Hun996 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Pomaluj na Spitfire z 303 Kościuszkowców :icon_mrgreen: Spitfire za wolny :eek: Jak nic widzę NA P51 Mustang z 318-ego. Nawet na Horbaczewskiego Vlaad posturą pasuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nic tylko pogratulować! Swoją drogą, gdyby angole wmontowali wał kardana do ST czy do Tigera to widzę żywą skuteczną konkurencję dla Niemców... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Fajny !! Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungy Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Witam,Triumpha Sprinta ST mam i ja! :-}Właśnie wczoraj przyprowadziłem wersję z 2005 r. 1050 w malowaniu Caspian Blue. Na razie zrobiłem 300km więc za dużo powiedzieć o nim nie mogę, ale oddawanie mocy robi wrażenie na takim lamerze jak ja ;-).Pogoda dopisuje, więc przystąpię do testów jak tylko będzie chwila.Umyje się, porobi zdjęcia, zawiesi się na necie :-) Edytowane 7 Maja 2008 przez bungy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) much respect, swietny motocykl;)/chociaz lepsze BMW K1200S;)/pzdr Edytowane 7 Maja 2008 przez Szymon_R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverpoint Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jedna z lepszych maszyn sportowo-turystycznych. Przymierzałem się nawet do takiego ale ma jedną, sporą wadę (przynajmniej jak dla mnie) - wydech pod zadupkiem to wymysł szatana; jakoś nie lubię jajek na twardo (zwłaszcza swoich) :banghead:Poza tym to super maszyna; ciężko się do czegoś przyczepić - wielki szacun i niech służy latami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungy Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Taa, faktycznie po pierwszych jazdach przy +22 st. dało się odczuć ciepełko, chyba pokuszę się za radą Kolegi i założę izolację termiczną. Tak swoją drogą w chłodne wieczory to nawet przyjemnie grzeje w zadek :wink: Spostrzeżnie z dzisiejszej wędrówki po Poznaniu jest takie, że ST wpaniale nadaje się do przeciskania w korkach (oczywiście bez kuferków) gdyż lusterka są na tyle wysoko, że mijają się z tymi na puszkach :biggrin: sam w sobie jest zwarty i niezbyt szeroki a długa jedynka i płaski moment tylko ułatwiają przeciskanie się przez długie korki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 wydech pod zadupkiem to wymysł szatana; jakoś nie lubię jajek na twardo (zwłaszcza swoich) oj jakby mi sie cos takiego przydalo w powrocie z dlugiego weekendu... moze kiedys znajde paredziesiat kzl na ulicy i sobie tez kupie...ostatnio coraz bardziej bierze mnie na ta bielizne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsi4ever Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Sliczny sprzecik bardzo mi sie podoba gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ładny ;d gratuluje :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam. Po pierwsze GRATULUJĘ. Poziom mojej skromności nakazuje mi pochwalić się również moim NOWIUTKIM Sprintem GT :biggrin:Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) tzw face lifting mojego ST :http://www.bikepics....ctures/2426315/ jaka szkoda, że mam tak mało czasu aby śmigać nim po trasach :( :( :( .... Bardzo fajny - wersja Stealth :). Ciekawe czy lakier odbija promieniowanie laserowe i elektromagnetyczne... xD Edytowane 8 Września 2012 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Fotek jeszcze nie wrzuciłem ,ale naprawię to . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossik97 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Z tego co wiem to naprawdę fajny sprzęt ;)Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 zastanawiałem się nad ST1050. fajne maszyny, angielska VFR ;) dźwięk nie do podrobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi