rzemyk90 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 http://allegro.pl/item302585631_soczewka_x...07_okazja_.htmlhttp://allegro.pl/item304069441_xenon_ksen..._przerobke.html Witam. Wpadlem na taki pomysl , zeby zainstalowac samochodowe xenonowe czy tez zwykle soczewki z swiatel drogowych do mojego moto, w miejsce gdzie montuje sie klosz w owiewce. Czy to zda egzamin, czy swiatlo bedzie mocne?? Czy wystarczy pradu ?? Chce zamontowac takie soczewki, poniewaz kupilem owiewke enduro polisporta no i jestem nie zadowolony-za slabo swieci. Chce miec bardzo dobre, jasne i mocne swiatlo ktore bedzie swiecialo na kilkadziesiat metrow. Co wy na to?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zasada poprawnego dzialania swiatla ksenonowego, wyklucza jego amatorski montaz w motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 lepiej zmień na lampe z żarówką H4, np od ktma exc , zajebiście świeci , szczególnie na szklanym kloszu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No i chyba tak zrobie. H4 i powinno swiecic. Bo te co mam to zwykla okragla zarowka i plastikowy klosz ;/. Ale czekam na inne wypowiedzi, moze ktos takie cos zakladal?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja mam h4 i nie ma większej rożnicy niż przy standardowej. Cudu się nie spodziewaj, że ci wypali blask jak z lasera długi :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja tez chcialem zamontowac zwykla soczewke jak na 1 aukcji, tylko ze nie wiem jak oslonic to od bokow tak zeby sie kurz nie dostawal, woda i inne pyly. Żarówka H3 55W. Swieci lepiej niz te z owiewki halogeniki budowlane (babcia ma takie przy lustrze w łazience :wink: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja tez chcialem zamontowac zwykla soczewke jak na 1 aukcji, tylko ze nie wiem jak oslonic to od bokow tak zeby sie kurz nie dostawal, woda i inne pyly. Żarówka H3 55W. Swieci lepiej niz te z owiewki halogeniki budowlane (babcia ma takie przy lustrze w łazience :wink: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ja mam żerówkę Nightbreaker +90% i powiem ci że jest spora róznica jak zamieniłem ze zwykłą żarówką .przedtem obawiałem sie jazdy w nocy a teraz mam naprawdę duży komfort i nie mam obaw przed podróżowaniem w nocy.super sprawa i polecam zamienić na tego typu żarówki zwykłe i czasmi już wysłużone :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://allegro.pl/item302585631_soczewka_x...07_okazja_.htmlhttp://allegro.pl/item304069441_xenon_ksen..._przerobke.html Witam. Wpadlem na taki pomysl , zeby zainstalowac samochodowe xenonowe czy tez zwykle soczewki z swiatel drogowych do mojego moto, w miejsce gdzie montuje sie klosz w owiewce. Czy to zda egzamin, czy swiatlo bedzie mocne?? Czy wystarczy pradu ?? Chce zamontowac takie soczewki, poniewaz kupilem owiewke enduro polisporta no i jestem nie zadowolony-za slabo swieci. Chce miec bardzo dobre, jasne i mocne swiatlo ktore bedzie swiecialo na kilkadziesiat metrow. Co wy na to?? Pozdrawiam. Nie kupuj tego typu soczewek... Nie zdaję to egzaminu i generalnie w ogóle nie świeci. Można to porównać do sławetnego UFO :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 tak mi przy okazji w padło pod kursor http://arbiter.pl/galeria/lampa.xenon Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 bardzo interesujace moze zaloze sobie do swojego :D tyle ze nie mam instalacji :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi