DEJAY Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 :buttrock: Pytanie dnia brzmi:Latał już ktoś na Metzelerkach M1 sportec? Jak się sprawują. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Stronka SuperDziękuje za umieszczenie moich fot POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 No dzwoniłem i ponoć jest obsuwa i motocykl ma być niebawem . Zdjęcia jak ktoś chce zobaczyć są na mojej stronie . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 No byczo byczo... Sie dzieje u Was ;) Stronka przebojowa ;) Ale prosze mnie poprawic na 1976 no... :crossy: A zdjecie to je nie wiem skad wytrzasneliscie. Szkoda, ze sie otwarcie nie usmiechnalem, bo bym byl "ten od dziwnych zebow i pryszcza na nosie" :crossy: :D :D Zazdoszcze polatanek :P Nie mam sumienia nawet wyciagac Suni z garazu na okresowe uruchomienie, bo jak by zobaczyla co mamy na ulicy to sama by wrocila na miejsce gdzie teraz stoi... Trzymajcie sie cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Latał już ktoś na Metzelerkach M1 sportec? Jak się sprawują Podono sa tak dobre jak piloty a piloty są mniam :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Cisza... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 no dobra za oknem pięknie... tylko czemu kurde tak zimno?! Gitta co z pogodą na weekend? Zadziałaj w temacie! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 no dobra za oknem pięknie... tylko czemu kurde tak zimno?! Gitta co z pogodą na weekend? Zadziałaj w temacie! Jeszcze dwa trzy dni i już będzie OK:)Zaczęłam rejestrację więc poprawie pogodę:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaczęłam rejestrację więc poprawie pogodęno i extra no to se pośmigamy, a poczekasz na mnie :? Życzę ci dużo cierpliwości w UM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 no i extra no to se pośmigamy, a poczekasz na mnie Życzę ci dużo cierpliwości w UM Będę grzeczna i nie będę piłować wiec prędkość dostosuje do otoczenia:)A czasu na rej. chwile mam bo koło miesiaca mi to zajmie.Tyle sie tak gdzies czeka na wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A czasu na rej. chwile mam bo koło miesiaca mi to zajmie. Mogę tylko podpowiedzieć że można już zarezerwować bilet do rejestracji pojazdu na wybrana przez siebie godzine i dzien przez internet. Robi sie to tutaj: https://rezerwacja.um.szczecin.pl/qmatic/ Potem aby dostac bilet z numerkiem kolejki, wstukuje sie w automcie przy wyjsciu swoj PESEL i wzywaja ten numerek o umowionej godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 otem aby dostac bilet z numerkiem kolejki, wstukuje sie w automcie przy wyjsciu swoj PESEL i wzywaja ten numerek o umowionej godzinie. Na bank o konkretnej godzinie ?Jak to to kocham internet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 otem aby dostac bilet z numerkiem kolejki, wstukuje sie w automcie przy wyjsciu swoj PESEL i wzywaja ten numerek o umowionej godzinie. Na bank o konkretnej godzinie ?Jak to to kocham internet:)tak o konkretnej godzinie +/- kilka minut. Przecwiczone kilkakrotnie.Rejestruj konia i zrób wreszcie coś z ta pogodą! :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 tak o konkretnej godzinie +/- kilka minutPotwierdzam. Lepiej przyjść te 5-10 minut wcześniej. Ja trafiłem że bylo bardzo malo ludzi do rejestracji wiec wziolem dodatkowo drugi numerek i ten byl szybciej wywyolany ale specjalnie obserwowalem kiedy bedzie wywolanie tego zamowionego przez internet i bylo dokladnie o umowionej godzinie.POWODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam! Sylwia STO LAT ujeżdżania motocykla w szczęściu i zdrowiu. Samych prostych, równych szos na Twojej drodze życia. Pozdrawiam. Ps: Z okazji 18 urodzin ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi