marioxjr1300 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dołaczam się do gratulacji i liczę że w sezonie 2009 Loctite Ceresit Racing Team będzie latał w kalasach mistrzowskichPozdrawiam :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dzieki chlopaki za wspaniala zabawe, gratuluje wynikow i do zobaczenia w 2009! www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Super! Pogratulować! Jakie plany na następny rok? Qrde foks jakoś wcześniej przegapiłem twoje pytanie :banghead: :) Co do konkretnych planów to jeszcze za wcześnie aby się wypowiadać jednakże o ile nie zostaną zmniejszone limity czasów, a jest taki plan (w chwili obecnej wynoszą one 1:45 dla 600 i 1:43 dla litrów) to ja, Janek, Kuba i Grzesiu (który wykręcił 1:44,999 :crossy: ) zmuszeni jesteśmy przejść do klasy mistrzowskiej, Gienek i Lobo mogą jeszcze raz jechać w Rookie. Czy tak właśnie pojedziemy w przyszłym sezonie - czas i przede wszystkim zaangażowanie sponsorów pokaże. Pozdro Śliwa #23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ja w rookie nie jade :icon_rolleyes: na wiekopomnej 750 zrobilem 1:43.7 wiec sie moge z toba w ss600 poscigac od biedy, przynajmniej nie bedziesz ostatni :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ty to pojedziesz tam gdzie Ci twój manager każe pojechać :icon_biggrin: :biggrin: Jak to się mówi lepiej późno niż później ??? :icon_eek: na naszej stronie pojawiły się w końcu relacje z naszego wyjazdu na WSBK do Brna, V rundy z Mostu oraz finałowej rundy tegorocznych WMMP. http://www.lcrt.pl/pl_news.html ZAPRASZAM !!! Pozdro Śliwa #23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) A ktos wie co jest gdy przekroczylem limit w pucharze, a w rookie nie jezdzilem? Superstock czy moge pojechac w rookie? Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez legut7 www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 głowy nie dam, ale wydaje mi się że możesz jechać w Rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Siema Biali Ludkowie ! Sezon się zbliża , jakie plany macie na 2009? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ambitne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ambitne :D Heh, no w to akurat nie wątpię , widząc z jakim zapałem i determinacją dążyliście całym squadem do wyznaczonych celów w poprzednim sezonie , przypuszczam że porzeczka będzie ustawiona wyżej :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Wiadomo, niebawem pójdzie w świat oficjalna informacja o naszych planach na ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dla zainteresowanych WYWIAD w którym zdradzamy nasze plany na sezon 2009 Pozdro Śliwa#23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Gratulacje. Tak więc trzymamy kciuki za skopanie tyłka zawodowcom, szczególnie tym obcojęzycznym! Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czyli cały czas ewolucja a nie rewolucja brawo. Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No nareszcie te barwy zmienicie :biggrin: Powodzenia :buttrock: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi