Vizka Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Sylwia STO LAT Marek, ty to masz sokoli wzrok... Ale dołączam się gorąco do życzeń!!! Sylwia STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam! Sylwia STO LAT ujeżdżania motocykla w szczęściu i zdrowiu. Samych prostych' date=' równych szos na Twojej drodze życia. Pozdrawiam. Ps: Z okazji 18 urodzin .[/quote']Ale dołączam się gorąco do życzeń!!! Sylwia STO LAT!!!Dzieki dzięki za pamieć i serdecznie wszystkich pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Dzieki dzięki za pamieć i serdecznie wszystkich pozdrawiam A ja zrozumiałam że zapraszasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Wszystkiego naj naj naj ! Sylwiu! No i mamy weekend! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 JA TEZ SKLADAM CI SYLWIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ......LEPSZEGO. ZAWSZE WIATRU W PLECU :!: :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ".... Generał, Seboka, adam_plusnet, Marek Sosnowski, dziejas, vito, Siuryt, Kudlaty, stivi, Nevre, Elwira (starsza pani znająca się najlepiej na ujeżdżaniu motocykla po 2 miesiącach), Vizka, kogut, Monia, Stix, Kaśka(Klameczka), ryba, Zana, Dizel, Marcin 17, szable,...." Niniejszym uroczyście informuję, iż moim szlachetnym złocistym moczem zlewam wszystkie opinie na mój temat. I te takie j.w i każde inne ;) Pozdrawiam autora tegoż tekstu i nie mam czasu już pisać, bo: HD ma to w d..pie. Rozwijajcie się, pomnażajcie się, zarabiajcie pieniążki co byście mogli wiele wiele km popełniać na swoich bike'ch.Zdroofka wszystkim motocylkistom, Plecakom, a Sylwii w dniu urodzin buziaków moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam! Czy mam rozumieć , że HD nie będzie jeździło z nami na złoty? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Niniejszym uroczyście informuję' date=' iż moim szlachetnym złocisty moczem zlewam wszystkie opinie na mój temat. I te takie j.w i każde inne Pozdrawiam autora tegoż tekstu i nie mam czasu już pisać, bo: HD ma to w d..pie. [/quote']A o co chodzi bo nie jestem w temacie , te forum jest tak wielo wątkowe że można się zgubić , więc o co chodzi ???? :rolleyes2: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Pozdrawiam autora tegoż tekstu i nie mam czasu już pisać' date=' bo:HD ma to w d..pie. [/quote'] ossssochhhodziii? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam! Też nie wiem. Ale myślę , że nasza koleżanka Elwira nam to wyjaśni JASNO. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 I love you all. dobrze:paru moich przyjaciół z Hallo Szczecin doniosło mi, że jakiś debil z Waszego grona, tworząc "nową www dla motocyklistów szczecińskich " ujął w ten oto sposób moją postać - patrz wyżej, i prosili co bym się ustosunkowała, bo ich to wkurwiło po prostu. No to i się ustosunkowałam ;) Czy wystarczająco JASNO ? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Ps: Z okazji 18 urodzin . Sylwia to ty już masz 18 lat?? Boże jak ten czas leci 8O Pamiętam cię jak dziecięciem byłaś i ledwo do ośki od koła dosiegałaś ;) :P Wszystkiego naj!!!!!! Od "Grupowego Kochanka" i żony :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 eeeeeEEEEeeeeEEEEeeeeEEEe No to się rozpisałem. Dziwna sprawa wyszła hmmmmmm Kopernikos [ Dopisane: 25-02-2006, 00:01 ]A właśnie Sylwia Naj Naj z okazji 18 Ja mam 17 lat już od 4 lat hehehe Nie mogę jakoś dorosnąć ;) :P :P :( Jeszcze raz Naj Naj Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Serdecznie dziękuję za życzona Tobie Vizko,Gittto,Marku Sosnowski, Hszpanowi, Nevre oraz Miłoszowi i żonce a także Elwirze i Kopernikowi...jeszcze raz dzieki z pamieć i serdecznie pozdrawiam !!!!!!! [ Dopisane: 14 ]Elwiro szkoda nerwów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 I love you all. dobrze: paru moich przyjaciół z Hallo Szczecin doniosło mi, że jakiś debil z Waszego grona, tworząc "nową www dla motocyklistów szczecińskich " ujął w ten oto sposób moją postać - patrz wyżej, i prosili co bym się ustosunkowała, bo ich to wkurwiło po prostu. No to i się ustosunkowałam Czy wystarczająco JASNO ? Witam! JASNO, jasno i o to mi chodziło . Bo nie bardzo kumałem powód Elwirko, Twojej frustracji. A tak na marginesie:Niniejszym uroczyście informuję, iż moim szlachetnym złocistym moczem zlewam wszystkie opinie na mój temat. I te takie j.w i każde inne . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi