Listek31 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Całkowicie nie mój termin 9-10 mam szkolenie ale spoko przeżyje i kiedy indziej opije "NIUNIE". Pozdrawiam i jak by co w bieszczady tez mogę jechać. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 trudna rada - jak trzeba to trzeba i też się stawię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Marcinie gratulacje!!!"Lalka" bardzo ładna i kanapa wygodna na dalsze wpady. Gdyby nie moja miłość do "Mandarynki" mógłbym pozazdrościć.... :) Koniecznie trzeba oblać bo tylny zawias będzie skrzypiał.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mordo ty Moja, Gratulacje jeszcze raz :wink: Czwartek powiadacie ........................... hmmmm..........................może podjade po tenisie, bo też ma co oblewać :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Marcinie gratulacje!!!"Lalka" bardzo ładna i kanapa wygodna na dalsze wpady. Gdyby nie moja miłość do "Mandarynki" mógłbym pozazdrościć.... :biggrin: Koniecznie trzeba oblać bo tylny zawias będzie skrzypiał.... :flesje: hehe zawias jeszcze na gwarancji :D Mordo ty Moja, Gratulacje jeszcze raz :wink: Czwartek powiadacie ........................... hmmmm..........................może podjade po tenisie, bo też ma co oblewać :biggrin: Środa powiadamy środa, czwartek brykam na szkolenie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 może podjade po tenisie, bo też ma co oblewać :wink:taaaaaaaaaaaaaaaaaaak? a co?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 hehe zawias jeszcze na gwarancji :flesje:Buuu... też chcę taką gwarancję :wink: :biggrin: :biggrin: ( czyżby Dubiel Motors? )Ale skoro opijacie to może bym się dołączył bo i u mnie w garażu przybyło... 400cm3 palone na kopa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Środa? ..........................uuuuuu to może być trudno, żona ma Anglika a ja zamieniam sie w Nianie :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no.. to teraz chłopaku już musisz ostro potrenowac :biggrin: - i nie będzie litosci :biggrin: :wink: taką krówką już trzeba umiec zmyslnie obracac. Graty :flesje: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja mogę pouczyć... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 hehe deerka, a potem kateemik (mam nadzieję za roczek dwa) to miało być/jest/będzie dłuuuuugie preluudium. Choć afryczki na woopsy/tor raczej nie zabiorę to i tak planuję nią zjeżdżać z asfaltu jak to tylko będzie możliwe/konieczne i zwiedzić nią kawał świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Środa? ..........................uuuuuu to może być trudno, żona ma Anglika a ja zamieniam sie w Nianie :icon_mrgreen:no i się zaczyna.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Brawo, gratuluje ladnej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no i się zaczyna.... :clap: karoryfer :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi