Marecki900 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Na glupotę nie ma lekarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Przy takiej predkosci to mogl nie zauwazyc jakie swiatlo sie swieci :icon_mrgreen:A gdyby nie ten slup na chodniku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Gdyby jechał szybciej......... dałby radę!!!!!!! Kretyn i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZR125 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 DObry ziomek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wygląda to dramatycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No był bliski szczęścia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Komentować zachowania tego motocyklisty poprostu mi się niechce Ciekawi mnie czy ten drugi motocyklista stojący na kierunku przeciwnym zawrócił w końcu czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 daleko poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 może nie zauważył światła, albo nie chciał zauważyć :) do cyrku by się nadawał tam też takie dalekie skoki uskuteczniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja osobiście wolałbym sie nie wypowiadać... w sumie to jego spara co chciał sobie badz tez innym udowodnic dla mnie to głupota... chociaz przyznam sie bez bicia czasami mi tez to sie zdaza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrdw Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 według mnie to totalny brak wyobraźni i zdecydowanie zbyt dużo amerykańskich filmów. Albo może tylko zasną za kierownicą i nie zauważył że światło się zmieniło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Gdyby jechał szybciej......... dałby radę!!!!!!! Kretyn i tyle. Oj tu bym sie klucil. Gdyby jechal szybciej to by go jeszcze bardziej wynioslo z zakretu i wjechal by w sciane.... Edytowane 19 Lutego 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja osobiście wolałbym sie nie wypowiadać... w sumie to jego spara co chciał sobie badz tez innym udowodnic dla mnie to głupota... chociaz przyznam sie bez bicia czasami mi tez to sie zdaza :)Gratuluje :icon_mrgreen: Prędzej czy później to musi się źle skończyć, mam nadzieję że dorośniesz zanim komuś narobisz kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=hkqqMPPg2VI Moja reakcja na owy filmik byla identyczna jak zwierzaka z linku ktory dalem wyzej. Edytowane 19 Lutego 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) A co do 'poznego czerwonego'. Kiedys ojciec mi opowiadal jak juz na 'bardzo poznym czerwonym' przejechal, a patrzy w lusterko a za nim jeszcze jeden jedzie. "Co za kozak!" - pomyslal. Bylo to nieoznakowane policyjne mondeo ktore zatrzymalo go 10 metrow dalej smile.gifNie polecam, mnie to kosztowalo 6pkt i 500 zl. :/ do dzis sobie nie moge darowac. 500 zl ;/ale przynajmniej teraz staje zawsze na pomaranczowym i zawsze puszczam pieszych na pasach :biggrin: Edytowane 19 Lutego 2008 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi