Skocz do zawartości

Ustawka na niedzielę

Fiery
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nic nic. tylko troche oleju zgubiłam(jak widać na zdjęciach)

Ale jakaś zdiagnozowana przyczyna czy to urok tego modelu

całuski

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

co zrobisz życie takie a na siniaka polecam smarowanie odśrodkowe no i zawsze można się butelką natrzeć :icon_mrgreen:

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

:crossy: Aśka za bardzo cis łaś radiana i nie wyrobił biedak a podobno spokojnie jeździsz :buttrock: :buttrock: To nie dla mnie była pogoda żeby jechać jak będzie sucho to następnym razem jadę na 110% fajne zdjęcia jak afryka się kładzie na winklach :icon_mrgreen: na trawie Marcin spoko pozycja :crossy:

Ja już w domu :crossy: niech żałują Ci co nie byli bo wycieczka super :) Aśka dobrze zaklinałaś ;) nam pogodę bo też dopisała ;)

a za tydzień topienie..... :buttrock: hmm radiana ;)

Żałuję, żałuję niezmiernie, ale za późno dotelepałem się z Wawy. Myślałem, żeby zawinąć do "Bramy" ale Was już pewnie nie było :(

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

No ludziska chciałem i ja podzękować za wspólną jazdę. Było naprawdę super, dobrze że nie odskoczyłem w Błoniu. Co do Asi, to cóż wytańczyła Nam pogodę, bardzo dobrze. Następnym razem musimy tylko odprawić jakieś modły nad Radiankiem, bo skubaniec był narowisty, ale przynajmniej było ciekiawiej!!!

Pozdro for All, moje foty wrzucę niestety jutro!!!

Kamil :icon_mrgreen:

Jak wszyscy to wszyscy ! Ja także jestem zadowolony, fajna ekipa się zebrała, trochę km się nawinęło, trochę się zmarzło i zmokło, ale przecieź o to właśnie chodzi. Niom i COŚ się działo :( . Acha , zapomniałem jeszcze napisać że założyliśmy dwie miny na bikerów, którzy by nas chcieli dogonić :icon_mrgreen: . Bez szans :biggrin:

ojej wkońcu necio więc pisze

wyprawa fajna z atrakcjami i wzorowo poprowadzona.

Fiery z tobą jadę wszędzie

Aśka tak wtedy ziewałem (nudna przewrotka, z resztą byłem w czwartym rzędzie), 2 nie jedź na końcu bo radian tyle nie jedzie :D

Castro pokazywałem akurat pozycje żużlową, natomiast ani gmole, ani kiera nie dotknęła ziemi. Można to chyba uznać za zejście na kolanko :wink:

Kamilowski dzięki za obiad :), a jak znajdziesz czas przesłać mi na smsa odpowiedni 24 cyfrowy numer to chyba zwrócę

Pepe ty zawsze potrafisz uchwycić moje najmocniejsze złożenie :D

Cała reszta ekipy super wypad, doborowe towarzystwo, mam nadzieję że w tym sezonie (zimowym i letnim) objeździmy jeszcze kawał polski i europy

Pozdrawiam Marcin