MOTOWARIAT Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 serdeczne życzonka dla solenizantów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Również wszystkiego naj... naj... dla solenizantów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Chciałam serdecznie podzękować za życzonka wszytkim tym którzy pamietali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja też, ja też życzę wszystkiego najlepszego Ann. Nie pamiętałem bo nie wiedziałem ale to już się nie powtórzy :) w ogóle wszystkim pominiętym i zapomnianym jubilatkom, jubilatom, solenizantkom i solenizantom zaległe i na zapas Wszystkiego Takiego Jakie Chcecie :flesje: PS. Ale się nam rodzinka motórzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jeszcze raz dziekuje za życzonka rodzinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Po długiej nieobecności wszystkim mowię wielkie SIEMA :) , dziękuje serdecznie za życzenia urodzinowe, nareszcie dostane dowód osobisty ach ta 18 stka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witaj Grzeg! Czy dzisiaj Bareczka aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Czy dzisiaj Bareczka aktualna? Jak tak, to o której, bo też mamy ochotkę zobaczyć wasze mordki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jak tak, to o której, bo też mamy ochotkę zobaczyć wasze mordki ;)wpadajcie od 21, powinno być trochę motoludków :flesje: PSyamahaha wykupiona, zaczynam nowe, superszybkie życie . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 wpadajcie od 21, powinno być trochę motoludków :flesje: PSyamahaha wykupiona, zaczynam nowe, superszybkie życie . . . Witam! Ja akurat rozkoszuje się smakiem Volt Strong z lodem, także czuje się jakbym siedział z Wami ;) . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 :flesje: wpadajcie od 21, powinno być trochę motoludków :biggrin: PSyamahaha wykupiona, zaczynam nowe, superszybkie życie . . . A ty gdzie się podziwałeś?? Nie było cię ;) Gratuluję wykupienia sprzęta, gdybyś byśmy jakieś ;) z tej okazji wypili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 yamahaha wykupiona, zaczynam nowe, superszybkie życie . . . Super, super, super tak trzymaj :icon_mrgreen: :icon_eek: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Pozdrawiam z Choszczna! mam nadzieję że dzisiaj już mnie pechoza nie dogoni. Przedwczoraj panna wbiła mi się w drzwi w aaucie a wczoraj nadziałem sie na radar :biggrin: kurcze Policjanci byli skłonni nawet do rozmowy ale niewiele mogli zrobić bo stali z fotoradarem. W efekcie stałem się lżejszy o 200PLN :biggrin: Kurcze za ta kase to pewnie bym spokojnie bawił sie na Sułominie... no trudno bywa. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Pozdrawiam z Choszczna! mam nadzieję że dzisiaj już mnie pechoza nie dogoni. Przedwczoraj panna wbiła mi się w drzwi w aaucie a wczoraj nadziałem sie na radar :icon_evil: kurcze Policjanci byli skłonni nawet do rozmowy ale niewiele mogli zrobić bo stali z fotoradarem. W efekcie stałem się lżejszy o 200PLN :biggrin: Kurcze za ta kase to pewnie bym spokojnie bawił sie na Sułominie... no trudno bywa. PZDR!Tylko mi nie mów że cię nie będzie na Suominie!!!!!!!!!! To byłoby straszne!! :biggrin: :clap: Masz wziąć kredyt a masz być!! Wjazd jest za free a taska to tylko 70 km od Szczecina, no nie rób sobie jaj chłopie. :biggrin: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Wariatom Drogowym Mowimy S T O P :biggrin: :biggrin: :clap: Ombre bedzie dobrze, mi wlasnie dzis skasowaly sie punkciki z tamtego roku wiec .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi