Ivan Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Kłaniam,No to zaklepane. Mr Rossi podpisał dwuletni kontrakt z Yamahą. Ciekawostaka jak to bedzie w przyszłym roku na torach Moto GP... Rossi agrees two year contract with YamahaNews - Yamaha Motor Co., Ltd. have today announced the completion of a two year contractwith MotoGP World Champion Valentino Rossi. Checa welcomes Rossi to Yamaha News - Carlos Checa has reacted enthusiastically to the news that he will be joined in theYamaha factory squad next season by Valentino Rossi, claiming that the arrival ofthe World Champion will benefit himself as a rider and the team in general. Gruss!I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 No proszę, a więc jednak Yamaha... ciekawe, czy maszyna którą Rossi będzie ujeżdżał w przyszłym sezonie będzie przewyższała osiągami hondę RC211V. Pożyjemy, zobaczymy - mam nadzieję, że w przyszłym roku mistrz znowu pokaże klasę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 jeżeli w przyszłym roku wygra mistrzostwo świata bedzie najleprzym kierowcą na swiecie jaki kiedykolwiek jeździł na motocyklach WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Szkoda, że już nie na Hondzie................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 A ja cały czas miałem nadzieję, że przesiądzie się na Ducati....ale cóż...może w następnym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 A ja cały czas miałem nadzieję, że przesiądzie się na Ducati....ale cóż...może w następnym sezonie... No raczej nie, skoro podpisał kontrakt na dwa lata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 A ja cały czas miałem nadzieję, że przesiądzie się na Ducati....ale cóż...może w następnym sezonie...Kłaniam,Może nie w przyszłym ani nie w następnym sezonie ale sam Rossi w jakimśtam wywiadzie mówił ze bardzo chciałby zdobyć mistrzostwo Moto GP jeżdżąc na włoskim motocyklu. Ale także mówił niedawno ze ma już nieco dosyć Moto GP i ciągna go teraz rajdy WRC. Także pożyjemy, zobaczymy...Gruss!I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Też liczyłem na Ducati, bo coś mi się wydaje, że jakoś lepiej sobie radzą, niż Yamaha z wprowadzeniem czterosuwa. A może to i lepiej i będzie to bardziej interesujące zobaczyć doktora Rossiego na nieco gorszym rumaku, a może okaże się, że to nie w tym rzecz i znowu wygra?! WRC to raczej żarty, gdzieś już o tym pisałem na forum. Raz próbował, ale wiadomo jak to się skończyło... Pozdro _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 Coś mi się wydaje, że za dwa lata Rossi jednak trafi do Ducati. Dziś sam Bayliss mówi, że wyciska z Duki w porywach 85 procent jej własności - po prostu sprzęt i team jest zbyt świeży, żeby jeździć na maks zestrojonym sprzętem. Nie dziwię się Valentinikowi, że obawiał się takiego niedopracowania sprzęta. Jeśli przez te 2 lata Rossi zrobi na Yamasze wyniki, a Ducati podciągnie się w zestrojeniu swoich maszynek, to coś mi się kołacze po łepetynie, że jednak Rossi zakoczy karierę w teamie z Bolonii. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 I w końcu najlepszy zawodnik trafi na najlepszy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 A na razie troche "podreperuje" swoje finansy... Yamaha placi mu 12 milionow euro rocznie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 I w końcu najlepszy zawodnik trafi na najlepszy motocykl :D Serio? No, no, nie wiedziałem, że MZ wystawi swój team wyścigowy :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 Teraz tak mówisz...a ciekawe co będziesz mówił na wiosnę jak się na japonię przesiądziesz :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 Teraz tak mówisz...a ciekawe co będziesz mówił na wiosnę jak się na japonię przesiądziesz :lol: Jeszcze nic nie jest pewne... a poza tym zawsze zostaje mi coś takiego::D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2003 tjaaa....mimo że to MZ-ka to jednak chyba cenowo nie będzie zbyt przystępna więc i tak na japonii skończysz :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi