Limo Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Beda jeszcze przeciez Borki wrzesniowe wiec spoko nie przejmujcie sie mna. I tak pewnie sie spotkamy w Dwoch Kolach :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja myślę, że chyba jednak odpuścimy. zwłaszcza, że sporo się dziać będzie w okresie wiosennym, a tu jakiegos specjalnego entuzjazmu nie widzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Do terminu jeszcze daleko i może dlatego taka cisza.Poczekamy zobaczymy. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 przyjdzie moment się po prostu zrobi i będzie, a jak ktoś nie da rady no to przykro. Generalnie ze 2 - 3 łikendy kwietniowe mam już chyba zarezerwowane, no ale przecież nie na 100 % :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja myślę, że chyba jednak odpuścimy. no coś ty??? W moim słowniku nie ma takiego słowa jak odpuszczam :icon_mrgreen: pzdr Generalnie ze 2 - 3 łikendy kwietniowe mam już chyba zarezerwowane, no ale przecież nie na 100 % :buttrock: noi jeden w czerwcu masz zarezerwowany :notworthy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 noi jeden w czerwcu masz zarezerwowany :notworthy: pzdrspoko spoko! pamiętamy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Do roboty! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Myślałem, że pamiętam wszystko, a tu jakaś Marta :wink: Chyba z Liseną Ci się pomyliło :wink: dla ścisłości - Liza to moje pierwsze imięMarta imię drugie a Greeda proszę o to, aby się tak nie podniecał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 To którego używasz bo już sie pogubiłem :wink: PozdrawiamRysiek Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 używam pierwszego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 dla ścisłości - Liza to moje pierwsze imięMarta imię drugieNo to już wszystko jasne :D Było trzeba tak od razu :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 noi jak tam temat tych BorkÓW ;-) cos sie kreci w tym temacie??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 noi jak tam temat tych BorkÓW ;-) cos sie kreci w tym temacie??? pzdrJak widać sprawa ucichła :P Ja teraz weekendy i tak mam zajęte (maturka) :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No właśnie, robi ktoś, coś, gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja robie! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi