hikor Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Dziś, tzn. wczoraj cały dzień jeździłem i szukałem tej Waszej dziupli. Bez skutku. Gzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Tylko my z Pawulonikiem przy pomocy Carioki i Machała powiesiliśmy kilka plakatów. Ciekawe czy ktoś w ogóle zauważył? tak ja zauwazyłem,no ico dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 hehehe ja także zauważyłem :) aha wczoraj spotkałem kumpla którego nie widziałem dobre półtora roku :) tym bardziej polubiłem środowe spotkania :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 informuję że dojechał cało i zdrowo' date=' taniec "Bączek, bączek mały bączek" czyli taniec erotyczny został odtańczony specjalnie na powitanie Majora [/quote']Wielkie dzięki za gorące przywitanie!!! Jeszcze takiego w życiu nie miałem :) Taniec jak najbardziej w porządku!!! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ciekawe czy ktoś w ogóle zauważył? ja..... [ Dopisane: 06-10-2005' date=' 09:52[/i'] ]Elo... podeslij mi ktos adres do Zurkow cobym nie bladzil .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 ACHTUNG!!!!!LOKAL ŚRODOWY!!!!! Nasza knajpka ma swoja stronkę,wiec możemy napisać co chcemy na jej forum.A lubimy przecież mazać :-D http://www.rcforum.rockcity.pl/ Dodatkowo z szefem wynegocjowane zostało:Lista naszych "czlonkow" imienna, oraz nasze logo albo cos w tym stylu, on nam przygotuje takie karty rabatowe na piwko 20%.Przy kazdym podejsciu do baru za jej okazaniem mamy rabacik.Czyli piwko bedzie kosztowac 4zł.Czy taka forma jest zadawalajaca?Zostało to z nim poruszone ze wzgledu na częstą wczorajszą kontrole przez ochroniarza.P.S. Nie przyjmuję żadnych uwag :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Zostało to z nim poruszone ze wzgledu na częstą wczorajszą kontrole przez ochroniarza. Pomysł zacny i do przyjęcia, szczególnie po tych wczorajszych kontrolach... Żenujące... Lepiej by nam motorków popilnował, a nie zaglądał przez okienko :) Pozdrrowienia dla ekipy "dworcowej" - Major do rana przeżywał powitanie, które mu zgotowaliście :P A taniec erotyczny wprawił go osłupienie i spowodował że zapomnial języka w gębie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Mam propozycje!!! Wyjazd nad morze, w sobote okolo godziny 11.Czy jest ktoś chętny???Żurki przepraszam ze nie moglem osobiście ale płuca wypluwałem (do zobaczyska na wakacjach w Polsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 szacun ziomy :) chce tylko zapytac, czy ktos nie chcialby kupic nerki? troche uzywana, czesto plukana, nieobita... potrzebuje kasy na Pb95 bo mie szlaq trafia, jak widze pogode :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 wejdz na debet tak jak ja ... splace w zimie... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Mam propozycje!!! Wyjazd nad morze' date=' w sobote okolo godziny 11. Czy jest ktoś chętny??? Żurki przepraszam ze nie moglem osobiście ale płuca wypluwałem (do zobaczyska na wakacjach w Polsce)[/quote'] W sobotę??? Hmm. Fajowo. Ale nie lepiej na jakieś zakrętasy? Np. Krajnik?? Dawno nie kręciłem sie po łukach. :twisted: :twisted: :twisted: Ale pomysł dobry. Jestem ZA!!!! [ Dopisane: Czwartek Październik 06, 2005 7:33 pm ]A może to?? Co wy na to???? http://cruiser.szczecin.pl/modules/news/ar....php?storyid=78 Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Elo! Czy ktoś słyszał cos na temat jakiegoś zlotu w ten weekend?? Bo bym pofetorzył jeszcze w tym roku :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Siemanko ludkowie :!: Dawno mnie tu nie było i widze ze trochu sie dzieje. Ludzie czy MY na wekend coś razem robimy - choćby wspólny płacz po wyjeździe Klameczki i Żurka? Jeśli tak to dawajcie propozycje i chociaż informujcie, bo o powitaniu Majora dowiaduje sie dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 hehe Ombre pomysł dobry. Sezon powoli się kończy można zawsze polecieć jeszcze nad morze (w tym roku chyba raptem 2 razy tam byłem). Muszę pogadać z młodą :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ja weekend spedzam nad jeziorkiem ..... wiec tym razem odpadam z haloszczecinowych gier i zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi