Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam! byliscie w ostatnia środe w garażu? ja niestety nie mogłem dotrzeć. Działo sie coś . ostatnio coś jakoś sezon na odwiedziny garażu coś nie może sie rozkręcić. kilka razy byłem około 21 i zastałem raptem kilka motocykli... czekamy na lato czy co?

witam wszystkich

moze slyszeliscie o zlocie w PINEMINDE ( czy jakos tak ) jest to w niemczech od nas ze swinoujscia wybiera sie troche motorkow i jak ktos ma ochote to zapraszam jest zalatwione ze przekroczymy granice w swinoujsciu ( na co dzien nie jest to przejscie dla zmotoryzowanych ) ale tym razem wszystko jest zalatwione i przejezdzamy zwarta grupa. tak wiec zapraszam w ta sobote do swinoujscia o 10 jest zbiorka ( gdzie dokladnie nie wiem ale jak ktos bedzie tu na miejscu przed 10 to niech dzwoni na 502255884) ja bede wiedzial gdzie a zawsze mozna po kogos podjechac pod prom. sorki ze tak puzno o tym pisze ale jak chcecie to zapraszam. a jeszcze jedno ta miejscowosc jest oddalona od granicy o jakies 30km wiec nie jest daleko.

Kriso - do Polanowa mamy jeszcze troch czasu i możemy sie zgadać i razem poleciec,

bo my z Chojny lecimy,

a tak na marginesie to czy ty czasem nie kupiles swojej RF-ki w Chojnie?

Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu

A i przypominam wszytskim, że w dniach 04-06 czerwca 2004 roku w Szczecinie

jest Zlot Junaka a jak piszą organizatorzy, jak zwykle mile widziane motocyklistki

i motocykliści ujeżdżający dowolne maszyny!!

Więcej:

http://republika.pl/zlotjunaka/main.htm

Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu

Cytat
Kriso - do Polanowa mamy jeszcze troch czasu i możemy sie zgadać i razem poleciec' date='

bo my z Chojny lecimy,

a tak na marginesie to czy ty czasem nie kupiles swojej RF-ki w Chojnie?[/quote']

Hehe jasne że kupiłem w Chojnie.. Od Zbyszka :D:)

też właśnie się zastanawiałem kto z Chojny pisze na forum...

Pozdrowionka i do zobaczyska.

• 2 tygodnie później...
  Kriso napisał:
Hejka. Ano pomysł z Polanowem jest niezły... Imprezka pewnie bedzie bardzo udana  :)  :)  :twisted:  hehe... trzeba pomyslec i sie wybrac.  

Pogoda to faktycznie sie na nas uwzięła chyba. Ale ja wczoraj już nie wytrzymałem i musiałem pojezdzic. i oczywiście wybralismy sie na wycieczke i w Schwedt zastał nas deszcz... hehe ale naszczescie deszcz mi nie przeszkadza :):)..  

A co by nie zapeszczac ale słyszałem że już ma być lepiej... i to dużo lepiej.  

W środę chyba ekipą wybieramy sie do Garażu..  

Gitta a ja Ciebie już wcześniej w garażu widziałem bo w sumie też rzucają sie w oczy 2 dzieczyny na GS-ku :P;) hehe

Zgadza się jełi widziałeś dwie dziewczyny na GSiku to była moja siostra i ja.Wszytko by się zgadzało,bo byłysmy razem.

21maja napisał:
No i wczoraj znowu poznalam pare ludków na zlocie w Lubieszynie , bardzo sympatyczna z was paczka , naprawde  :) Pozdrawiam serdecznie... :mrgreen:

No niestety my sie niepoznaliśmy ale nic straconego

Kriso ja to już chyba wiem który to ty.Jesli sie niemyle to jak ja przyjechałam to cała ekipa z Gryfina wyjezdzala chyba jakos wieczorkiem.Razem z kobieta byles i masz dosc charakterystyczna rfke.No teraz jak tylko bedzie okazja przedstwie sie bo zdaje mi sie ze nie wglupie sie pytajac o ciebie gdyz wiem ktory to kolezka Kriso hahahah

Gitta napisał:
Kriso ja to już chyba wiem który to ty.Jesli sie niemyle to jak ja przyjechałam to cała ekipa z Gryfina wyjezdzala chyba jakos wieczorkiem.Razem z kobieta byles i masz dosc charakterystyczna rfke.No teraz jak tylko bedzie okazja przedstwie sie bo zdaje mi sie ze nie wglupie sie pytajac o ciebie gdyz wiem ktory to kolezka Kriso hahahah

No to napewno ja... Wtedy sobie pojechaliśmy polatać jeszcze troszku. A RFka jak każda inna... choć nie wiem dlaczego kazdy mówi że sie wyróżnia... ;)

21maja napisał:
To znaczy Kriso ze ja tez musialam Cie poznac skoro wyjezdzalismy w tej samej paczce z Gryfina polatac jeszcze troszke :-) Jesli sie nie myle chodzi o ten wypad z Lubieszyna na Słoneczne do KFC  :roll:

hmmm no tak... a z kim jechalaś na maszynce... to lepiej bedzie mi skojarzyć.

witam po dłuuuuugim weekendzie! pojezdziłem sobie troszke po Polsce (niestety autkiem) i w okolicy Gdańska widziałem całkiem sporo moto. Pogoda sprzyjała lataniu, mimo , że czsami troszkę popadało. Dzisiaj poraz pierwszy latałem na nowym akumlatorze - ciekawe ile wytrzyma ten egzemplarz? Tak czy owak znowu mam 12 miesięcy gwarancji :) szkoda, że z moto nie mam takiego farta ;)

pozdrawiam

Cytat
Kriso byłam z Radkiem z Gryfina na srebrnym Suzuki Bandit . Kojazysz teraz ?? Ja niestety Ciebie nie kojaze :-)) :mrgreen:

Z Radziem..hehe. No jasne że kojaze. Ja byłem całą czerwoną maszynką Suzuki RF z dziewczna, Karolina w czerwonej skorze. Nawet sie przedstawialiśmy :buttrock::D

HiHiHi :buttrock: No pewnie ze teraz kojaze , Karoline poznalam jako pierwsza z dziewczyn :-))) Teraz to nawet moge powiedziec ze widzielismy sie dwa razy bo jeszcze tydzien pozniej na Zlocie Junaka :-)) Pozdrow Karolinke i reszte bandy z Gryfina :mrgreen: