enduromaster Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 scigi 125 palą po 5l . buehehe dobry żart :bigrazz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 hehe :bigrazz: no ale musze cos pokombinowac z tym spalaniem wg. mnie takie niepowinno byc ,nawet czasem wychodzi ze wiecej niz 5l ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Przeczysc gaznik ,wyreguluj go i sprawdz stan filtra powietrza. Spalanie zalezy od stylu jazdy jak go piłujesz na 1,2,3... to sie nie dziw :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Swojego czasu byłem napalony na Sende byłem jedną oglądać zapewne bym ją kupił gdyby była w dobrym stanie mały offtop co mi sie przytrafilo......ogloszenie senda wszystko sprawne zero wad itp dojeżdżam a tam wrak :P bez hebli , ulamana pokrywa od silnika ,połamane klamki, kierownica-banan , podnozki powylamywane. Stan szrot. a i jeszcze liczniki nie dzialaly 2000r uwaga za 4200. i w tym momencie odechciało mi sie sendy.... Zły dotyk boli przez cale życie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) hehe :biggrin: z moja niejest az tak zle ... :P ale tez w ogloszeniu kolo oszukal ,bo mowil ze ma jakas lampe do nigo (tylnią) przyjechalem na miejsce powiedzial ze to jest jakas podrobiona od jelcza czy cos :notworthy: i powiedzalem zeby poszukal ja wtedy i dal i sie okazalo ze niemoze poszukac ;) i jeszcze przy ladowaniu do samochodu (bmw e38 - seria 7) polamali mi tylni blotnik :icon_evil: i jechalismy tak 400km z otwartym bagaznikiem ,a motor wystawal od chlodnicy ,balem sie o moje cacko ,ale jakos dojecalismy cali o zdrowi :D i jeszcze niemoglem mu wdepnac na jezdzie probnej ,bo to byl ten okres co bylo -9*C i droga pozamarzana :icon_rolleyes: a i jeszcze jedno ,wie ktos moze jak powinien byc ustawiony gaznik? prosze o podanie dokladnych parametrow ;) Edytowane 17 Stycznia 2008 przez grebur Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 i jeszcze jedno ... motor niechce przyspieszac na 5 i 6 biegu ,to trwa wiecznosc ,kazda derbi powyzej 4 biegu tak slabo przyspiesza czy mam zle wyregulowane cos ? :) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gaźnik albo kompresja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) "bmw e38 - seria 7" heheheheh "motor niechce przyspieszac na 5 i 6 biegu" oj chyba ci sie senda konczy;p Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Chłop ledwo sobie Sende kupił a wy mu juz ze po cylindrze :icon_twisted: dajcie sie nacieszyc :> może coś sie usyfiło, czy przybrudziło i nie jedzie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 chcecie mnie do zawału doprowadzic ? :P niechodzi ze neiprzyspiesza ,ale nieczuc jak ciagnie ,od 5 przyspiesza tak jakby ... hmm jakby wam to powiedziec ... no poprostu slabo ciagnie ale przyspeisza ,wyciagniecie 80 to nie problem ale troszke to trwa :P mysle ze cos rozregulowane lub cos w tym stylu ,powiedzcie jakie jest ustawienie gaznika w sendzie ,to go wyczyszcze i wyreguluje ,motor stal rok w garazy ,a ja odrazu po zakupie zaczolem nim ordzic ,mozliwe ze cos rozregulowane ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) w sumie to w sendzie w gazniku niezaduzo da sie wyregulowac, przynajmiej w moejj tak jest (tylko iglica i srubka od obrotow)moze masz zblokowaną, bo skoro mopwiliscie ze masz z tylu 70 zębow a ona neichce na 4 i 5 przyspieszac to to neiejst normalne;p BMW (e36 seria 7) to sie popisales;p Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 e38 , 4.0 diesel - 300koni ,tv, masarz itp. ,ale niebede sie chwalil ^^ :clap: dzis czyscilem gaznik z kumplem , ale jeszcze nieustawialismy go ,zostal u kumpla ,jutro zobacze jakie sa rezultaty,a tak wogole to ja nic niemowilem ze mam 70 zebow z tylu :icon_eek: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A co chodzi z tym ze sie nie popisał z tym BMW :) ?? http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E38 Beta jak to beta :cool: Napisz czy pomoglo to czyszczenie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 też mam sende;] tyle ze troszke starszą bo z 1995 roku;p ale zato silnik igła;] 80ccm malossi ;] narazie mam orginalny gaznik i tez zabardzo niema co regulować w nim. tylko obroty! a co do tego że nie przyśpiesza na 5 i 6 to powiem tak;] 50ccm nie będzie Ci tak przyspieszało na 5 i 6 jak na 1 albo 2 a nawet 3;] tak to już jest;] spalanie jak pałujesz to jest bardzo prawdopodobne;] a scigi 125 to kumpel miał([*]) honde nsr z wydechem arrowa to umiała mu 13 spalic;], jak ktoś ma serwisówke do tego moto to bardzo poprosze;] na maila [email protected] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 a jesli moj leci 80-85 km/h to ma jeszcze jakies blokady ? bo slyszalem ze jakies tam są ,ale kumpel mi mowil ze te silniki tyle max lecą ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi