają się pozytywnie zakręceni. Wielu na pewno spotka się np. u Zaka. Ja prawdopodobnie w tym sezonie niestety będę musiał odpuścić. W pierwszych dniach maja mam zamiar jechać do Włoch na dni Centaura do Corboli. Ale kto wie. Jeśli z wyjazdu nic nie wyjdzie, na pewno się spotkamy. Byle do wiosny!!!Nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 ja prawdopodobnie od 30kwietnia do 6 maja bede sie bieszczadował :mrgreen: :D znaczy nowy asfalt?? to trza slicki naciąć :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 witam, jak będzie moto i wolny czas to ja też chętnie obejrzę bieszczady przez pryzmat kufla od piwa :D ta pała szramer dopiero teraz mi wspomniał o tym temacie... :twisted: acha to znaczy, że się WSTĘPNIE dopisuję do listy :D:) muszę poznać więcej braci 4umowej bo znami niewielu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 No to powoli sie umawiamy chyba na te Bieszczady co?jakis punkt zborny czy cos? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 jak gadałem ze szramerem to ta pała mówił o Rybniku chyba... ale to pewnie zależy skąd jedziesz. ja z Leszna... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Ok. sprawę Bieszczad ja wywołałem i postaram się ją doprowadzić do końca.A więc tak. Dla zjebów z południa ustalimy na najbliższym spotkaniu albo na gg punkt zborny.Wyjazd będzie najprawdopodobniej w czwartek koło 16 godzimy.W piątek pracujący wezmą sobie wolne. I teraz dylemat. Bo jeżeli wyjedziemy w czwartek po południu to w Bieszczadach będziemy na 22 godzinę. I teraz nie wiadomo czy lepiej gdzieś zatrzymać się po drodze, i rano ruszyć.Także miejsce docelowe w Bieszczadach jest do ustalenia.Także trzeba ustalić , czy jedziemy do jakiś domków czy pod namioty. Bo szczerze mówiąc domków w Bieszczadach może już nie być wolnych. Naprawdę. Bieszczady od jakiegoś czasu stały się strasznie modne. Powoli zaczynają tracić dziki klimat.No ale na szczęście sporo go jeszcze mają.W programie dla wyżej zawieszonych motocykli może być przejazd drogą którą zmierzam przejechać przez najdziksze rejony Bieszczad.Temat jest do dyskusji.Zostało jeszcze prawie dwa miesiące czasu. Wszystko można dograć i ustalić.Mogę podać swoje propozycje ponieważ lubię Bieszczady i prawie co roku bywam w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Bieszczady? Why not. Może być byleby wyskoczyć gdzieś. Z drugiej strony mnie one już nudzą z racji tego, że bywam tam regularnie. Ale jak mus to mus! Jeszcze jedno, jak sobie wyobrazacie spedzanie wolnego czasu tam, tylko jazda czy planujemy gdzies przybalowac tzn podrinkowac. Z mila checia bym wyskoczyla tez w gory połazić, ale chetnych chyba wsrod Was nie znajde :buttrock: Acha i jescze jedno jak dlugo bedziemy tak sie "luzowac" ? :evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 ja na jak bede w Polsce to na wakacje tez sie wybiore znów w bieszczady :evil: Mozna by sie jakos kiedys umowic ale mamy panowie czas A tymczasem zycze Wam przyjemnego pobytu :twisted: Tylko gór nie popsujcie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 a ja mam pytanie :buttrock: gdzie mają dojechać Ci którzy nie będą mogli wziąć wolnego w piątek i chcieliby dołączyć w sobotę :?: będzie to można jakoś ustalić czy umówilibyśmy się już na tel. :?: ja dzwonię "gdzie qrwa jesteście :?: " :evil::(:D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Ok. sprawę Bieszczad ja wywołałem i postaram się ją doprowadzić do końca.nie żebym sie czepiałale ja zaczołem ten wątek :buttrock: wstepnie ustalaliśmy wyjazd w piątek po południu...ale wszystko do dogadania..jamoge zostać nawet do 6 maja ,tylko by pogoda była ok ,zdało by sie domki bo pod namiotami moze być zimno jak to w górach.. ,jak by ktoś miał jakieś namiary na fajne i b. tanie domki mozan by coś jużwynająć ,nawet w różnych miejscach bieszczad...żeby pozwiedzać pare nocy tu kolejne w innej cześci...a i trase planowaliśmy przez słowacje (mniej zatłoczone drogi)ale wszystko kwestią dogadania ,moze np na sobote ustalimy jakiś punkt zbiorny w sercu bieszczad?? gdzie wszyscy sie zjadą ... i wtedy ustalimy gdzie imprezujemy :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Tutaj popieram Szramera.Chyba faktycznie najlepiej spotkać się w jednym miejscu w Bieszczadachnp. o 15 godz. i myslę że zainteresowani zdarzyliby dojechać nawet z dalszych rejonów.No i byłby czas ewentualnie lokum znaleść. Ja w Bieszczadach nie byłem nigdywięc mogę nie wiedziec co mówie..hyhyhyJa prawdopodobnie wyjade w sobotę i będę zmierzał katowicką w tamte rejony.Po drodze postaram się zgarną Witka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 z Pipcolem ustaliliśmy że rozbijemy sie i miejscem wypadowym bedzie Wetlina, wstepny plan wycieczki też juz ustalony... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 A gdzie ta Wetlina jest tak mniej wiecej?Chciałbym na mapie znalesć.To duża miejscowosc?A kiedy mamy sie styknąć? W sobotę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi