granat Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Fakt, sa rozgarnięci jak kupa lisci! Musze ich wychowac, a najlepiej do tego nadaje sie ..PIWO! to taka reakcja bezwarunkowa-piwo=slinotok=brak innych mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Widze że nie tylko u mnie tak jest ;) . Jakiś czas temu u mnie na złomie stała całkiem ładna WSK M06 B1. Kompletna i w przyzwiotym stanie. Motor nie był na sprzedaż no bo ten... no dlatego, bo nie. A dlatego :flesje: Po jakimś czasie zachodze jeszcze raz na ten złom a ta WSKa stoi zdemolowana i częściowo porozkręcana. Juz nawet nie pytałem bo z debilami nie ma co rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Apropo "wydobywania Wuesek z dziwnych miejsc" - mam pytanie:Czy ktoś orientuje się w jaki sposób (i czy w ogóle) można odkupić pojazd z "parkingu policyjnego",i jak to się odbywa?Pytam, bo wyczaiłem właśnie Wuechę, i chętnie bym ją przygarnął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Paolo350 z tego co pamiętam to jeśli motocykl nie zostanie odebrane przez ileść tam czasu czy auto, to zostaje ono zabrane właścicielowi formalnie, wystawiane jest na przetarg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nom. Pojazdy trafiają na przetarg który obdywa się częsciej lub rzadziej. Ale o to juz musisz pytac policje. Kolo mojej chaty jest parking strzezony z ktorym policja ma chyba jakis kontrakt bo tam czesto odstawiają takie sprzęty - rozbite albo tylko skonfiskowane. dogadalismy sie keidys z parkongowym i sprzedal całą, sprawną WSK M06B3 i skasowaną MZ ETZ150 która miała koło kwadratowe i zawinięte pod silnik razem z widelcem. Za całośc dalismy chyba 80 czy 100PLN. Innym razem kumpel odkupil stamtąd Jawe TS350 94 lub 95 rok - ten model który miał juz tarczowy hamulec na przodzie. Jawa byla dosc ostro skasowana bo poprzedni włascicel zginąl na tej Jawie w wypadku po ktorym została zholowana na ów parking. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 moze ktos uratuje biedaczke?http://www.allegro.pl/item333559370_wsk_m06_rok_68.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Czy ja wiem... tutaj tylko baza ramy by się może nadała. Może, bo jest tak zardzewione, że wątpie czy cokolwiek się z teog wyciśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Serce sie kraja na taki widok...gdybym mieszkał blizej to bym od razu to wziął, tak dla samego faktu. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Czy ja wiem... tutaj tylko baza ramy by się może nadała. Może, bo jest tak zardzewione, że wątpie czy cokolwiek się z teog wyciśnie. nie z takiego wraka można odbudować fajną fure :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zasadniczo nie jest tak zle jak to wyglada, bak to wspomnienie ale rama zdrowa, ja nie mam juz mocy przerobowych:-(zróbcie cos bo pójdzie do huty:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ehh..aż sie serce kraja jak człowiek patrzy na te zdjęcia i czyta ten opis :buttrock: Cena naprawdę symboliczna,gdybym mieszkał bliżej to na pewno bym ja przygarnął :buttrock: Wyszlifował bym wszystko z rdzy,omalował bym jakimś podkładem i czekała by na swoją kolej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Nom. Mozna by to wypiaskowac i dobrze zabezpieczyc podkładem i niech stoi jako ozdoba garazu czy nawet ogrodu/podwórka. Kiedys jak nie mialem miejsca w garazu na klamoty to rame od WSK posmarowalem całą olejem silnikowym na pedzlu, dokładnie i grubo i w kazdy zakamarek, wystawił na dwór za garaż i przeleżała tak 8 miesięcy w tym zimę i pod sniegiem, mrozem i deszczem a jak ją umyłem z oleju po tym czasie to nie było ani śladu rdzy i złożylem z niej moto później. wydaje mnie się gdybys zdjąl ten okropny zbiornik z niej i wypiaskowal tą rame albo chociaz oczyscil szczotką drucianą to by poszła na allegro. Ludzie sie boja brać takich gratów bo mysla ze przegnite na wylot a ten bak to odstrasza w ogóle. Edytowane 22 Marca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A ja dzis wydarlem z szopki taka WSK. Ciekawy model M06Z1 z 59 r. Tez juz miala isc na żyletki.http://img91.imageshack.us/img91/2384/wsk1av4.jpghttp://img387.imageshack.us/img387/8057/wsk2xw9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A ja dzis wydarlem z szopki taka WSK. Ciekawy model M06Z1 z 59 r. Tez juz miala isc na żyletki.http://img91.imageshack.us/img91/2384/wsk1av4.jpghttp://img387.imageshack.us/img387/8057/wsk2xw9.jpg Chwała Ci za to :wink: :) :D Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) A ja dzis wydarlem z szopki taka WSK. Ciekawy model M06Z1 z 59 r. Tez juz miala isc na żyletki.http://img91.imageshack.us/img91/2384/wsk1av4.jpghttp://img387.imageshack.us/img387/8057/wsk2xw9.jpg Gratulacje ale to raczej nie jest m06-z. Jak dla mnie jest to m06-L. Lub m06-z ze przednia zawiecha od m06 lub m06-L.Ps. Chętnie zamienię sie lub odkupie pokrywę sprzęgła z Twojej wsk. Widoczną na fotce :( Edytowane 25 Marca 2008 przez tomasz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi