Plakatufka Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego Gitta, spokojnego sezonu i duzo nawinietych kilometrow :) Oby zaden maluch nie wpadl Ci pod kola. pozdr.Rebelka Witam! A jeżeli już przy tym temacie. To... . Dlaczego by nie. Może nie dosłownie pod koła, ale "kedyś" w przyszłości. :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Moderatorowa ciociu Gitto! :lalag: Wszystkiego, czego sobie tylko zażyczysz :icon_rolleyes: Moderatorowa ciociu Gitto! :) Wszystkiego, czego sobie tylko zażyczysz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Giciu wszystkiego naj naj..........lepszego co sobie za życzysz :icon_rolleyes: :lalag: :lalag: Życzy Skolinka i Mikoch. Giciu wszystkiego naj naj..........lepszego co sobie za życzysz :) :) :) Życzy Skolinka i Mikoch. Giciu wszystkiego naj naj..........lepszego co sobie za życzysz ;) :icon_exclaim: :icon_exclaim: Życzy Skolinka i Mikoch. Giciu wszystkiego naj naj...........lepszego co sobie za życzysz :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Życzy Skolinka i Mikoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ja także dołączam sie do zyczeń... 100 lat! a co mi tam nawet 150! :icon_rolleyes:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wiecie co to miłe ze na forum dostałam az tyle zyczeń,ale dzisiaj takze ma urodziny kamilpierwszy i to okrągłą 30-stkę.W związku z tym kamil odemnie i małżonka sto lat!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 a to Kamilpierwszy Tobie tez ze 150 lat w zdrowiu i z pełnym zbiornikiem :icon_rolleyes:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Gitta, Kamil trzysta lat ! :icon_evil: No i bezpiecznego śmigania Wam życzę. :icon_biggrin: Gitta, Kamil trzysta lat ! :rolleyes: No i bezpiecznego śmigania Wam życzę. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Małgosiu wszystkie najlepszego z okazji urodzin. Trochę spóźnione, ale szczere. Jako Matka Polka naprawdę nie mam czasu :biggrin: Szczerze mówiąc zajrzałam, żeby podziękować wszystkim którzy pamiętali o moich urodzinach. Więc piszę tu, do was wszystkich WIELKIE DZIĘKI ZA PAMIĘĆ :icon_mrgreen: , a wszególności tobie Gitta, Carioka i Iza z waszymi połowicami - oczywiście :) Buziaki Sorrki, za prywatę, ale ze mną to można pogadać tylko o 4 kółkach bez amortyzatorów, pchanych ręcznie :P :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witam! Monia "Matko Polko" pozdrowienia dla Ciebie. Kamil Pierwszy 100 lat bez wypadkowej jazdy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kochana Gitto i Kamil !!!!!!!!!! W dniu waszych urodzin chce Wam powiedziec ze Wódka jest bogiem, a fajka nałogiem, życie zabawą a sex podstawą, latanie na moto - tez chodzi o to, byscie z tego korzystali póki los wiecej lat nie dowali :banghead: Nevfre :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 witam..mam pytanie czy ktos z Was posiada przypadkiem laptopa Fujitsu-Siemens z windowsem. mam problem ze swoim i potrzebuje jednego CD,ktory daja przy zakupie zestawu.ja kupilem z linuxem i teraz jest maskara..nie da sie windy zainstalowac bez tej plytki... :(czekam na jakies info GG 3378739pozdrodr Redumoto-klinika.pl Laptop judz dziala - THNX @ll!! :) :banghead: :lapad: :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Hej! Forum znowu działa, to teraz mamy dwa :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Hej! Forum znowu działa, to teraz mamy dwa :icon_razz: Ja się na tym "DRUGIM" jeszcze nie zdążyłem zalogować :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam! Jak to mówią: ' Potrzeba jest matką wynalazku". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Laptop judz dziala - THNX @ll!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:Ten laptop z linuxem to wielka porazka!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi