frikothc Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Siemka motobracia, od ok. miesiaca jestem Los Banditos :banghead: ... ale niestety musze czekac do wiosny na pierwsze jazdy:( myśle, że mnie ciepło przyjmiecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Powitac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 najlepiej kupić zestaw na dwóch z dotatkowym okablowaniem i przekaźnikiem i solidarnie podzielić koszt na 2 icon_biggrin.gif (już ktoś o tym wspominał)No własnie jakoś tak pamietam ze pisałem o cięciu kosztów :icon_razz: .Dawaj na PW jaki jest koszt kompletu.......... później bedziemy się dzielić :) Witamy frikothc :buttrock: Pochwal się sprzetem, zapodaj jakieś foty.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Siemka motobracia, od ok. miesiaca jestem Los Banditos :lapad: ... ale niestety musze czekac do wiosny na pierwsze jazdy:( myśle, że mnie ciepło przyjmiecie. Pozdrawiam Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Siemka motobracia, od ok. miesiaca jestem Los Banditos :biggrin: ... ale niestety musze czekac do wiosny na pierwsze jazdy:( myśle, że mnie ciepło przyjmiecie. PozdrawiamWitamy!!!! :lapad: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 witamy :lapad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No własnie jakoś tak pamietam ze pisałem o cięciu kosztów :biggrin: .Dawaj na PW jaki jest koszt kompletu.......... później bedziemy się dzielić :lapad: Witamy frikothc :biggrin: jeśli można to podaj koszty do oficjalnej wiadomości a nie na PW, może również byłbym zainteresowany ;) Ja również witam nowego użytkownika Bandita :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino YAVIT Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dla zainteresowanych :biggrin: Witam.Komplet HID bi xenon na dwa bandziory ( już z dotatkowym przekaźnikiem) to 760zł. czyli jak łatwo policzyć na głowe wychodzi po 380zł. Co do żarówek HB3 jeszcze nie znam kosztów. Na pewno będą tańsze. Diecezja należy do ciebie :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jaka jest żarowka w światłach mijania a bandicie s z 2002r??? Nie moge sprawdzić a potrzebuje tej informacji . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Siemka motobracia, od ok. miesiaca jestem Los Banditos :biggrin: ... ale niestety musze czekac do wiosny na pierwsze jazdy:( myśle, że mnie ciepło przyjmiecie. Pozdrawiam Witaj, czyli co ? zima w garażu przy maszynie :icon_mrgreen: zapodaj foty i pytaj jak coś nie wiesz, pomozemy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frikothc Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam,fajnie, ze tak ciepło witacie nowego wilka w stadzie :wink::) powiedzcie gdzie mam wrzucic foteczki...myśle,ze powinien wam sie spodobac pomysł z zastosowaniem migaczy od forda focusa:):), niestety musze wymienic z tylu zarówki na pomarańczowe bo narazie mam tylko białe ale mam problem, bo jak włacze swiatła awaryjne to migacze migaja normalnie lecz po chwili przyspieszaja i pikaja za szybko, dojrzałem,ze z przodu w migaczu jest inna zarowka(chyba 21W) a reszta ma po 4W czy to moze być przyczyna?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) no nieźle skrzyzowanie focusa z banditem, hmmm... zapodaj foty- jak ??np. http://www.fotosik.pl/ a tu tylko podajesz link. POZDRO Edytowane 20 Listopada 2007 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino YAVIT Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Jaka jest żarowka w światłach mijania a bandicie s z 2002r??? Nie moge sprawdzić a potrzebuje tej informacji . pzdrdosyć nietypowa bo HB3 (o ile się nie myle) "Dla zainteresowanych Witam.Komplet HID bi xenon na dwa bandziory ( już z dotatkowym przekaźnikiem) to 760zł. czyli jak łatwo policzyć na głowe wychodzi po 380zł. Co do żarówek HB3 jeszcze nie znam kosztów. Na pewno będą tańsze." Już znam koszty HB3 -- 480zł za kompletny zestaw dwóch żarówek. Już do mnie jedzie z Niemiec. A to mój kochany bandziorek ;) :buttrock: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad309c6328fe4231.html Edytowane 20 Listopada 2007 przez dino YAVIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no nieźle skrzyzowanie focusa z banditem, hmmm... zapodaj foty- jak ??np. http://www.fotosik.pl/ a tu tylko podajesz link. POZDRO eee, olejcie fotosika z reklamami. Lepsze bikepics lub picassa. Fotosik ssie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frikothc Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jak ktoś chce przylukać migacze to zamieściłem foteczke http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e915c39eaebca37.htmlMa może ktoś do sprzedania sportowy wydech do małego banditka?? może zamiana za orginaly :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi