Kopernik Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Szacun ziomy:)Czy ktoś wie gdzie zgubiłem w sobotnią noc w Niechorzu mojego przyjaciela?? A właśnie ogłaszam konkurs na to kto zgadnie kto a raczej co był moim przyjacielem hehehe.....Szczególne podziękowania dla Grześka za bolący nos :) jeszcze mnie nap.... ps. Michał?? Jak tam mały?? Pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Hmm... Rewal całkiem niezła propozycja. Jestem jak najbardziej za. Wiec Miłoszu tylko kwestia dogadania. Zapowiadały sie rowniez SV ki. Wiec ekipa calkiem calkem. Kto jeszcze ma ochote na grochówke???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam na forum wielkiego Fetora! Dla niewtajemniczonych "miki" to gosc przez ktorego juz nigdy nie zabawimy na"TYM" osrodku , rozpoczynajac czy konczac sezon.Miki jestes debesciak.! Pozdrawiam wszystkich luzakow i debesciakow .Odnosnie nadchodzacego weekendu to chyba wyjdzie spontanicznie,moze speed nad morze a moze kameralnie z "halo"DEBESCIAKAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 http://meteo.icm.edu.pl/pict/forecast12/cld4.27912.gif Oto prognoza pogody na sobotę. Niezła nie?? [ Dopisane: Czwartek Październik 06, 2005 9:56 pm ]http://meteo.icm.edu.pl/pict/forecast12/te...temp4.27912.gif i jeszcze temp. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 iemanko ludkowie Dawno mnie tu nie było i widze ze trochu sie dzieje. Ludzie czy MY na wekend coś razem robimy - choćby wspólny płacz po wyjeździe Klameczki i Żurka? Jeśli tak to dawajcie propozycje i chociaż informujcie' date=' bo o powitaniu Majora dowiaduje sie dopiero teraz.[/quote'] cześć Glizdo!Nie ma co płakac skoro oni już nie dlo do nas wracaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam na forum wielkiego Fetora! Dla niewtajemniczonych "miki" to gosc przez ktorego juz nigdy nie zabawimy na"TYM" osrodku ' date=' rozpoczynajac czy konczac sezon.Miki jestes debesciak.! Pozdrawiam wszystkich luzakow i debesciakow .Odnosnie nadchodzacego weekendu to chyba wyjdzie spontanicznie,moze speed nad morze a moze kameralnie z "halo"DEBESCIAKAMI.[/quote'] EE, tam było srednio bo namiotów nie było i nie szło nic olac ;) A tak poważnie to ktoś coś sapał tam na mój temat ??? Bo mnie żadne słuchy nie doszły(chyba za duzo wypilem:) Jak sie nic ciekawego dziac nie bedzie to moze na pas w niedziele?? Jakiej ostatnie kolo w tym roku ;) <chlip> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 siemanko byłem tu ,poczytytałem no i pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 siemanko byłem tu ' date='poczytytałem no i pa[/quote'] Ale nie musisz nas o tym informowac!Jak chcesz to zaczniemy jechac po tobie wtedy będziesz miał co czytać :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Normalnie znowu tu byłem i znowu poczytałem ;) Hehe a co do Rewala to jestem za a nawet przeciw ;) Nornmalnie mam jak narazie prawie pełen zbiornik paliwa więc mam czym mam za co czyli jadę :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Aaaaa... żeby tradycji stało się zadość to nas nie ma na ten weekend, jedziemy na daleki wschód... ciapongiem ;) bo o powitaniu Majora dowiaduje sie dopiero teraz. Zana, nic straconego, Tomek za tydzien znowu będzie wracal, wtedy Ciebie i tylko Ciebie zaprosze na dworzec na powitania :-D... nie, no dobra, wszyscy możecie iśc z nami pohałasowac na dworcu... Dla niewtajemniczonych "miki" to gosc Maciek, ja nie wiem czy w Śledziowie jest ktoś, kto nie wie, kim jest "fetors" Mikołaj :-) Dobra, starczy... ide napić się kawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 OOO Aż taki sławny jestem ?? Suuper może trafie do Hollywood, ale predzej do Zoo w Berlinie chyba :? Jak ktos dzisiaj katuje maszyne to zapraszam - numer macie. -------------------------------------------------------------------Bóg stworzył Fałke i Rzędową czwórkę. Patrzy na Fałke i mówi : "No ty bedziesz pięknie brzmieć" , a do Rzęda : "Ehh dla Ciebie będę musiał zrobić Akrapovica" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 czy w Śledziowie jest ktoś, kto nie wie, kim jest "fetors" Mikołaj A kto to ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jak chcesz to zaczniemy jechac po tobie wtedy będziesz miał co czytać jechac po mnie to moze tylko moja kobieta ;) ,a jak masz tez taka ochote to daj mi znac,pogłaskam cie po tej nie madrej głowce :-D ,a teraz POZDRAWIAM,buziaki pa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Super, super, superhipperJak zwylke zabawa z Wami to naprawdę wielkie wydarzenie w życiu imprezowym.Dziękuję za miłą atmosferę i "gorący" wieczór, za tańce połamańce i szumiącą w głowie cytrynówkę. ławka szyderców wie co mam na myśli Tak tak, my wiemy...... ale jaka zabawa!!!! Carioka czy to z toba gadalam w Niechorzu??? Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 ja nie wiem czy w Śledziowie jest ktoś, kto nie wie, kim jest "fetors" Mikołaj Witaj w tym miejscu "wielki" De Fetors, przyjacielu najlepszy mojego męża.ale jak ty tutaj, ta za parę chwil już nas nigdzie nie będą wpuszczać :-D :-D :-D :-D :-D Jak chcesz wiedzieć czy o tobie coś mówiono to koniecznie zaproś na lody do Zielonej Budki ;) [ Dopisane: 07-10-2005, 16:47 ]Carioka czy to z toba gadalam w Niechorzu??? RustyTak tak to ze mną witaj rusty u nas na forum, fajnie że jesteś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi