Aśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 no niestety właśnie sprawdza sie prognoza z tvn meteo, a właśnie tam zapowiadali na niezielę śnieg z deszczem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) A może tym razem im się nie uda? Dzisiaj sprawdza się prognoza z TVN, jutro z weather.com a pojutrze z onet.pl :banghead: Do zobaczenia w niedzielę :buttrock: pozdr Edytowane 25 Stycznia 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 :banghead: Ja niestety w tym tygodniu się nie przyłączę. Dziś od rana mnie złamało, 39' (szkoda że nie temperatury zewnętrznej) więc niestety. A po poprzednim wyjeżdzie czułem się idealnie. :crossy: Ale jeszcze pośmigamy, więc się nie ma co przejmować. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 W dupie mam prognozy. (...)Ale Cię przycisnęło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No wiec nie ufam juz prognozom - zapowiadali niewiadomo co a wczoraj i dzis spokojnie smigalem. Proponuje poczekac do niedzieli rana i wtedy sytuacja sie wyjasni. Jak nie bedzie armageddonu to sie stawie ! :lalag: Ja niestety w tym tygodniu się nie przyłączę. Dziś od rana mnie złamało, 39' (szkoda że nie temperatury zewnętrznej) więc niestety. A po poprzednim wyjeżdzie czułem się idealnie. :eek: Ale jeszcze pośmigamy, więc się nie ma co przejmować. :P Mnie rozlozylo na poczatku stycznia po smiganiu w sylwestra, tak wiec lacze sie w bolu :) Zdrowiej w ciepelku i mysl ze do wiosny coraz blizej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale Cię przycisnęło :)No jakoś tak... Mimo, że w sumie jeżdżę :D pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No patrze sobie na pogode na jutro ( http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11982 ) i wyglada to optymistycznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No patrze sobie na pogode na jutro ( http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11982 ) i wyglada to optymistycznie :Dzwłaszcza ten śnieg 1,9 mm :banghead: mnie dziś prawie sztorm zwiał w drodze na przystanek, więc życzę Państwu udanej wycieczki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Z wielka ciekawoscia otworze rano kompa, by zobaczyc co w 'temacie' slychac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 zwłaszcza ten śnieg 1,9 mm :flesje: mnie dziś prawie sztorm zwiał w drodze na przystanek, więc życzę Państwu udanej wycieczki ;) Oj cichooo, jak patrzylem to jeszcze wygladalo przyzwoicie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Wg. icm jutro ~3 stopnie, bez opadów, raczej bez słonca i bezwietrznie. Chętnie bym się przejechał, ale mam mieszane uczucia co do takiej pogody :flesje: Edytowane 26 Stycznia 2008 przez PaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mili Panstwo - wieje tak ze malo glowy nie urwie jest mokro brzydko i wogle feee opony nie trzymaja, miesnie kostnieja wiec odradzam ja osobiscie popatrze na swiat spod koldry i tym ktorzy sie wybiora zycze przyczepnosci i szerokosci papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja odpadam, żona zgłosiła veto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam, Ze względu na uwarunkowania prywatne dzisiaj nie mogę lecieć.Pogoda w miarę ok, choć trochę wieje, niemniej przekładam ustawkę wstępnie na 10 lutego. Pozdro :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mówiłem ,że będzie pogoda :icon_mrgreen: Ja niestety odpadam, bo nie mam co zrobić z dzieciakiem :( pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi