k_u_b_a Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 A jaka przelotowa :biggrin: :) :P ;) :biggrin: Klaudeńko, dla Ciebie to i 4 kufry było by mało. W tamtą str ok, ale powrót z taaaką ilością winka wegierskiego... :flesje: :biggrin: Czy mowa o Jabłonkach niedaleko Cisnej? Jeśli tak, to to Chyżnego rzut mokrym beretem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 może stworzyć zagrożenie w grupie nieumiejętnym manewrem... nie , nie Staszku to jest moja umiejętność + palące sie sakwy, spadające na kolo.... ja + mała siem piszem, szczególnie, że jęczy mi o tym kraju już od dłuższego czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tez bym sie podłączył jak mogie :) Z powodu małej ilości czasu proponowałbym jednak nie zawracac sobie głowy Budapesztemtylko więcej czasu spędzić na łonie :) Jestem za jeziorami jak jest taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Tu macie kilka fotek z Plitvickich J. i z Chorwacji:MOJA GALERIAZajebiste widoki.Ogólnie polecam Chorwację - szczególnie południe. I tak trochę was połechcę i powiem że jakieś 60 km dalej macie już wybrzeże Adriatyku :icon_rolleyes: Generalnie jak się chce to się da - droga powrotna z miejscowości Klek na południu Chorwacji do Brzeska w Małopolsce zamknęła się w 11 godzinach (w tym 1 godz.postoju) - odległość ponad 1400km. Drogi są rewelacyjne tylko trzeba wyjechać tak żeby na koniec autostrady płatnej (bramki) w Chorwacji dojechać do godz.10.00 przed południem. Potem zaczyna się przytykać. Edytowane 11 Lutego 2008 przez motorbikeusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ludzie, czy wy gazet nie czytacie? telewizor byście obejrzeli chociaż czasem...jakie paszporty? jakie wizy? toż my w unii som wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Koledzy, Jeśli chodzi o Węgry, byłem kilka razy, chociaż nigdy na moto. Budapeszt warto zwiedzić, piękne miasto. Natomiast jak chodzi o Balaton to dla mnie porażka, sadzawka wypełniona błotem. Jednak są na Węgrzech miejsca, które uważam za rewelacyjne: kompleksy termalne. W jednym z najpopularniejszych - Hajduszoboszlo byłem 4 razy pod rząd co rok i mi się jeszcze nie znudziło. Polecam !!! Może warto w tę stronę odbić, może wtedy bym się dołączył... (chociaż chętnie uderzyłbym na Chorwację w tym czasie) Edytowane 11 Lutego 2008 przez Nowy Kubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 nie , nie Staszku to jest moja umiejętność + palące sie sakwy, spadające na kolo.... ja + mała siem piszem, szczególnie, że jęczy mi o tym kraju już od dłuższego czasu.... Panie Jankesie - jeśli Pan pozwoli to przyłaczę się do Pana...z Niuniom...i bedziemy jechali nieco z tyłu... mnie bowiem kufer na wybojach spadowywuje na drogę...sprowadzając ogólne niebezpieczeństwo w ruchu drogowym... ...plotki zresztą głoszą że będzie Pan często stawał...na serwis... ...to ja se w tym czasie będę kufer poprawiał... Czy taka opcja Pana interesuje... czy mam zainteresować się raczej kajakami...bo odmowy nie zniosę... coś taki uczuciowy jestem... :biggrin: :icon_eek: buchachachachachbuchachachaaach... :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A jaką przelotową Panie i Panowie przewidujecie? :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie, no nie, no normalnie mnie bardzo denerwujecie. Ja jestem już starszym człowiekiem, mam słabe serce, ciśnienie powinienem kontrolować a tutaj jakis wyjazd się szykuje. Nie mogę się rozerwać bo kulikowisko na wschód mnie ciągnie a plitwickie nęcą.Poważnie to te plitwickie i adriatyk to bardzo ciekawy plan i już od miesiąca rozmawiam z moimi znajomymi o tym kierunku. Mogę tylko powiedzieć, że spokojny i stateczny powrót znad adriatyku ( 120 -140 km/h) ostatnio zamknął sie w dwóch przelotach z noclegiem na Słowacji. Tylko planowałem ewentualny start 24.04 wieczorem ( lajtowy przelot do Krakowa i w piątek rano start spod Wawelu) i powrót 04.05. Co szanowne grono na to?p.s. Meta w Krakowie czeka, spanie na podłodze ale za darmo. W końcu to moje miasto rodzinne.... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie, no nie, no normalnie mnie bardzo denerwujecie. Ja jestem już starszym człowiekiem, mam słabe serce, ciśnienie powinienem kontrolować a tutaj jakis wyjazd się szykuje. Nie mogę się rozerwać bo kulikowisko na wschód mnie ciągnie a plitwickie nęcą.Poważnie to te plitwickie i adriatyk to bardzo ciekawy plan i już od miesiąca rozmawiam z moimi znajomymi o tym kierunku. Mogę tylko powiedzieć, że spokojny i stateczny powrót znad adriatyku ( 120 -140 km/h) ostatnio zamknął sie w dwóch przelotach z noclegiem na Słowacji. Tylko planowałem ewentualny start 24.04 wieczorem ( lajtowy przelot do Krakowa i w piątek rano start spod Wawelu) i powrót 04.05. Co szanowne grono na to?p.s. Meta w Krakowie czeka, spanie na podłodze ale za darmo. W końcu to moje miasto rodzinne.... :flesje:Jeżeli zorganizujesz wyjście do "Opery" to ja moge zawitać "Pod Wawel" a następnego dnia dobić do EKG :biggrin: No ale sie zobaczy ....................... co za dużo pokus to niezdrowo :icon_eek: ale powrót 4 Maja to nie wiem co moja druga połowa na to :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 jaka Druga Połowa? To męska twarda przygoda, aż nad sadzawkęi potem nad oczka wodne! Jedyny wyjątek to Astarte - będzie nam znużonym kolacje robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ... Jedyny wyjątek to Astarte - będzie nam znużonym kolacje robić...I do snu kołysanki śpiewać :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Eger - polecam, Budapeszt piękne miasto w ogóle ciekawa przygoda się Wam szykuje... mam nadzieje że jakieś fotki z tego będą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jeżeli zorganizujesz wyjście do "Opery" to ja moge zawitać "Pod Wawel" a następnego dnia dobić do EKG ;) No ale sie zobaczy ....................... co za dużo pokus to niezdrowo :biggrin: ale powrót 4 Maja to nie wiem co moja druga połowa na to :biggrin: Proszę o króciutkie wyjaśnienie sformułowania "Pod Wawel", bo "Opera" z pania księgową jest mi troszkę bardziej znana :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Proszę o króciutkie wyjaśnienie sformułowania "Pod Wawel", bo "Opera" z pania księgową jest mi troszkę bardziej znana ;)Sformułowanie "Pod Wawel" oznacza nic innego jak wizytę w Krakowie :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi