Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

najlepiej kupić zestaw na dwóch z dotatkowym okablowaniem i przekaźnikiem i solidarnie podzielić koszt na 2 icon_biggrin.gif (już ktoś o tym wspominał)

No własnie jakoś tak pamietam ze pisałem o cięciu kosztów :icon_razz: .

Dawaj na PW jaki jest koszt kompletu.......... później bedziemy się dzielić :)

Witamy frikothc :buttrock:

Pochwal się sprzetem, zapodaj jakieś foty.

Pozdrawiam.

No własnie jakoś tak pamietam ze pisałem o cięciu kosztów :biggrin: .

Dawaj na PW jaki jest koszt kompletu.......... później bedziemy się dzielić :lapad:

Witamy frikothc :biggrin:

jeśli można to podaj koszty do oficjalnej wiadomości a nie na PW, może również byłbym zainteresowany ;)

Ja również witam nowego użytkownika Bandita :evil:

Dla zainteresowanych :biggrin:

Witam.

Komplet HID bi xenon na dwa bandziory ( już z dotatkowym przekaźnikiem) to 760zł. czyli jak łatwo policzyć na głowe wychodzi po 380zł.

Co do żarówek HB3 jeszcze nie znam kosztów. Na pewno będą tańsze.

Diecezja należy do ciebie :lapad:

Siemka motobracia, od ok. miesiaca jestem Los Banditos :biggrin: ... ale niestety musze czekac do wiosny na pierwsze jazdy:( myśle, że mnie ciepło przyjmiecie. Pozdrawiam

Witaj, czyli co ? zima w garażu przy maszynie :icon_mrgreen:

zapodaj foty i pytaj jak coś nie wiesz, pomozemy :icon_razz:

Witam,fajnie, ze tak ciepło witacie nowego wilka w stadzie :wink::) powiedzcie gdzie mam wrzucic foteczki...myśle,ze powinien wam sie spodobac pomysł z zastosowaniem migaczy od forda focusa:):), niestety musze wymienic z tylu zarówki na pomarańczowe bo narazie mam tylko białe ale mam problem, bo jak włacze swiatła awaryjne to migacze migaja normalnie lecz po chwili przyspieszaja i pikaja za szybko, dojrzałem,ze z przodu w migaczu jest inna zarowka(chyba 21W) a reszta ma po 4W czy to moze być przyczyna?? Pozdrawiam

Jaka jest żarowka w światłach mijania a bandicie s z 2002r??? Nie moge sprawdzić a potrzebuje tej informacji . pzdr

dosyć nietypowa bo HB3 (o ile się nie myle)

"Dla zainteresowanych

Witam.

Komplet HID bi xenon na dwa bandziory ( już z dotatkowym przekaźnikiem) to 760zł. czyli jak łatwo policzyć na głowe wychodzi po 380zł.

Co do żarówek HB3 jeszcze nie znam kosztów. Na pewno będą tańsze."

Już znam koszty HB3 -- 480zł za kompletny zestaw dwóch żarówek. Już do mnie jedzie z Niemiec.

A to mój kochany bandziorek ;) :buttrock:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad309c6328fe4231.html

Edytowane przez dino YAVIT