Adam Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nie, mam inne kierunki i to inny dźwięk. Wciąż podejrzewam ze cos w lampie pokielbasilem przy rozkladaniu, ale przed "modernizacją" również tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Mi tłukło ale znalazłem przyczyne. Miałem poluzowane mocowanie soczewki. Latała jak wściekła. Teraz brzęczy mi śrubka w kierownicy. W środku w rurce. Olewam i tak jeźdże w stoperach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pytanie do posiadaczy Banditów cieczaków - czy alternator pracuje w oleju? Chciałbym oddać lewą kapę do malowania i nie wiem czy muszę spuszczać olej czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Pytanie do posiadaczy Banditów cieczaków - czy alternator pracuje w oleju? Chciałbym oddać lewą kapę do malowania i nie wiem czy muszę spuszczać olej czy nie.. :icon_eek: ...... alternator nigdy nie pracuje w oleju :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Chodzi, np. w olejakach. Widać sam musze sprawdzić bo się nie dowiem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No przecież napisałem że alternator nie pracuje w kąpieli olejowej. A ja ku*wa wczoraj znowu skręcałem tą j*b...ną soczewkę. Nie wiem co sie dzieje. Teraz już klejem śrubki potraktowałem. Jakieś mega drgania są albo ja tak po prostu zepierdzielam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Sądze że skręcili źle po dzwonie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Sądze że skręcili źle po dzwonie :biggrin: To nie to. Po dzwonie złożyli dobrze tylko potem oddałem na przegląd do takiego jednego majstra ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=120703&hl= Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=120703&hl= Plus za oryginalność. Jako motocykl dla kobitki pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 siema wszystkim ;) wprawdzie nie posiadam żadnego Bandita :( z braku kasy póki co, no ale generalnie to jest mój cel na pierwszy większy motocykl... no i tak sobie przeglądam allegro/otomoto i nasunęło mi się jedno pytanie: czym właściwie różni się bandit 600 od inazumy 750 (gsx 750)? nie mówie tu o takich rzeczach jak model/wygląd/pojemność tylko bardziej technicznie... prowadzenie, waga, pozycja za kierownicą? ciężko coś znaleźć o gsxie bo jest niezbyt popularny u nas.... może ktoś miał okazje jeździć oboma i może porównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 W jednym zdaniu, różnica między GSFem a Inazumą: Ten drugi jest typowym UJMem. Pozycja kierowcy, trakcja to to samo. Pozdrawiam jako niebanditowiec już.. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) miałem okazję jeździć inazumą (98 r.) kumpla i jedyne co mi się rzuciło w oczy to to, że kanapa jest sporo węższa a co za tym idzie niewygodnie (mniej wygodnie niż na b6 '04) się siedzi. z różnic jeszcze można dodać to, że inazumy nie były sprzedawane w Polsce - tak samo jak Nki banditow z lat 1999-2004 ;) pzdr :flesje: Edytowane 10 Września 2009 przez rahu Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 siema wszystkim ;) wprawdzie nie posiadam żadnego Bandita :( z braku kasy póki co, no ale generalnie to jest mój cel na pierwszy większy motocykl... no i tak sobie przeglądam allegro/otomoto i nasunęło mi się jedno pytanie: czym właściwie różni się bandit 600 od inazumy 750 (gsx 750)? nie mówie tu o takich rzeczach jak model/wygląd/pojemność tylko bardziej technicznie... prowadzenie, waga, pozycja za kierownicą? ciężko coś znaleźć o gsxie bo jest niezbyt popularny u nas.... może ktoś miał okazje jeździć oboma i może porównać? Gdzies czytalem ze Inazuma ma krotsze przelozenia. Lepiej przyspiesza kosztem predkosci maksymalnej. Czy to prawda? Musialbys sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Cholera szukam wszedzie i nie moge znalesc...Czy B12 z 2002 roku ma odciecie zaplonu?? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi