hiszpan Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Witam! dzisiaj po drodze widziałem Niedżwiedzia. Leciał akurat przez Podjuchy więc część drogi pokonaliśmy razem. W sobote troszke polatałem po winklach w efekcie czego moje buciki pozbyły się znacznej części ślizgów, a tylną oponkę wreszcie udało mi sie pozamykać... Teraz tylko doczekać do weekendu :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 A ja wekend miałem bardzo zjeb.....ą integrację. Wiecie jak to popiją ludzie i wylewają sobie potem potknięcia. Była nawet zadyma. Jednym słowem bardzo kiepski wekend. Wielka szkoda że mnie z wami nie było. Mam nadzieję że spotkamy się w środę. Zima kurna idzie. :P ;) :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 No i jak Generał nagrodzili Ci za to Twoje strzelanie z wiatrówki w Gryficach byłem drugi i oddałem laury dla jakiegos dzieciaka :P w srode pamietajcie o tych pierdołkach do ozdoby pabu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Niechorze bardzo udane.... ciekawe czy nas zaprosza nastepnym razem?? :> Oj , Oj cienko nas tam widze. Zabawa była przednia szczególnie disco w wykonaniu halo szczecin, które jak zwykle królowało na kaflach. Niektórzy oglądali je nawet z bliska. Koperniczku jak tam nosek??chyba nie masz żadnej śliwki, bo ja niestety mam. Reszta osób chyba nie odniosła żadnych obrażeń :-D :-D po ostrych tańcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 witam wszystkich i powiem wam ze dawno sie tak nie wybawilem a serfing na zielonej budce jest niesamowity tego nie zapomnedzieki wam za zabawe i mile towarzystwo. :( a slynna CYTRYNÓWKA jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 byłem drugi i oddałem laury dla jakiegos dzieciaka no to gratuluje !!!!! ale tylko drugieeeee :D Dzięki za niezły ubaw w Nichorzu mimo że tylko zabawiłam tam jeden dzień(żałuję :( ). Uśmiałam się jak mało kiedy aż mnie brzuch bolał ( ławka szyderców wie co mam na myśli :mrgreen: ) a ten wierszyk o bączku....taniec erotyczny.... aaaa i ten sklep nowoczesny,ktoś pamięta jego nazwę?? ci co nie byli niech żałują !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Super, super, superhipperJak zwylke zabawa z Wami to naprawdę wielkie wydarzenie w życiu imprezowym.Dziękuję za miłą atmosferę i "gorący" wieczór, za tańce połamańce i szumiącą w głowie cytrynówkę. ławka szyderców wie co mam na myśli Tak tak, my wiemy...... ale jaka zabawa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Witka wszystkim!!!Szkoda bardzo ze mnie nie bylo z wami lecz sila wyzsza. Z tego co piszecie bylo super a nielicznym nawet ziemia sie do twarzy zblizyla (pozdro dla Adasia) :lol: :lol: :lol: Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, w niedziele tak polatalem ze az mnie zlapal naszczescie tylko katar.Do zobaczyska w środe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Chciałbym oficjalnie podziękować za poczęstunek cytrynówką i podzielić się spostrzeżeniem, że jak wyjedziecie będzie was brakowało na imprezach. :( Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Wlasnei Adamie jak tam twoj kichol ? Juz lepiej ?? ... Mam w domu twoj fetorsowy kask, podrzuce ktoregos wieczorka do klubu... niechorze zacne.... Michal i Zurek ... podeslijcie fotki na [email protected] jesli mozecie (filmik z palenia gumy tez) .... pozdro Halo Sledziowo... [ Dopisane: 03-10-2005, 22:42 ]Zajrzyjcie tu : http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=418028#418028 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Halo Śledziowo :( Normalnie lata ktoś z Was jeszcze czasami? Wczoraj widziałem przynajmniej Niedźwiedzia a dzisiaj zupełnie nikogo :P Do zobaczenia w środę (o ile się znów uda :D )PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Zajrzyjcie tu :http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=418028#418028 Już ten temat na preclach w zeszłym roku poruszyliśmy.Uważam że wspaniała akcja.Dołanczam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Normalnie lata ktoś z Was jeszcze czasami? Ano lata sie... wczoraj.. dzisiaj tez.... kozystam poki moge ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Normalnie lata ktoś z Was jeszcze czasami? Wczoraj widziałem przynajmniej Niedźwiedzia a dzisiaj zupełnie nikogo No co TY, nie wymagasz za dużo? Zakończenie sezonu juz było. A może chciałbys zrobić jeszcze jedno??? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 A może chciałbys zrobić jeszcze jedno??? Jeszcze jedno!!! Nie chciałbyś??? Przeciez w tym nie bralismy udziału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi