mycha... Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Chłopaki z klasą...Pozdrawiam i powodzenia życzę... wszystkim, bez wyjątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 POWODZENIA TOMECZKU - trzymam kciuki i ocieram łezkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No Kochany! Gratuluję!!! ;) Bardzo Ci kibicuję i życzą sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 3mam qciuki - zreszta, na brak pracy pewnie nie bedziesz narzekal ;)Pozdroa tak po cichu powiem ze ja bardzo dobrze wspominam okres jak byles sam na Ciolka jeszcze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Powodzenia w biznesie...i nie omieszkaj informowac o ew. kursach doszkalajacych (z pewnym wyprzedzeniem oczywiscie)...kiedys -mam nadzieje- dopasuje terminy i sie pojawie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A ja na placu coś czulem już jesienią. Cholerka żeby Komandira Kulika wspomóc zacznę jezdzić po pijaku, i kolegow namawiam :), co by mu uczniów naraić. Powodzenia i do zobaczenia! Tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ALEŚ SE Tomuś KUŹWA WYMYŚLIŁ!!!! :) Może by tak nowy adres, czy cóś podobnego podał, bo teraz to chyba na Berdyczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Czyli z tego co zrozumiałem będą dwie firmy szkoleniowe w których podejście do szkolenia może sie trochę róznic.No ciekawy jestem co z tego wyjdzie, oczywiście powodzenia życzę w przedsięwzięciu.Mam nadzieję, że zostaniemy poinformowani o nazwie nowej firmy i miejscu szkoleń. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Życzę powodzenia 'na nowej drodze' :) Domyślam się, że decyzja nie była łatwa, a po niej pojawią się kolejne 'schody' związane z rozkręcaniem własnego biznesu. Trzymam kciuki :crossy: Podpisano: Twój ex-kursant :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flor Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Tomciu, ja równiez gorąco życzę Ci powodzenia na nowej drodze zawodowej!I czekam na wiesci o nowym biznesie, zebym wiedziala gdzie sie udać, jak bede potrzebować demontażu szyby w kasku :cool: Sciskam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ;) NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Nie!!! Ledwo co zakończyłem teorie i miałem zacząć jazdy. Qba polecił mi Tomka Kulika. Wiem, ze to najlepsza szkola ale.............Szkoda.Pozdrawiamy i zyczymy powodzenia :icon_mrgreen: Michal i Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 :buttrock: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Nie!!! Ledwo co zakończyłem teorie i miałem zacząć jazdy. Ojjjjejjjj, nie lamentuj tak. Myślę, że spokojnie możesz przenieść papiery do innej szkoły i jeździć z Tomkiem.Trochę śmieszna ta sytuacja. Macie teraz wybór, trzeba się cieszyć. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mam nadzieje Tomku,że niebawem pojawi się jakiś adres stronki z twoją szkółką. Dobrze wiedzieć, gdzie podsyłać przyszłych motocyklistów i dawać im trudny wybór jakim będą dwie słuszne szkoły jazdy w Warszawie.Gratuluję odważnej decyzji i życzę samych sukcesów.:wink::):cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ... no i kto teraz będzie tłumaczył kursantom, że się trąbi wyjeżdżając z placu mając Piotrka na plecaku :P :D ;) Powodzenia Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomysz Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wyrazy szacunku dla obydwu szkol :notworthy: ... Tomek, powodzenia:) Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi