Waldi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 prawie sie udalo, prawie... http://www.youtube.com/watch?v=-mRsg1hAjHw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Pewnie mial podgieta tablice :eek: Nie wiadomo jak to sie skonczylo dla kierowcy, ale chyba lepiej niz gdyby uderzyl w ciezarowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 prawie sie udalo, prawie...taaaa... "prawie"... robi ogromną różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 auuu masakra, za duza predkosc i wynioslo.... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfg Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Co prawda nie znam się specjalnie na przerabianiu video, ale coś mi to wygląda na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Bolało... to raczej nie fotomontaż.... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Uuu, nieciekawe, ale widac gosc z premedytacja przycinal na tym czerwonym, sam to na siebie sprowadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 auuu masakra, za duza predkosc i wynioslo.... nie zastepuj glupote slowem "predkosc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 To było już niestety tzw. późne czerwone. Jeszcze można przelecieć ale trzeba bardziej uważać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie ma czegoś takiego jak późne czerwone, kompletny brak wyobraźni, mam nadzieję, że nic poważnego kierowcy się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie ma czegoś takiego jak późne czerwone, Eeee, to chyba nigdy w Neapolu nie byłeś.... :biggrin: Tam pojęcie sygnalizatorów ulicznych nabiera nowego znaczenia....Ale ludzie tak szybko nie jeżdżą w mieście.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ehhh nie ma co sie tak spieszyc:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Przejechanie na czerwonym i wypadek jako konsekwencja tego, to ewidentna wina kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dzis jechalem po Poznaniu i ladnie pasem w lewo wyprzedzilem kolejke i stanalem na pasie prosto jako pierwszy za mna koles daje po lakach zeby wywrzec presje zebym mu zjechal z lewego pasa (byla dwupasmowka) ale na prawym mam auto ktore mnie wyprzedza i jak ono dopiero wjechalo na lewy to ja zjechalem na prawy. Koles spod swiatel wyprzedza mnie jakims Oplem Corsa a tu nagle nastepne swiatla. Ja widze pomaranczowe to dodaje gazu a on dal po hamulcach. Z tym ze gdybym ja tak zahamowal jak on to bym mial glebe przy 0*C :notworthy: A co do 'poznego czerwonego'. Kiedys ojciec mi opowiadal jak juz na 'bardzo poznym czerwonym' przejechal, a patrzy w lusterko a za nim jeszcze jeden jedzie. "Co za kozak!" - pomyslal. Bylo to nieoznakowane policyjne mondeo ktore zatrzymalo go 10 metrow dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jeszcze troche i by miał dla siebie znów zielone bo to już musiało się czerwone palić dłuższy moment zanim tirowiec wjechał na pas .Niestey raz kiedyś należy pomyśleć, życie to nie bajka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi