gnida Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 nic nic. tylko troche oleju zgubiłam(jak widać na zdjęciach)Ale jakaś zdiagnozowana przyczyna czy to urok tego modelu całuski Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Marcin... będę udawać, że to było ziewnięcie a nie złośliwy śmiech :flesje: http://picasaweb.google.com/pepeintruder/W...599423549582834 a olej po prostu zatęsknił za ziemią. ja zresztą też :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 co zrobisz życie takie a na siniaka polecam smarowanie odśrodkowe no i zawsze można się butelką natrzeć :icon_mrgreen: Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 :crossy: Aśka za bardzo cis łaś radiana i nie wyrobił biedak a podobno spokojnie jeździsz :buttrock: :buttrock: To nie dla mnie była pogoda żeby jechać jak będzie sucho to następnym razem jadę na 110% fajne zdjęcia jak afryka się kładzie na winklach :icon_mrgreen: na trawie Marcin spoko pozycja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Aśka - jesteś WIELKA!!!!!!!!!!Fotki są SUUUUUUUUUUUUUUPER :icon_mrgreen: Widać,że było świetnie.Marcin to będzie dla Ciebiehttp://photos.aukcje.wosp.org.pl/photos/40.../16/1643/164349 POZDRAWIAM ----- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Faaaajnie ;) Pozdrawiam i jak temperatura na dworze osiagnie wartosc odpowiednia dla moich sfatygowanych kosci to sprobuje zalapac sie na jakas wspolna traske :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Super trasa i fotki... każdy wiek rządzi się swoimi prawami.. więc jak temperatura na dworze osiągnie jakiś ludzki poziom a wilgotność spadnie poniżej 100% chętnie polatam z Wami.. pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja już w domu :crossy: niech żałują Ci co nie byli bo wycieczka super :) Aśka dobrze zaklinałaś ;) nam pogodę bo też dopisała ;) a za tydzień topienie..... :buttrock: hmm radiana ;)Żałuję, żałuję niezmiernie, ale za późno dotelepałem się z Wawy. Myślałem, żeby zawinąć do "Bramy" ale Was już pewnie nie było :( pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 No ludziska chciałem i ja podzękować za wspólną jazdę. Było naprawdę super, dobrze że nie odskoczyłem w Błoniu. Co do Asi, to cóż wytańczyła Nam pogodę, bardzo dobrze. Następnym razem musimy tylko odprawić jakieś modły nad Radiankiem, bo skubaniec był narowisty, ale przynajmniej było ciekiawiej!!!Pozdro for All, moje foty wrzucę niestety jutro!!! Kamil :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jak wszyscy to wszyscy ! Ja także jestem zadowolony, fajna ekipa się zebrała, trochę km się nawinęło, trochę się zmarzło i zmokło, ale przecieź o to właśnie chodzi. Niom i COŚ się działo :( . Acha , zapomniałem jeszcze napisać że założyliśmy dwie miny na bikerów, którzy by nas chcieli dogonić :icon_mrgreen: . Bez szans :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ale wam zazdroszczę... ale jeszcze sobie odbije, niech tylko skończy się sesja... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ale wam zazdroszczę... ale jeszcze sobie odbije, niech tylko skończy się sesja... :D A po ktorej stronie na tej sesji zasiadasz jezeli wolno spytac hehehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ojej wkońcu necio więc piszewyprawa fajna z atrakcjami i wzorowo poprowadzona. Fiery z tobą jadę wszędzieAśka tak wtedy ziewałem (nudna przewrotka, z resztą byłem w czwartym rzędzie), 2 nie jedź na końcu bo radian tyle nie jedzie :DCastro pokazywałem akurat pozycje żużlową, natomiast ani gmole, ani kiera nie dotknęła ziemi. Można to chyba uznać za zejście na kolanko :wink:Kamilowski dzięki za obiad :), a jak znajdziesz czas przesłać mi na smsa odpowiedni 24 cyfrowy numer to chyba zwrócę Pepe ty zawsze potrafisz uchwycić moje najmocniejsze złożenie :D Cała reszta ekipy super wypad, doborowe towarzystwo, mam nadzieję że w tym sezonie (zimowym i letnim) objeździmy jeszcze kawał polski i europy Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A po ktorej stronie na tej sesji zasiadasz jezeli wolno spytac hehehe :banghead:Hehe na naukę nigdy za późno :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No to i ja wrzuciłem fotosy z mojego aparatu, dostępne tutaj: http://picasaweb.google.pl/Kamiloski72/Wyc...erskBOnieModlin Miłego oblukiwania Kamil :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi