mikitl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No mi tylek zmoczylo porzadnie calkiem, zlot ogolnie do bani, gdyby nie zabawa z bracmi kolchozami to chyba bym sie poplakal, wielki szacun dla duzego smierdzacego za skonstruowanie sprzeta ktory bez wysilku 10-ciu radzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam! Czy mam rozumieć , że pogoda tą walkę wygrała? Ale wojna jeszcze trwa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No mi tylek zmoczylo porzadnie calkiem, zlot ogolnie do bani, gdyby nie zabawa z bracmi kolchozami to chyba bym sie poplakal,Taaa zlot nie byl pierwszoligowy.... ale wczoraj bylo zacnie... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Taaa zlot nie byl pierwszoligowy.... ale wczoraj bylo zacnie... ;] no i w domku zlot?? ?? ?? czy mozna to nazwac zlotem ??bylo fajnie w piatek (szacun kopernik i inni co byli z nami jarob i batman batman) :biggrin: ale wiecej ludzi i maszyn bylo na woswinie :icon_razz: pozdrawiam was wszystkich i ciesze sie ze was wszystkich znam i jestescie super ludziska batman ma wszystkie zdjecia co robilem wiec jak cos to do niego walcie bo jest na miejscudobranoc i milego picia :icon_razz: zaluje ze nie moglem z wami dzis zostac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Chetni na wyjazd nad morze.oraz na wyscigi samochodowe w Sniatowie,zbiurka w Wolinie na rynku o godz.11,30,jak narazie jest juz kilkanascie koni. Chodzi o jutrzejszy dzien 1.05.06 g.11,30 Zaprawszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wczoraj było fajnie w gryfinie, dzisiaj jakos nie miałem siły wyleźć z domu... jakos za dobrze mi było :icon_razz: ciekawe co jutro? na co pogoda pozwoli? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wczoraj było fajnie w gryfinie, dzisiaj jakos nie miałem siły wyleźć z domu... jakos za dobrze mi było :clap: ciekawe co jutro? na co pogoda pozwoli? PZDR! My wczoraj i dzisiaj też byliśmy w Gryfinie. Tak Tak Hiszpan tobie za dobrze w tym domu wrócił byś do normalnego życia z nami :icon_razz: :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 no i w domku zlot?? ?? ?? czy mozna to nazwac zlotem ??bylo fajnie w piatek (szacun kopernik i inni co byli z nami jarob i batman batman) :biggrin: ale wiecej ludzi i maszyn bylo na woswinie :icon_razz: pozdrawiam was wszystkich i ciesze sie ze was wszystkich znam i jestescie super ludziska batman ma wszystkie zdjecia co robilem wiec jak cos to do niego walcie bo jest na miejscudobranoc i milego picia :icon_razz: zaluje ze nie moglem z wami dzis zostac :clap: ty sie odezwij na prv do mnie!!na ten tychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Motocyklisci pobudka.dzisiaj tj.1.05.06 godz.11,30 zbiurka na rynku w Wolinie.Wyjazd na Lotnisko w SniATOWIE a nastepnie nad morze,Pogoda zapewniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Taaa zlot nie byl pierwszoligowy.... ale wczoraj bylo zacnie... ;] No jak nie jak tak Kołchoźnicy dają rade zawsze :icon_razz: :icon_razz: :biggrin: Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Motocyklisci pobudka.dzisiaj tj.1.05.06 godz.11,30 zbiurka na rynku w Wolinie.Wyjazd na Lotnisko w SniATOWIE a nastepnie nad morze,Pogoda zapewniona.Witam! Szkoda, że tak późno się dowiedziałem. Napewno byśmy przyjechali tj. ja i Nevre. To do nastepnego razu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 No i pogoda nam sie zrobiła.....tylko dlaczego ja idę zaraz do pracy ;( Dobrej majówki Wszystkim życzę, bo ja jutro do Świnoujścia wybywam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Artykul o nas:http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3314063.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Witam! Ludzie ginęli, ginął i będą ginąć. Bo tak już jest na tym Świecie. "Bo to co komu pisane to go nie minie". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Artykul o nas:http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3314063.html Przesada!!! A najbardziej przesadzony jest nie tyle sam artykuł co komentarze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi