Gość Boras Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 [/size]JEDZIEM NA SZCZECIN BO NA R...M K.....WY JADĄ juz niedługo sie wybieram w waszą strone bzykiem jak tylko pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 witam. Witka wszystkim... troszku mnie nie było tutaj.. ...ale nie ma to jak dobre powroty A tak na serio to właśnie zima sobie poszła na dobre wkońcu... i można polatać. prawie kończe przygotowowywać moto do sezonu, a w środę będe składał do kupy:) już się nie mogę doczekać efektu końcowego... do zobaczyska za trasie Ps. Zapraszam na zlocik do Gryfina 1-3 maja - z okazji 750 lecia miasta. Już prawie wszystko dograne, naprawdę będzie świetnie i dużo imprez - nie licząc naszej....:flesje::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Tak tak jestem za i daję słowo że będę słyszałąm że się ciekawie zapowiada wiele ze Szczecina osób się wybiera do Gryfina :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Co z wami jest?Zamarzliście?Mogę wam powiedzięc jedno od wtorku pogoda sie porawia(8st),sroda(9st),czwartek (13 st).Do zobaczenia w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 29 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 ja sie ciesze że w końcu wiosna zawita do nas. w sobotę troche polatałem ale jeszcze było troszke zimno. A w niedziele załatwiłem noge i pewnie tydzień mam z głowy, bo dośc poważnie ją skręciłem. No i dupa. Chyba pochlastam się jak bedzie ciepło a ja nie bede mógł chodzić... normalnie jestem wściekły... :evil2: :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 Spoko pogoda się poprawai ale ty do tego czasu na pewno już swoją nogę wyleczysz tak samo jak ja soiebie z piatkowego latania w niskiej temperaturze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 witam po urlopie! teraz w pracy mam nadzieje sobie odpocząc :) a tak na poważnie to wczoraj byłem w Świnoujściu mimo że prognoza pogody nie zachęcała. Było nieco zimno ale i tak ubawiliśmy sie z moją kobitą... Po drodze powrotnej prawdopodobnie widziałem Boras'a... Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 No to bardzo możliwe że go widziałeś bo ze szczecina wracał do Swinoujscia.Na pasie byliscie?Bo my tylko na chwilke i pojechalismy przed siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No to bardzo możliwe że go widziałeś bo ze szczecina wracał do Swinoujscia.Na pasie byliscie?Bo my tylko na chwilke i pojechalismy przed siebie;)niestety kiszki gnały nas prosto do domku! na pas nie zajżeliśmy nawet na minutkę... dzień wcześniej byłem na pasie ale sam. nikogo nie zastałem i wróciłem do domku... :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ...ale ludu w niedziele bylo!Masakra!Pogoda znowu sie cos kielbasi.Miejmy nadzieje ze to tylko przelotne deszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No, nie takie przelotne :) , ale mam nadzieje ze mina, bo na swieta mialem ochote podskoczyc nad morze jakims jednosladem :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jou jou jou Bigi no milo cie widziec na forum wkoncu.Kiedy sie zjawisz i ze mna browrka jakiegos wypijesz albo razem ze man polatasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Teraz po prostu bede czesciej latal moto, to na pewno sie spotkamy :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Witam was tak to ja lecialem ze Szczecina do domku i tez wiedzialem "hiszpana" a co do pogody to dzis naprawde jest w kratke raz pada raz slonce a potem naprzylkad grad. milutko a juz mialem wyprowadzac motorek z garazu a tu grad. Ale nei martwcie sie w sobote widzialem przed chwila prognoze pogode ma byc u nas [/size]15 stopni i slonko. ja coprawda chce sie wybrac co Gryfic do rodzinki na swieta ale nie mam pojecia czy tam jest ktos ze sprzetem?? mam nadzieje ze to miasto juz na tyle sie rozroslo (dawno mni etam nie bylo) ze juz ludzie jezdza na :) pozdrawiam was i do zobaczyska na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No to jak sie widzieliscie znaku sobie "ręką" nie daliscie?A pogoda jesli ma byc taka pikna to sie juz zalamalam,bo wyjezdzam na tydzien na wesel i swieta do Wroclawia:( ale ciapągiem a nie motorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi