enZo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 To zadzwonimy do Ciebie Asiu w czasie Expo i już się dokładnie zgadamy co i jak na żywo ;) Do soboty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 mnie już szlag trafił, więc plan jest taki-zapewne wylądujemy w pubie Student(D.S. Riviera, Waryńskiego12) przy metrze politechnika, rezerwacji nie robię, bo nawet nie wiem na ile osób, a miejsca powinny być. numer do sieebie podałam, więc jakby co-dzwonić. a pewnie jeszcze na EXPO się zgadamy Hmmm... w studencie mozecie miec problem z miejscowkami... generalnie pub maly choc 2pietrowy.Latem jak sa stoliki na zewnatrz to jest lepiej ale teraz ciasno i sporo luda bywa a wiem bo bylem nie razi blisko mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 jak wypali i znajdziemy chętnych to z Leszna z kumplem busem-vitem pojedziemy do wawy ale to sie ozbaczy dzis popołudniu bo w 2 to nieopłacalny interes wiec moze gdzies sie tam zjawie jak bog da:) a dziś mi dał :wink: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 My byliśmy już na targach i przygotowaliśmy krótki filmik aby pokazać jak wyglądają targi "od kuchni", zapraszam do oglądania: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 jak wypali i znajdziemy chętnych to z Leszna z kumplem busem-vitem pojedziemy do wawy no to mamy gdzie imprezować ;) jeżeli chodzi o studenta, to zobaczymy. zazwyczaj przynajmniej w sali dla niepalących jest luz ;) a jeśli dowiem się wcześniej ile osób planuje przybyć to spróbuję coś zarezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja wbijam się w sobotę z rańca. Może się przypadkiem jakoś spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Niestety byłem w sobotę i powiem jedno, straszne tłumy ludzi. Nie dało się spokojnie sprzętów obejrzeć. Oto kilka fotek. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam WszystkichSzperam tak sobie dzisiaj po forum i nigdzie nie widzę żadnej dyskusji na temat motoexpo. Jak Wasze wrażenia?Mnie osobiście trochę zdziwił brak na wystawie warszawskiego salonu Liberator (H-D). I w ogóle jakoś relatywnie niewiele chopperów/cruiserów niestety widziałem. Czy Wam też się tak wydawało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Siema, mnie się tam podobałohttp://www.bikepics.com/pictures/1170611/ :clap: :bigrazz: :crossy: Bylem od 10 praktycznie do samego końca i wcale mi sie nie nudziło ;) Bardzo dużo nowości, szkoda tylko że nie bylo możliwości ich przetestowania :crossy: :clap: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Siema, mnie się tam podobałohttp://www.bikepics.com/pictures/1170611/ :biggrin: :biggrin: :biggrin: Bylem od 10 praktycznie do samego końca i wcale mi sie nie nudziło :D Bardzo dużo nowości, szkoda tylko że nie bylo możliwości ich przetestowania :icon_razz: :buttrock: pozdro Wcale nie twierdzę, że nie było na czym oka zawiesić :icon_razz: W temacie testowania sprzętów się nie wypowiadam, żonaty jestem ... :bigrazz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Byłem w niedzielę od 10 do 14 ludzi dużo .Osobiście mam mieszane wrażenia,brak cruzerów a jak były to tak wystawione po kontach że aż przykro.Na stoisku Yamahy byli fajni ludzie można było sobie z nimi pogadac na temat sprzętów.Super ludzie na stoisku SAMBO szkoły jazdy.Ogólnie warto było te 450 km w puszce spędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 a ja byłam, pozwiedzałam, posiedziałam na różnych róznościach i przede wszystkim-wreszcie kupiłam buty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Bylem 1 raz i bardzo m sie podobało :] prawie cała sobote tam przesiedziałem :] yamaha miała fajne stoisko bo mozna bylo wielu zawodników spotkac, suzuki pomyślało i postawiło po 2 takie same motocykle wiec nie trzeba bylo za dużo stac i czekać zamin człowiek sie przysiądzie, kawasaki postawiło ZX10R na piedestale i wszystko, zamiast dac ludzia podejśc posiedzieć ..... Pozatym KTM RC8 zrobł na mnie najwieksze wrazenie, piekny, a do tego wygodny :] No i motocykl rossiego, ale on juz sam mówi za siebie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 bylem i ja pierwszy raz na tego typu imprezie bardzo mnie sie podobało szczególnie jedno stoisko i to nie ze wzgledu na motocykle:) :) ogólnie bardzo fajny klimat a ten ktm rc8 dla mnie jest do bani :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 SAMBO szkoły jazdy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi