szable Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 Witam, moge kupic za smieszne grosze Dominatora, i sie waham. A zeby moje wahania przezwyciezyc, chcialbym sie dowiedziec ile pali Domino przy predkosciach na szosie;90/h - ?120/h - ? A takze inne wynalazki DR 800 Big, XT600, XTZ 660 itp.Bede wdzieczny za krotkie i rzeczowe wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 5l / 100km przy około 100-110km/h (XTZ 660). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jac Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 Mi XT600 nie spalil wiecej niz 6 l, ale przyznaje sie, ze w terenie nim nie dawalem, a tylko po twardym :? .pzdr, Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 DR 800: pomiedzy 4(baaardzo spokojnie) do 7(autostrada na maksa). Te 7 mialem tylko raz, jako ze na maksa tym moto nie da sie jezdzic :lol: . Przy 120 km/h jakies 5- 5,5 litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 9 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 DR 800Doktorze, a czy te 800 w jednym garze bardzo sie rozni od 650? Czyto jest kolosalna roznica, cza tez troche sprzet silniejszy? Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 U mnie praktycznie nie do zmierzenia, więc się nie wygłupiam z podawaniem cyferek z kosmosu...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 U mnie praktycznie nie do zmierzenia, więc się nie wygłupiam z podawaniem cyferek z kosmosu...pzdrto może podaj na godziny??? :D :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataman Koszowy Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 A takze inne wynalazki DR 800 Big, XT600, XTZ 660 itp. Moj wynalazek to Kawasaki KLR 650 (1 cyl). Pali srednio 4.5L/100km - 50%jazdy to hajlej 120km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 U mnie praktycznie nie do zmierzenia, więc się nie wygłupiam z podawaniem cyferek z kosmosu...pzdrto może podaj na godziny??? :D :D Zależy od konstystencji i głębokości błota :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Moja XTka pali od 5 do 7 litrów (zależy gdzie i jak się jeździ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Czyli widac, ze taka jazda po szosie to nizej niz 4,5 sie nie zajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 TT600R:asfaltowe przeloty (90-120 km/h) - 4,2-4,5 litrateren (glownie kopny piach): na razie max 5,5 litraMysle ze maksymalnie (w bardzo ciezkich warunkach) spali 6-6,5 litra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 TT600R:asfaltowe przeloty (90-120 km/h) - 4,2-4,5 litra Pozdrawiam Potwierdzam słowa Bugiego. Byliśmy razem na krótkiej wyprawie. Na trasie około 1300 kilometrów TTRka spaliła 4.2-4.3 litra średnio na 100 km i nie była to wcale spokojna jazda, tereny górskie wyprzedzanie co chwila.Poza tym Paweł zapomniałeś dodać że TTR obwieszona była dwoma aluminiowymi "termosami" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 Poza tym Paweł zapomniałeś dodać że TTR obwieszona była dwoma aluminiowymi "termosami" :DZgadza sie... te wiatrolapy musialy powodowac minimalne zwiekszenie zuzycia. Jedno jest pewne, wplywaly na Vmax, stad tylko ok. 140 na prostej :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 ooo dziwne ze mnie nie zalogowalo... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi