buddha Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Maćku gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gratulacje :bigrazz: To teraz boczny wózek musisz dobudować :icon_mrgreen: A tutaj drogie dzieci macie prezent z okazji dnia dziecka :) http://prawie.jak.zuzel.2.patrz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam zaszczyt się pochwalic !!!!!!!O godzinie 22.44 przyszedł na świat mój synek !!!!!!!!Jest sliczny ,piękny ,wspaniały i ciesze się niezmiernie.Latam teraz nad ziemią lepiej niż na jednym kole i mam uśmiech od ucha do ucha . Łał ale za...biste uczucie,takiego szczęśliwego Maćka jeszcze nie widzieliście.Pozdrawiam wszystkich w imieniu Mamuni Moniki ,Juniorka i swoim. :( :bigrazz: :biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: :) BRAWO i Gratulacje dla obojga rodzicow!! :lalag: nie zapomnij umiescic kilku zdjec Potomka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gratulacje i pozdrowienia dla szczesliwych rodzicow. :bigrazz: Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 mackowy, jeszcze ra - serdeczne gratulejszyn!!!!!!! witmy nową owieczkę w motorodzinie :(diz! Witam! Moje gratulacje Monia i Maćku. Znając Was to bardziej wilczek w owieczki skórze :bigrazz: :icon_mrgreen: :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Rownież ogromne gratulacje. No i jak wszyscy czekam na foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 A teraz cos z innej beczki zobaczcie co mozna zrobic z rucholem http://www.redmotorz.studioo.pl/html/filmy.htm szkoda ze unas nie ma takiej ekipy zaprzegowcow ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Maciej, Monia - gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 My też wam gratulujemy :) Teraz macie najwiekszy skarb w swoim życiu :bigrazz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 gratulacje, niech się Wam maluszek dobrze chowa i wyrosnie na takiego dużego faceta ( jak mój) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja bede orginalny i nie napisze "gratulacje" jak wszyscy tylko SZACUN :bigrazz: Wszyscy zacieszamy michy :):D Pozdro dla Moni i małego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 gratulacje, niech się Wam maluszek dobrze chowa i wyrosnie na takiego dużego faceta ( jak mój)eeeee moze lepiej nie? bo jeszcze go nie znajdą i co wtedy? :bigrazz:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam zaszczyt się pochwalic !!!!!!!O godzinie 22.44 przyszedł na świat mój synek !!!!!!!!Jest sliczny ,piękny ,wspaniały i ciesze się niezmiernie.Latam teraz nad ziemią lepiej niż na jednym kole i mam uśmiech od ucha do ucha . Łał ale za...biste uczucie,takiego szczęśliwego Maćka jeszcze nie widzieliście.Pozdrawiam wszystkich w imieniu Mamuni Moniki ,Juniorka i swoim. :( :bigrazz: :biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: :) Nowemu obywatelowi świata niech życie z szerokich dróg sie uplata. A dla rodziców gorace gratulacje :lalag:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Maciej, Monia - gratulacjeoby przyniosl wam wiele szczescia i pociechy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Do wszystkich życzeń swoje najlepsze dołączam i cieszę się z Wami Monia i Macieju. Niech Wam Radochę Codziennie Przynosi i Pociechą się stanie :bigrazz: :icon_mrgreen: ps. jakie imię ?? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Szszaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi