Puenta Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Mam na oku: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4395238 Licze na Wasza pomoc, wszytskie za, przeciw, slyszeliscie moze o jakis ukrytych wadach, usterkach na co zwrocici uwage....Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Najwieksza wada i to nieukryta to fakt że ma o 2 koła za dużo. Osobiście polecam Poloneza albo Ładę - dojedziesz w to samo miesjce gdzie CRX`em ale w komforcie. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Najwieksza wada i to nieukryta to fakt że ma o 2 koła za dużo. Osobiście polecam Poloneza albo Ładę - dojedziesz w to samo miesjce gdzie CRX`em ale w komforcie. :biggrin:nie ten dzial :buttrock: - a poza tym wobec dziewczyn rowniez obowiazuje zasada "jak masz duzego to nie potrzebujesz jaguara". IMHO Auto mega brzydkie - sam lans Edytowane 10 Lutego 2008 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Mnie tam osobiście autko się podoba, sam bym Sobie takie sprawił, gdybym miał kilka lat mniej, ale nie koniecznie w tej kaście :buttrock: Z wyglądu nie ma się do czego doczepić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 to typ nadwozia targa imo. A co do łady to się zgodzę. 30 letnia łada mojego dziadka. Chciałbym zobaczyć aktualne auta w wieku 30 lat w takim stanie :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 samochód bez wad! jeżeli Ci sie podoba to tylko brać! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Zawsze chcialem miec CRXa ale tego starszego...ten jest bardzo fajny ale ma jedna wade... te dwa centkowane wsiurskie paski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 podstawową wadą tego auta, jednocześnie dyskfalikującą je w każdej kategorii jest przedni napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 samochód bez wad! jeżeli Ci sie podoba to tylko brać! Paski na szczescie mozna odkleic Zawsze chcialem miec CRXa ale tego starszego...ten jest bardzo fajny ale ma jedna wade... te dwa centkowane wsiurskie paski... Naped jest oczywiscie na tylne kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Oczywiście na przednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 auto fajne, sam parę lat temu się na takie napalałem, ale kupiłem co innego. wadą może być dostanie egzemplarza nie zakatowanego... jak widzę auto z pasami na masce, dużym wydechem z tyłu i najlepiej sprzęt audio milion watt to można wierzyć sprzedającemu, że jest "po kobiecie niepalącej" :biggrin: wniosek: bałbym się kupić auto które każdy katuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Moje zdanie: totalnie wiochalskie auto . to mówiłem ja Kuba:P dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) kiczowaty, wiocha że boli i w dodatku to honda. Może warto pomyśleć o mx-5? Ma naprawdę napęd na tył i jest to prawdziwy roadster:http://www.allegro.pl/item310050324_mazda_...a_konesera.htmlhttp://www.allegro.pl/item309273334_mazda_mx_5_cabrio.html Edytowane 10 Lutego 2008 przez Lucass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Moje zdanie: totalnie wiochalskie auto . to mówiłem ja Kuba:P dziękuje:)Honda... wlasnie kocham Honde... a jesli mialabym kupowac mazde to mx3 i nie starsza niz z 97 roku :bigrazz:Myslalam jeszcze nad Celica ale nie znalazlam nic co by mnie powalilo na nogi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 lub fiat barchetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi