Plakatufka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jejciu ale cicho :notworthy: serio wszyscy polecieli na waly czy jednak ktos zostal :]??? Witam! Ja zostałem. Trudno pogodzić obowiązki rodzinne z przyjemnościami. Za tydzień zlot w lasach opolskich. A po.... . Nawijanie kilometrów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Właśnie dotarłam do domkuDziekuję wszystkim za super zabawę na ŁasztowniGrupa jest naprawdę super!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Oj, żeśmy się nie spotkali. Ja też cały czas byłem po słusznej stronie Odry :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Oj, żeśmy się nie spotkali. Ja też cały czas byłem po słusznej stronie Odry :)no i fajnie było ale sie skonczyło :) a dzis na 11 spotykamy sie na kompielisku arkonka i gramy w siatke :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie dotarłam do domkuCo tak poźno moja droga koleżanko dotarłaś do domku :) a gdzie to się łaziłoDzięki wielkie za wizytę, nawet nie wiedziałam że moja praca może być tak przyjemna i wesoła nie Rafał :notworthy: Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i moze byście zakończyli te pokładanie koni bo jeszcze do mnie ten wirus dotrze :) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 i moze byście zakończyli te pokładanie koni bo jeszcze do mnie ten wirus dotrze :) zaczep sobie kołka boczne to CIE to nie złapie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Co tak poźno moja droga koleżanko dotarłaś do domku ;) a gdzie to się łaziłoDzięki wielkie za wizytę, nawet nie wiedziałam że moja praca może być tak przyjemna i wesoła nie Rafał :) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i moze byście zakończyli te pokładanie koni bo jeszcze do mnie ten wirus dotrze ;) praca moze i przyjemna ale: CALKOWITY BRAK ORGANIZACJI - gdzie obiecane uczestnictwo w paradzie?? Sokol jest swiadkiem ;) na dodatek w najmniej odpowiednim momencie zamykaja mi most pontonowy :P i nie ma jak wrocic do wesolego stolu Halo :notworthy: gdyby nie Carioka :notworthy: ktora poratowala nas :) w tejze trudnej sytuacji mozna by w depresje wpasc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 GDYBY KTOŚ SIĘ NUDZIŁ TO O 13:00 NA PASIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 praca moze i przyjemna ale: CALKOWITY BRAK ORGANIZACJI - gdzie obiecane uczestnictwo w paradzie?? Sokol jest swiadkiem ;) na dodatek w najmniej odpowiednim momencie zamykaja mi most pontonowy :P i nie ma jak wrocic do wesolego stolu Halo :notworthy: gdyby nie Carioka :notworthy: ktora poratowala nas ;) w tejze trudnej sytuacji mozna by w depresje wpasc ;) Ty mnie tam nie mieszasz w nic bo mi sie obrywa :) a co do mostu pontonowego to przegieli przez nich utknęlismy po złej stronie mocy :) ale było ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Czy ktoś, coś, jakoś??? Bo nie wiem gdzie pojechać, a na pas po raz setny to mi się nie chce. A natłukłem już w ten wekend sporo kilometrów więc jakaś bardziej stacjonarna imprezka by mi odpowiadała. Jakieś pomysły plany itp. :notworthy: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Czy ktoś, coś, jakoś??? Bo nie wiem gdzie pojechać, a na pas po raz setny to mi się nie chce. A natłukłem już w ten wekend sporo kilometrów więc jakaś bardziej stacjonarna imprezka by mi odpowiadała. Jakieś pomysły plany itp. :) no to pograne było -bez siatki ale byłoopalone tu i tam ,ale co tam jakos to bedzie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No super!Wypad udał się.Pomimo małej ilośc sprzętów dzieciaki nie dawały odetchnąć. No mi nie wyszlo .... pod szkola nikogo nie bylo.. (a mili czekac na mnie) .. a potem cos mi sie popierdzielilo ze ten dom dziecka w stargardzie.... chociaz sie przelatalem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam! Kudłaty ma braci ksero. :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No mi nie wyszlo .... pod szkola nikogo nie bylo.. (a mili czekac na mnie) .. a potem cos mi sie popierdzielilo ze ten dom dziecka w stargardzie.... chociaz sie przelatalem ;] A ja mowilam zeby zaczekali pod szkola na Ciebie ale wszyscy juz tak nie mogli usiedziec na tylkach ze pojechalismy na waly, podobno Walkie mijal Cie gdzies na trasie na zdroje wiec myslelismy ze tam sie spotkamy ale widac zajechales za daleko :) Zreszta bedac jeszcze pod szkola dzwonilam do twojej siostry ale ona niewiedziala gdzie jestes...next tajm nie odlaczaj sie od grupy :notworthy: PzDr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No to przez weekend troszke polatałem... byłem w Drawnie ale sie chyba minąłem z Wami bo od miejscowego szeryfa dowiedziałem sie że motocykliści owszem byli ale godzinę wcześniej sie zawinęli. no to poleżałem sobie z Aldoną na pomoscie i pojechaliśmy dalej. A przed nami dłuuuuuuuuuuuugi weekend... jakieś plany? może nad morze alboco?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi