jaros4 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 well,jakis rok temu zaczalem temat wyjazdu do rumunii motocyklem,wszystko spalilo na panewce z mojego powodu,pomimo wielu chetnych nie udalo sie ,zamiast do rumunii motocyklem,udalem sie do uk.samolotem przyrobic jeszcze troche grosza.wstyd mi ;) zglazam partyjna samokrytyke :banghead: za to teraz ,korzystajac ze sprzyjajacej aury proponoje, moze by cos pojezdzic kolektywnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 teraz ja kombinuje z UK hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Heh. UK nie Ruminia ale też da się jeździć....ino po lewej stronie....i od końca trzeba myśleć...i jeść Fish&Chips....nie myć się za często...to pomoże wmieszać się w tłum.... :P pozdro z Lądynó... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Napisz coś konkretnego.jakie spanie, ile km, kiedy, po co? :icon_question: tz co ciekawego tam jest. I ile czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 nie ma takiego miasta londyn, jest ladek, lądek zdrój.....na wyspach bede z uralem w lipcu na wielkim zlocie pojazdów militarnych w Beltring pod ladkiem, zapraszam:-) impra ze dupe urywa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jest też takie miasto jak Lądyń np. pozdro z Lądynó. hehe. A co do zlotów ruskich moto to w Ace Cafe jest czasem Russian Bloc Day czyli.....wiecie co... Rusek w UK to motocykl egzotyczny ale są nawet salony Dniepra i można nabyć nowego chopperka czy jakąś trajkę na bazie trolla...pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witajcie.Zaliczylim zlot w Danii w 2006, koledzy zjechali Chorwację, na ten rok planujemy Wilno i Rzym, jeden z nas szykuje się na Nordkap. Wszystko na Junakach :-). Może i jaki Albion warto by spróbować :D .Pozdrawiam klasyczną Brać i życzę udanych wyjazdów :banghead: :banghead: :lalag: K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros4 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 dwa lata temu przemycilem junaka przez Kanal w autokarze,a potem startojac znad tamizy,od razu lewa strona(ale trauma!!!)objechalem uk.prawie dookola,ladujac z powrotem w londynie,cala awantura zajela mi 24 mies.najdluzej mieszkalem wlasnie tam,janek parkojacy na trawniczku przed flatem na leyton wzbudzal niemale zaciekawienie wszystkich,poczawszy od czarnoskorych dealersow po nobliwych weteranow pierwszej wojny swiatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No to SZAKUNEC!!!!Ja chciałbym przytargać tu jedną z SHL-ek bo fotki robią furorę i każdy chciałbym zobaczyć ja na żywo. W zamian zapraszam angoli na moto do Polski ale boją sie polskiego ruchu drogowego. Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros4 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 jest to do zrobienia latwiej niz przypuszczasz.a w londku jest kilka fajnych tras do przejechania motocyklem.bobbys czyli angielska drogowka puszcza plazem wszystko motocyklistom na klasykach,a jeszcze z obca rejestracja ,tym bardziej.no chyba ze przywalilbys w big bena lub karete krolowej...ps.moderatorzy,mam cos chyba z kompem bo wciaz nie widze tego tm.i jade po waszych linkach. :icon_razz: http://img223.imageshack.us/img223/9471/hpim4772xa7.jpg pod wieza w huddersfield,west yorkshire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jesli chodzi o Rumunie to stanowczo polecam. Generalnie klasykiem czy weteranem mozna podrozowac i daleko. Trzeba tylko chciec, miec troche samozaparcia, znac swoj motocykl i miec pare gratow w razie "W". O roznych wyprawach na WSK i MZ bylo bardzo glosno. Jak widac jest to mozliwe. Ja dorzuce fotke kumpla URALa, ktory w zeszlym roku towarzyszyl ekipie endurakow podczas wyprawy do Rumunii. http://picasaweb.google.pl/Mutomb/Rumunia2...934863510345138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi