michael Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 na pewno w bandicie 600 i według historii modelu z netu od 2002r. ale przeglądając allegro widzę, że niektóre 2002 mają, a inne nie. możliwe, że to data pierwszej rejestracji, a nie rok produkcji modelu i stąd te różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 lub zakładali je od połowy roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoff-86 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 dziękuję bardzo za odpis:> wszystko już gra ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas23KR Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 witam Wszystkich posiadaczy Banditów . Od Piątku stałem sie szczęsliwym właścicielem Bandita 650 '08 :) :) :) poezja mowiąc krótko...... pozdro serdeczne dla @LL i do zobaczenia na trasie. http://bikepics.com/members/bikerl650/08gsf650/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witamy wśród szczęśliwych posiadaczy....pisz i pytaj dowoli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie chcę Cię Oleńko martwic ale pewnie modelowo masz rocznik 2001, według katalogu wskaźnik paliwa pojawił się w B6 w 2002 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 :bigrazz: dla mnie to nie problem, w dokumentacji jest 2002 ale czy to ważne. Jeździ, to najważniejsze. I jest mój. Ale dziękuję za zwrócenie uwagi, człowiek uczy się całe życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Hej, od niedawna jestem posiadaczem Bandita 1200 z 2005 roku. Motor ma bardzo maly przebieg, a nie podoba mi sie jego przedni panel. Po nierownych drogach cały przód drży w wyniku czego w lusterka nie da sie patrzec. Kiedys miałem intrudera 800 z 92 r i nawet po dziurach jak sie jechalo to bylo wszystko ok. Nie wiem, czy modele te tak mają?, czy mam cos nie tak... - sruby mocujacej nie da siej uz mocniej dokrecic. Ma ktos taki model i moze posłuzyc pomoca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 TTTM Ten Typ Tak Ma. oczywiście mówimy o wersji S? N nie jeździłem. Przygotuj sie jeszcze, że będzie cie trafiał szlag słuchając wibracji owiewek. Te dwa detale przy tym co daje to moto - to naprawdę nic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ...ale wrażenia z jazdy bezcenne...do pewnych dźwięków trzeba się przyzwyczaić...do drżących lusterek też :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 :notworthy: spoko luz - jak jest to normalka w tych modelach S to juz mi to nie przeszkadza, bo faktycznie wrażenie na nim sa niezastapione. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1397402 kurde. Nasz kolega sprzedaje swój sprzęcik. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 o kurde....Janusz sprzedaje swoją padake :biggrin: ....kilka dzwonów, spalone sprzegło....ogólnie w świetnej kondycji od kobiety niepalącej pierwszej właścicielki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Niestety sprzedałem swoją padakę :icon_rolleyes: Obecnie jeżdżę 12 kołowymi sprzętami i nie mam czasu ani na motocykl, ani też na forum :( A w wolnym czasie śmigam dyliżansem (wózkiem), zostawiłem sobie moją starą poczciwą kawę by mieć od czasu do czasu czym się przejechać tak jak dziś :bigrazz: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Niestety sprzedałem swoją padakę :icon_rolleyes: Obecnie jeżdżę 12 kołowymi sprzętami i nie mam czasu ani na motocykl, ani też na forum :( A w wolnym czasie śmigam dyliżansem (wózkiem), zostawiłem sobie moją starą poczciwą kawę by mieć od czasu do czasu czym się przejechać tak jak dziś :bigrazz: Czyli już sprzedany. Za ile ostatecznie.? Na zdjęciach ładny był :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi