Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiadam koledzy :

koszt takiego jak ja mam (bez napisu bo nie lubię zbędnych bajerów) to 255 zł + przesyłka do Rybnika jeśli mieszkacie daleko. Jeśli bliżej to można na moto śmignąć, a w jedną stronę na kocu się jedzie w miejsce kanapy :banghead:

Robił to tapicer z Rybnika : Mariusz Witek, nr kom. 503 478 471.

Z tego co mi mówił to pod koniec lipca sie wybiera na urlop.

Obice tkaniną produkcji włoskiej, antypoślizgową, dwa odcienie i dwie faktury ja u mnie ale jak macie inne pomysły to można z nim gadać.

Mnie kanapę zrobił w 5 dni roboczych.

Jak będę miał ją na moto to też cyknę forty ale na razie trzymam ją w domu bo mi jej szkoda :lapad: poza tym leje i nie jeżdżę :buttrock:

Jeździłam kiedyś Banditem GSF 600, ale miałam problemy ze sprzęgłem (nie rozłączało) i byłam trochę rozczarowana. Ale tak ogólnie- dobry zwrotny motorek.

Edytowane przez J61

Hi

Wykręciłem świece w swojej suczce że by sprawdic kolor i wkręciłem spowrotem i ... przy zimnym silniku moto nie pali na wszystkie garki ale po rozgrzaniu ładnie pracuje na wszystkie.

Czyżby się świeczku poszły ...ć (3tyś km dopiero)

Hi

Wykręciłem świece w swojej suczce że by sprawdic kolor i wkręciłem spowrotem i ... przy zimnym silniku moto nie pali na wszystkie garki ale po rozgrzaniu ładnie pracuje na wszystkie.

Czyżby się świeczku poszły ...ć (3tyś km dopiero)

Niestety to możliwe. Przy nieostrożnym odpalaniu i zaraz gaszeniu zanim ta nowa świeca się rozgrzeje, można ją załatwić . Wkręć stare jak masz i sprawdź...

Obiecane forty kanapy na moto zrobione przy okazji imprezy w Tychach :bigrazz:

http://img394.imageshack.us/img394/3909/dsc00080wz6.jpg

http://img468.imageshack.us/img468/2539/dsc00081yt6.jpg

Ładna :evil: , też chyba sobie zrobię taką po sezonie, a wygodna :P