rebel Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 a co ty spać nie możesz j.gif weźty je z bliska zobacz, szczególnie w nakedzie, a potem fantazje odpalaj. Widze że dziś dużo flesje.gif było D.gif taniej będzie oryginały kupić niż to szlifować, pieścić i malowaćMogę spać. Widziałem je z bliska bo dwa sezony nakedem smigalem. To nie fantazje to reality :banghead: .Przestań wszystko na szmal przeliczac..trochę pomysłowości, oryginalności.Sam widzisz, ze Janusz potwierdza, że solniczki polakierowane ciekawie wyglądaja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 taaak, ale moje nie są porysowane, jedna jest pęknięta ... tego się nie da polakierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ja mam od predkosciomierza w takim stanie ze kleilem ja poksipolem by wogole sie trzymala.wczesniejszy wlasciciel skleilto tasma:)teraz jest nawet ok ale daleko do doskonalosci:)wiec jak widze bandita z calymi obudowami to odrazu srubokret w reku mi sie otwiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 do dziś po za pękniętą obudową to mi się wszystko trzymało kupy. Nagle zaczeło się telepać jak żagiel na wietrze. Okazało się, że porzedni właściciel gupiego pęknięcia nie umiał załatać dlatego się uwaliło trochę. Dziś 2 godzinki roboty i sie wszystko trzyma :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 . W akcesoryjnym na pewno jest to możliwe. czyli sugerujesz ze mogę wydłubać coś z mojego Bos-a i bedzie głośniej ??ale co jak on w środku pusty jest tzn przelotowy :banghead: :banghead: Please mi tu wyjaśnic :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 taaak, ale moje nie są porysowane, jedna jest pęknięta ... tego się nie da polakierowaćTo sklej!!! A tak a propos, co ty spać nie możesz, widze że chyba za dużo :) buhahahahhahahahaha czyli sugerujesz ze mogę wydłubać coś z mojego Bos-a i bedzie głośniej ??ale co jak on w środku pusty jest tzn przelotowy :banghead: :biggrin: Please mi tu wyjaśnic :banghead:Gumiś, bo Dzidkowi chodziło o DB Killer'a, którego sie montuje na śrubeczke (przynajmniej u mnie) i można go wyjąć :notworthy: Oczywiście mój jeszcze nigdy nie zawitał w "kominie" :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czy u was w B12S też tak zegary "chodzą" jakby były zamontowane na kawałkach gumy zeby nie przenosiły wibracji? Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 czyli sugerujesz ze mogę wydłubać coś z mojego Bos-a i bedzie głośniej ??ale co jak on w środku pusty jest tzn przelotowy :) ;) Please mi tu wyjaśnic :) Ja mam wydech bosa wyciągnołem silenca (tą rurke w puszce, tylko brzęczała i stukała), a efekt po wyciągnieciu słychać po pierwszym odpaleniu a jak ładnie zachodzi z wysokich obrotów, teraz jestem naprawdę słyszalny :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czy u was w B12S też tak zegary "chodzą" jakby były zamontowane na kawałkach gumy zeby nie przenosiły wibracji? Tak ma być?Ja tak mam.Nic nie kombinuj z zegarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To sklej!!! A tak a propos, co ty spać nie możesz, widze że chyba za dużo :banghead: buhahahahhahahahaha po pierwsze zgadłeś :banghead: po drugie nie śpię bo mi się nie chce spać, po trzecie, czy można za dużo :eek: bo ja znam tylko termin za mało :eek: Czy u was w B12S też tak zegary "chodzą" jakby były zamontowane na kawałkach gumy zeby nie przenosiły wibracji? Tak ma być? one są zamontowane na gumowych podkładkach i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Ja mam wydech bosa wyciągnołem silenca (tą rurke w puszce, tylko brzęczała i stukała), a efekt po wyciągnieciu słychać po pierwszym odpaleniu a jak ładnie zachodzi z wysokich obrotów, teraz jestem naprawdę słyszalny :crossy: :lalag: o widzisz Pan :biggrin: to i ja podłubię coś wydłubię i bedzie czadowo (chyba) :biggrin: jedyna różnica jest taka, że u mnie nic nie "brzęczy" i "nie stuka" wobec tego mam prosbę- joga82 pacnij fotkę końcówki wydechu i wyślij mi na PW może jakoś porównam i zobaczę o co biego.PLEASE. Ja tak mam.Nic nie kombinuj z zegarami. dokładnie gibolą sie ja by japonce zapomnieli cos dokręcic, ale oni nie zapomnieli :)ale fakt -sam sie kiedyś zastanawiałem czy tylko moj typ tak ma :) Wydłubałem jakis porypany wyciszacz z wydechu :banghead: :banghead: ...cały rok z tym jeździłem :banghead: :banghead: dzwiek wreszcie odpowiednio basowo :wink: :D Edytowane 5 Października 2007 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Wydłubałem jakis porypany wyciszacz z wydechu buttrock.gif buttrock.gif...cały rok z tym jeździłem banghead.gif banghead.gifdzwiek wreszcie odpowiednio basowo buttrock.gif buttrock.gifNo ja w przyszłym tygodniu LeoVince odbieram :biggrin:Od razu dBkiller zostaje usuniety:D i z Klaudiuszem robimy Midnight Warsaw Terror Rides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No ja w przyszłym tygodniu LeoVince odbieram :clap:Od razu dBkiller zostaje usuniety:D i z Klaudiuszem robimy Midnight Warsaw Terror RidesTrzeba temat założyć jak CeBeRowcy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 W tygodniu zrobiłem głupotę - w pośpiechu ruszyłem i BACH!! Przednie koło zablokowane. Patrzę, a tu blokady tarczy nie zdjąłem i przywaliłem klipsem w zacisk hamulca, a po drodze utrącił się gwint ślimaka prędkościomierza... No cóż, głupota.. znowu parę zł w plecy. Dobrze że tylko tyle, bo efekty głupoty gorsze w skutkach bywają. Przy okazji: nie ma ktoś takiego ślimaka na szybko załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ze ślimakiem to chyba tylko z jakiegoś moto na części.przy okazji wymień linkę :buttrock: pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi