KaZet Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Gratulacje udanego startu :clap: .. gdyby nie Kondratowicz to całe podium Wasze w GSX-R Cup. Jak widać prawidłowy kurs został obrany na resztę sezonu :clap: ps. czemu na stronie AW w wynikach nie są podawani sponsorzy w niektórych klasach :D :) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 GRATULACJE :icon_mrgreen: LCRT mocno zaznaczyło swój start w pierwszej rundzie , oby tak dalej, szczególne słowa uznania dla Śliwy - dwa pierwsze miejsca w dwóch klasach , noo napierasz stary, napierasz . Janekk a co się wydarzyło w rookie ?Pozdro i mam nadzieję żę na drugą rundę podjadę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) Moim zdaniem Śliwa popełnił błąd taktyczny w ROOKIE 600 robiąc 1.44. Co oznacza koniec jazdy w tej klasie i przejście do superstock 600, a tu trzeba się zabrać ostroo do roboty, bo będzie w drugiej dziesiątce! Edytowane 19 Maja 2008 przez M a D a F a K a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 GRATULACJE :lalag: LCRT mocno zaznaczyło swój start w pierwszej rundzie , oby tak dalej, szczególne słowa uznania dla Śliwy - dwa pierwsze miejsca w dwóch klasach , noo napierasz stary, napierasz . Janekk a co się wydarzyło w rookie ?Pozdro i mam nadzieję żę na drugą rundę podjadę . No niestety - spięcie o utrzymanie 3 pozycji oznaczało przejażdżkę na lody pomorskie na Sławiniaku :lalag: :cool: :banghead: . Ale to się zmieni na drugiej rundzie, wtedy będzie pudło :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Gratulacje udanego startu :clap: .. gdyby nie Kondratowicz to całe podium Wasze w GSX-R Cup. No całe podium faktycznie nie było nasze, ale najważniejsze że jego dwa najwyższe miejsca były nasze :banghead: ps. czemu na stronie AW w wynikach nie są podawani sponsorzy w niektórych klasach :bigrazz: :lalag: Za to się płaci... w sumie janekk chyba trzeba zrobić zrzutkę na to... Moim zdaniem Śliwa popełnił błąd taktyczny w ROOKIE 600 robiąc 1.44. Co oznacza koniec jazdy w tej klasie i przejście do superstock 600, a tu trzeba się zabrać ostroo do roboty, bo będzie w drugiej dziesiątce! Ja nigdy nie kalkulowałem i nie mam zamiaru tego robić, a ścigać chcę się z najlepszymi nawet jeśli oznaczało to będzie że na początku będę przyjeżdzał na końcu :crossy: Generalnie nie mogliśmy sobie chyba wymarzyć lepszego rozpoczęcia sezonu :lalag: oby tak dalej i będzie dobrze - trzymajcie kciuki :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 W końcu udało nam się znaleźć chwilę czasu aby zaktualizować naszą stronkę www.lcrt.pl W najnowszym news'ie jest relacja z I rundy WMMP, dwa filmiki - jeden to wywiad dla Ścigacz.pl, a drugi to wyścig Rookie 600, a w galerii jest też porcja nowych fotek :) Enjoy :) Pozdro Śliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Za to się płaci... Jesteś pewien? W ubiegłym sezonie uaktualniałem wpis przy załatwianiu papierów i w tej samej rundzie w wynikach się pojawiło. Nawet jak się płaci - obowiązkowo! Jeden z najszybszych Teamów w PL, a jego zawodnicy wyglądają jak niezrzeszeni :icon_razz: Dzięki zmianie klasy Arek (tudzież jego kariera) wyłącznie zyska - będzie się od kogo uczyć :buttrock: PSoby tak dalej :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jesteś pewien? W ubiegłym sezonie uaktualniałem wpis przy załatwianiu papierów i w tej samej rundzie w wynikach się pojawiło. od zeszłego sezonu duuuużo się pozmieniało... np. jak przyjeżdzasz w środę i chcesz się rozstawić z całym majdanem żeby od czwartku na spokojnie jechać treningi to pewnie mi nie uwierzysz ale też musisz zapłacić, ba nawet za wynajem kostki musisz zapłacić :bigrazz: Nawet jak się płaci - obowiązkowo! Jeden z najszybszych Teamów w PL, a jego zawodnicy wyglądają jak niezrzeszeni :icon_razz: janekk to chyba do Ciebie było :bigrazz: Dzięki zmianie klasy Arek (tudzież jego kariera) wyłącznie zyska - będzie się od kogo uczyć :buttrock: "Jak nie dać się zdublować Monice" - by Śliwa :lalag: PSoby tak dalej :biggrin: Postaramy się :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zapraszam na naszą stronę gdzie znajdziecie pierwsze komentarze zawodników LCRT po II rundzie WMMP, oraz nową porcję fotek z ostatniego weekendu. Zapraszam na www.lcrt.pl Pozdro Śliwa #23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Właśnie przeczytałem wzmianke o was w MOTOCYKLU najnowższym!!! Gratulacje :D p.s. Ale kurna Panowie, zmieńcie te kaski białe na chociażby czerwone bo jak Karetka wyglądacie :buttrock: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 chetnych do zakupu opon zapraszam do dzialu gielda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Śliwa walczyłeś dzielnie biedny "miś" chciałby odrobinę spokoju, a tu dupę zawracają ciągle :icon_biggrin: i jeszcze to 3 pudło, ech...i szampan wyleciał cały, nie ma czym się na#$%#ać ... komentarz sam się ciśnie na usta :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No na tej fotce może i wygląda na to że walczyłem dzielnie, ale na tablicy wyników to już nie bardzo... Pozdro Śliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Coś więcej? PS Fotki super, komentarz też :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Po prostu kiedys bąka trzeba puścić :icon_mrgreen:Gratulacje Areczku :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi